موضوعات
آخرین مطالب ارسالی
پربازدید ترین مطالب سایت
خواص برنج قهوه ای در طب سنتی
برنج قهوه ای
برنج از غلات پراهمیت میباشد که مردم سراسر دنیا آن را در وعدههای غذایی مختلف استفاده میکنند. برنج انواع مختلفی دارد و در رنگ های گوناگونی یافت میشود. رایج ترین نوع برنج های مصرفی در جهان برنج سفید ، برنج قهوه ای و برنج قرمز میباشند. البته تفاوت این برنج ها تنها به رنگشان ختم نمیشود و این گونههای برنج از نظر خواص و مواد معدنی موجود نیز با یکدیگر تفاوت دارند. در ادامه به بررسی خواص و ترکیبات برنج قهوه ای خواهیم پرداخت. با گیاه یاب همراه باشید.
برنج قهوه ای
گیاه شناسی
برنج گیاهی است که دارای ارقام زودرس (طول دوره رشد ۱۳۰ تا ۱۴۵ روز)، متوسط رشد (۱۵۰ تا ۱۶۰ روز) و ارقام دیررس (۱۷۰ تا ۱۸۰ روز) میباشد. برای شناخت بهتر گیاه برنج به ذکر قسمتهای مختلف آن از قبیل ریشه، ساقه، برگ و غیره.
برنج قهوه ای چگونه بدست میآید؟
دانه کامل برنج دارای چندین لایه می باشد. اگر فقط یک لایه خارجی آن را برداریم، آنچه نامیده می شود، برنج قهوه ای است. در اثر این فرایند، مواد مغذی موجود در برنج، به مقدار خیلی کم از بین می روند.
حال اگر برنج قهوه ای آسیاب شود، مقدار زیادی از لایه های دانه برنج به همراه سبوس و مواد مغذی آن از بین می روند و آن چه باقی می ماند، همان برنج سفید است.
در طی آسیاب کردن برنج قهوه ای و تبدیل آن به برنج سفید،۶۷ درصد ویتامین ب۳، ۸۰ درصد ویتامین ب۱ ، ۹۰ درصد ویتامین B۶ ، نصف منگنز، نصف فسفر، ۶۰ درصد آهن و تمامی فیبرهای محلول و اسیدهای چرب ضروری موجود در آن از بین می روند.
پیشگیری از دیابت
محققان دانشگاه هاروارد میگویند مصرف ۲ بار برنج قهوهای در هفته از خطر پیشرفت دیابت پیشگیری میکند.
این محققان پی بردهاند با مصرف ۵۰ گرم برنج قهوهای در روز، میتوان از خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ تا ۱۶ درصد و نیز با مصرف دیگر غلات کامل مانند جو و گندم کامل، خطر ابتلا به این بیماری را تا ۳۶ درصد کاهش داد.
منبع منگنز
یک فنجان برنج قهوه ای، ۸۰ درصد از نیاز روزانه بدن به منگنز را تامین می کند. منگنز به تولید انرژی از پروتئین و کربوهیدرات کمک می کند و همچنین در ساخت اسیدهای چرب نیز وارد عمل می شود. منگنز برای سلامت سیستم اعصاب و برای تولید هورمون های جنسی بسیار مهم است. منگنز جزء مهم آنتی اکسیدان می باشد که جلوی تخریب سلول را می گیرد. منگنز جلوی رعشه، ضعف روحی، ۰
موضوع: طب سنتی وسلامت,خواص غلات ,
نویسنده: paray
تاریخ: جمعه 15 اردیبهشت 1396 ساعت: 13:59
تعداد بازديد : 860
به این پست رای دهید:
خواص سیاه دانه در طب سنتی
سیاه دانه با توجه به رنگ سیاهش طعم تلخی دارد و به عنوان یک چاشنی در خوراکی ها به خصوص در ترشیجات استفاده می شود، سیاه دانه از دوران بسیار قدیم مورد مصرف بسیاری از حکمای طب سنتی قرار گرفته است و همچنین خاصیت ضد انگلی و ضد باکتری دارد. مصرف سیاه دانه برای افزایش شیر مادران نیز بسیار توصیه شده است. اما تمام این نکاتی که اشاره شد، تنها تعداد اندکی از خواص سیاه دانه می باشند، در ادامه مطلب می خواهیم به خواص فوق العاده اعجاب انگیز این دانه ها بپردازیم. با گیاه یاب همراه باشید.
سیاه دانه
سایه دانه ، دانه ای برای سلامت بدن
تحقیقات نشان داده است مواد معدنی و ویتامین های موجود در سـیاه دانه در درمان دیابت، سل، بیماری های قلبی و عروقی، کم خونی و میگرن مفید است.
اسیدهای چرب ضروری فراوان موجود در سـیاه دانه آن را به نوعی مواد غذایی ضد سرطان تبدیل کرده که در حفظ سلامت پوست و مو نیز مفید است.
سـیاه دانه آهن و پتاسیم فراوانی دارد و علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، باعث رفع مسمومیت خونی و یبوست می شود.
سـیاه دانه دارای خواص بسیار زیادی از جمله در درمان سرطان ها، درمان زخم معده، نابودی سموم در کبد و نیز تنظیم سیستم گوارش بدن دارد.
افرادی که بعد از ابتلا به سرماخوردگی مدام عطسه می کنند می توانند جوشانده مخلوط سـیاه دانه بوداده و روغن زیتون را به مدت یک دقیقه روی پیشانی خود مرهم کنند. این مخلوط به آنها کمک می کند تا از شر عطسه ها خلاص شوند.
برخی از درمانگران طب سنتی بر این باورند که سـیاه دانه جویده شده و ترکیب شده با بزاق دهان موجب درمان زگیل می شود.
افراد مبتلا به سینوزیت بهتر است در فصل پاییز هفته ای یک بار از بخور سـیاه دانه استفاده کنند.
مصرف سـیاه دانه در وعده های غذایی برای خانم های سردمزاجی که شیر آنها برای نوزادشان کم است موثر است و به مرور موجب افزایش شیر آنها می شود.
خواص سیاه دانه در طب اسلامی
مصرف سیاه دانه در طب اسلامی تاکید شده است و امامان و پیامبر اکرم (ص) از خواص آن برای درمان دردها نام برده اند.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و سلم فرمود: “ما من داء إلا فی الحبه السوداء منه شفاء إلا السام” یعنی هیچ بیماری نیست مگر شفای آن در سـیاه دانه است جز مرگ.
امام رضا علیه السلام درباره خواص اعجاب انگیز سـیاه دانه می فرماید: در سیاهدانه برکت است. در چهل چیز خداوند برکت قرار داده ازحبوبات و جمادات هم سیاهدانه را بر گزیده است.
مطابق توصیه امام رضا علیه السلام سیاه دانه و بوییدن گل نرگس خاصیت ایمنی در برابر زکام را دارند. امام رضا (ع) می فرماید:وَلیشُمَّ النَّرجِسَ ؛ فَإِنَّهُ یأمَنُ الزُّکامَ ، وکذلِک الحَبَّهُ السَّوداءُ،؛ گل نرگس ببویید؛ زیرا از زکام، ایمنی میبخشد و همچنین است سـیاه دانه.
خواص روغن سیاه دانه
مصرف روغن سـیاه دانه در برنامه غذایی در کاهش قند خون، تعادل فشارخون، بهبود آرتروز و التهاب لثه مۆثر است و کلیه و مجاری ادرار را تصفیه می کند.
تسکین روماتیسم با روغن سیاه دانه
یک فنجان روغن سـیاه دانه را گرم کنید. سپس قبل از خواب آن را در محل درد بمالید و خوب ماساژ دهید. بعد محل مورد نظر را با یک تکه پارچه پشمی باندپیچی نموده و استراحت کنید.
سیاه دانه برای درمان سرگیجه و درد گوش
یک قاشق مرباخوری عسل را با چند قطره روغن سیاه دانه مخلوط کرده و هر صبح ناشتا، میل کنید. این کار را حداقل تا ۱۱ روز ادامه دهید.
سیاه دانه برای درمان اسهال
یک قاشق غذاخوری سـیاه دانه ی آسیاب شده را با نصف استکان عصاره ی تره تیزک ( شاهی ) مخلوط کرده و پس از صرف غذا در سه وعده میل نمایید.
سیاه دانه برای درمان دیابت نوع دو
مصرف تنها ۲ گرم سـیاه دانه در روز میزان قند خون و هموگلوبین گلیکوزیه (HbA۱C) را کاهش می دهد. همچنین قادر است عملکرد سلول بتا را افزایش داده، در حالی که مقاومت به انسولین را کم می کند.
سیاه دانه برای درمان عفونت با هلیکوباکتر پیلوری
خواص ضد تشنجی سیاه دانه به طور سنتی شناخته شده است. بر اساس مطالعات به عمل آمده برخی بیماری ها چون صرع که در برابر داروهای مدرن مقاوم هستند، به راحتی با مصرف عصاره سـیاه دانه قابل درمان اند. چرا که این دانه ها قادرند تشنج را به طور عجیبی کاهش دهند.
سیاه دانه برای درمان فشار خون بالا
افراد مبتلا به این مشکل می توانند تنها طی مدت دو ماه درمان شوند. کافی است دوبار در روز ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم عصاره سـیاه دانه را مصرف کنند.
سیاه دانه برای درمان آسم
آزمایشات انجام شده بر روی تعداد زیادی حیوانات مبتلا به آسم به وضوح نشان می دهد که اثرات سیاه دانه (همراه با آویشن) نتایج بسیار چشمگیری را نسبت به داروهای معمولی دارد. بنابر دیگر آزمایشات نوشیدن آب جوش به همراه عصاره سیاه دانه اثرات بسیار مطلوبی را برای افراد مبتلا به آسم و راههای هوایی آنها دارد.
سیاه دانه برای درمان سرطان روده بزرگ
این سرطان رشد یافته را می توان با استفاده ازعصاره سیاه دانه به راحتی متوقف کرده و از مصرف داروهای شیمیایی مضر در امان ماند. تحقیقات دامی نشان می دهد که روغن سیاه دانه بدون داشتن عوارض جانبی، اثرات عجیبی را بر روی موشهایسرطانی داشته است.
سیاه دانه برای درمان برای درمان ریز ش مو
برای جلوگیری از ریزش موها و رویاندن موهای ریخته شده، پودر سیاه دانه و حنا را در روغن سوسن مخلوط کرده و بر سر ضماد کنید.
سیاه دانه برای جوانی و زیبایی پوست
مالیدن جوهر سـیاه دانه بر صورت باعث جوان شدن پوست صورت می شود.در برخی متون طب سنتی به این نکته اشاره شده که استفاده موضعی از تخم سیاه دانه و روغن کنجد برای درمان جوش های زیرپوستی بسیار موثر است. این درمان گران برای تهیه این ترکیب به بیماران شان توصیه می کنند روغن کنجد و پودر سـیاه دانه را با یکدیگر ترکیب کرده و آن را روی پوست صورت ماسک کنند. استفاده از این ترکیب به مدت ۲ هفته به بهبود جوش های زیرپوستی منجر می شود، اما هنگام استفاده از این ترکیب باید مراقب بود که بیش از اندازه از این روغن روی پوست استفاده نکنید چرا که استفاده بیش از اندازه از انواع روغن ها موجب بسته شدن منافذ پوستی می شود. برای استفاده از این ترکیب باید سرانگشتان تان را اندکی به این روغن آغشته کنید و روی پوست تان ماساژ دهید.
سیاه دانه برای درمان و ترک اعتیاد
سیاه دانه قادر بوده ۳۵ فرد معتاد را که به طور طولانی مدت اسیر دام مواد مخدر بوده اند، نجات دهد.
سیاه دانه برای درمان ناراحتی های کبدی
مقداری از پودر سـیاه دانه را با گیاه صبر زرد ( آلوئه ورا ) و عسل مخلوط کرده و هر صبح ناشتا، به مدت هفت روز یک قاشق مرباخوری از آن را میل کنید.
همچنین می توانید روغن سـیاه دانه را که در حال جوش است، با غنچه ی برگ های بید (برگ های کوچک ) مخلوط کرده و پیش از خواب یک قاشق مرباخوری از آن را به مدت یک هفته میل کنید
سیاه دانه برای درمان سردرد و میگرن
نصف قاشق سیاه دانه آسیاب شده را با نصف قاشق انیسون (دانه هایی شبیه رازیانه دارد) و سه تکه میخک کوبیده شده، مخلوط کنید و با یک لیوان شیر بجوشانید (بهتر است کمی عسل خالص نیز اضافه کنید). یک فنجان از این معجون دارویی را می توانید در هنگام شروع سردرد و میگرن بنوشید. با روغن سـیاه دانه، گیجگاه و شقیقه خود را چرب کنید تا از سردرد خلاص شوید.
سیاه دانه برای درمان درد و ناراحتی های کلیوی
یک استکان سیاه دانه را در یک لیتر آب بجوشانید و با عسل شیرین کنید و به مدت یک هفته، صبح ناشتا آن را میل نمایید.همچنین می توانید یک قاشق غذاخوری سـیاه دانه آسیاب شده را با نصف لیوان روغن زیتون مخلوط کرده و به صورت ضماد (یعنی مانند پماد روی یک تکه پارچه تمیز) در آن قسمت از کلیه که احساس درد می کنید بگذارید. این عمل را روزانه یک بار و به مدت پنج روزادامه دهید.هر روز مقداری جعفری را در یک لیوان آب بجوشانید و هفت قطره روغن سـیاه دانه را به آن افزوده و صبح و شب یک فنجان میل کنید. این کار را به مدت پنج روز ادامه دهید.
سیاه دانه برای تقویت قوای جنسی
سیاه دانه راه تقویت قوای جنسی طب سنتی – افزایش باروری با سـیاه دانه – خواص سیاه دانه – درمان بیماری ها با سـیاه دانه
مالیدن جوهر سـیاه دانه بر کمر سبب تمدد اعصاب شده و قدرت جنسی را افزایش می دهد.
موضوع: گیاهان دارویی و سلامت,خواص عرقیات گیاهی,
نویسنده: paray
تاریخ: جمعه 15 اردیبهشت 1396 ساعت: 13:49
تعداد بازديد : 1200
به این پست رای دهید:
راه حلی برای کاهش مصرف چربی های مضر
چگونه مصرف چربی های مضر را کاهش دهیم؟
حذف چربی های بد از رژیم غذایی یکی از کلیدی ترین راه ها برای حفظ سلامتی است.
اگر بخواهیم چربی ها را براساس سالم و ناسالم بودن تقسیم کنیم به طبقه بندی زیر می رسیم که در آن چربی ها از بهترین نوع به بدترین نوع تقسیم بندی شده اند:
اسیدهای چرب امگا 3: این نوع چربی ها بهترین و سالم ترین نوع چربی اند که کلسترول کل، چربی کل و تری گلیسرید را کاهش می دهند.
چربی های اشباع نشده تکی: این چربی ها، میزان چربی کل و کلسترول بد (LDL) را کاهش می دهند و روی کلسترول خوب (LDL) اثری ندارند.
چربی های اشباع نشده چندتایی: این چربی ها کلسترول کل، LDL و HDL را کاهش می دهند.
چربی های اشباع: این چربی ها کلسترول کل و LDL را افزایش می دهند.
اسیدهای چرب ترانس:این مورد بدترین و مضرترین نوع چربی می باشد که چربی کل، کلسترول کل و کلسترول بد (LDL)را در خون افزایش می دهند و کلسترول خوب (HDL) را کاهش می دهند.
نکاتی در مورد کاهش چربی های بد در رژیم غذایی تان
با توجه به طبقه بندی انجام شده مشخص است که شما باید حتی الامکان از مواد غذایی ای استفاده کنید که دارای چربی دسته اول هستند و از غذاهایی هم که دارای چربی دسته پنجم هستند به هیچ وجه نباید استفاده کنید. ما در اینجا به شما پیشنهادهایی را ارائه می دهیم که کمک می کند میزان چربی ها مخصوصا چربی های اشباع و اسیدهای چرب ترانس را در رژیم غذایی تان کاهش دهید.
به جای سرخ کردن مواد غذایی از بخار پز کردن یا آب پز کردن استفاده کنید. سالم ترین روشهای پختن مواد غذایی
به جای شیرهای پرچرب از شیرهای کم چرب و یا شیرهای جایگزین مانند شیر سویا استفاده کنید.
از خوردن گوشت قرمز و قسمت های دیگر دام ها مثل کله پاچه که سرشار از چربی های اشباع هستند، پرهیز کنید.
چربی های ترانس که بسیار مضر نیز هستند اغلب در مواد غذایی فرآوری شده مورد استفاده قرار می گیرند بنابراین قبل از خرید مواد غذایی بسته بندی شده و آماده حتما اطلاعات غذایی پشت بسته بندی را بخوانید.
موضوع: طب سنتی وسلامت,
نویسنده: paray
تاریخ: جمعه 15 اردیبهشت 1396 ساعت: 10:01
تعداد بازديد : 357
به این پست رای دهید:
تحقیق و مقاله رایگان درباره نخود فرنگی
مقاله رایگان نخود فرنگی
مقدمه
نخود فرنگی (Pisum satium) گیاهی است یکساله دارای ساقه نازک
و رونده که بلندي بوته آن به حدود ۳۰ سانتيمتر مي رسد . ساقه اين گياه
پوشيده از تارهاي غده اي است . برگهاي آن مركب از ۱۳ تا ۱۷
برگچه كوچك و دندانه دار مي باشد . گلهاي آن سفيد رنگ مايل به
قرمز يا آبي بطورتك تك بر روي ساقه قرار درد . ميوه آن بصورت نيام و غلاف آن كوچك ،متورم و نوك تيز بطول ۲ تا ۳ سانتيمتر است كه در آن يك دانه نخود به رنگ نخودي يا سياه قرار درد . برگ نخودفرنگی مرکب از سه برگچه است که برگچه انتهایی اغلب به یک پیچک منتهی میشود. علاوه بر این دمبرگ در این جنس اغلب نمو زیاد کرده و کاملا شبیه به یک برگچه میشود که دور ساقه میپیچید.
نخود يكي از حبوبات مغذي و انرژي زا وپر مصرف است.
تركيبات شيميايي:
در صد گرم نخود موادزير موجود است :
آب ۱۰ گرم
پروتئين ۲۰ گرم
نشاسته ۱۵۵ گرم
كلسيم ۱۵۰ ميلي گرم
فسفر ۳۵ ميلي گرم
آهن ۷ ميلي گرم
سديم ۲۵ ميلي گرم
پتاسيم ۷۸۰ ميلي گرم
ويتامين آ ۵۰ واحد
ويتامين ب ۱ ۰/۳ واحد
ويتامين ب ۲ ۰/۱۵واحد
ويتامين ب ۳ ۲ ميلي گرم
مواد روغني ۵ گرم
نخود همچنين داراي مقدار بسيار كمي ارسنيك ، اسيد اگزاليك ، اسيد استيك و اسيد ماليك و املاح كميابي نظير بر ، ليتيوم و مس است . ضمنا داراي موادي مانند لسيتين ، گالاكتان ، ساكاروز ،دكستروز و سلولز در نخود وجود دارد
خواص داروئي:
نخود بعلت درا بودن اسد هاي آمينه مختلف ،ويتامين ها و مواد معدني غذاي بسيار خوبي است .
نخود از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است و با همه خواص بيشماري كه درد نفاخ و دير هضم مي باشد و نبايد در خوردن آن افراط كرد .
۱)نخود كمي ملين است
۲)نخود اثر ادرار آور دارد
۳)نخود كرم كش است
۴)براي برطرف كردن درد سينه وريه باي نخود را با كمي نمك پخت و آب ژله مانند آنرا خورد .
۵)روغن نخود براي تقويت مو موثر است شب ها آن را به سر بماليد و صبح مو را بشوئيد
۶)روغن نخود را اگر به سر بماليد سردرد را شفا مي دهد .
۷)روغن نخود را بر روي دنداني كه درد مي كند بماليد درد را برطرف خواهد كرد .
۸)روغن نخود براي تقويت بنيه موثر است
۹)افراد گرم مزاج بايد نخود را با سكنجبين بخورند تا از نفخ شكم جلوگيري كند
۱۰) نخود را مي توان براي دفع رسوبات دري و درمان زردي بكار برد
۱۱)نخود درمان كننده قولنج هاي كليوي است
۱۲)نخود را بصورت در داروريد و روي رخم هاي چركين بگذاريد آنها را باز كرده و اليتام مي دهد
۱۳)يكي از غذاهاي مغذي كه سرشار از پروتيئن هاي گياهي ، ويتامين ها و مواد معدني است هموس مي باشد كه در كشورهاي عربي جزو غذاهاي اصلي آنهاست .گياه خواران هموس را جانشين گوشت مي كنند اين غذا از نخود پخته و كره كنجد كه تاهيني ناميده مي شود درست مي شود.
گل و میوه نخود فرنگی
گل نخود فرنگی شبیه به گل لوبیا است یعنی نسبت به یک سطح متقارن است و از ۵ گلبرگ که دو تای آنها بهم چسبیدهاند تشکیل شده است. دستگاه تولید مثلی گل کامل است. یعنی نخود فرنگی دارای پرچم و مادگی هر دو میباشد. میوه این گیاه از نظر شکل شبیه به میوه لوبیا میباشد با این تفاوت غلاف که همان میوه است در نخود فرنگی سفت و لیفی و بیشتر از انواع غیر قابل استفاده میباشد.
اصل و قدمت نخود فرنگی
اصل نخود فرنگی از اروپا و آسیای غربی میباشد. قدمت این گیاه به ۱۵۰۰ سال قبل از تولد مسیح میرسد. در اروپا این گیاه را قبل از قرون وسطی نیز میکاشتهاند و در قرن یازدهم میلادی نخود فرنگی در انگلستان محصول نسبتا مهمی بوده است.
آب و هوایی که نخود فرنگی در آن بهتر رشد میکند
نخود فرنگی محصول آب و هوای خنک است و به سرما استقامت زیاد نشان میدهد. در نقاطی که دارای هوای مرطوب و گرم میباشند مقدار شاخ و برگ زیاد میشود و رشد رویش گیاه زیاد است ولی مقدار میوه کم میشود. از طرف دیگر خشکی زیاد در خاک نیز باعث کمی رشد و کم محصولی نخود فرنگی میگردد. بنابراین زمینی که این محصول در آن کاشته میشود بدون اینکه مرطوب باشد باید همیشه خاک اطراف ریشه نمدار و هوای مرطوب شاخ و برگ بوته خنک باشد تا حداکثر محصول بدست آید.
انواع نخود فرنگی
نخود فرنگی را به سه دسته بزرگ تقسیم میکنند که هر کدام در زبانهای خارجی نام خاص دارند. این سه گروه عبارتند از: نخود فرنگی که دانههای آن چروک است. نوعی که دانه آن صاف است و نخود فرنگی که دانه و غلاف یا پوست میوه هر دو قابل استفاده میباشد.
خاک مطلوب نخود فرنگی
نخود فرنگی را در هر نوع زمین به شرطی که مرطوب نباشد میتوان کاشت. ولی بهترین و مناسبترین خاک زمینهای لیمونی سبک یعنی رس و شن حاصلخیز میباشد. زمینهای کمی اسیدی تا کمی قلیایی یعنی خاکهایی که PH آنها بین ۵/۶ و ۵/۷ باشد برای کاشت نخود فرنگی مناسب است. زمینهایی که PH آنها معادل ۵/۵ باشد باید آنها را حتما بوسیله مقدار کافی آهک تا حد ۵/۶ یا ۷ خنثی کرد.
کود مورد استفاده در نخود فرنگی
در کاشت نخود فرنگی برای تولید دانه خشک کود پتاسی و مخصوصا کودهای فسفردار مقدار محصول را زیاد میکند. ولی در پارهای از اراضی ازت کاملا بیاثر است و در بعضی دیگر از خاکها به مقدار عملکرد میافزاید. بالاخره در برخی از زمینها برداشت محصول به مقدار کافی بدون کود ازتدار میسر نیست.
برداشت نخود فرنگی
نخود فرنگی محصول فصل سرد است بنابراین موقع کاشت نخود فرنگی از اوایل تا اواخر ماه دوم پاییز میباشد که محصول آن از اوایل بهار تا آخر ماه دوم یعنی اردیبهشت قابل مصرف میباشد. در نواحی کوهستانی که زمستان بسیار سرد و سخت است باید در اواخر زمستان و یا اوایل بهار به محض اینکه شرایط محیط از نظر گرما اجازه دهد اقدام به کاشت نخود فرنگی کرد.
آفات نخودفرنگی
پروانه ، مگسها ، سوسکها و شتهها. برای مبارزه با این آفات متنوع سموم مختلفی وجود دارد که از جمله آنها امولسیون و یا زیتون ۶۰ درصد است که با استفاده از آن به نسبت یک در هزار نتیجه خوبی حاصل میشود.
مقاله رایگان نخود فرنگی
موضوع: تحقیق گیاهان دارویی,
نویسنده: paray
تاریخ: پنجشنبه 14 اردیبهشت 1396 ساعت: 17:06
تعداد بازديد : 690
به این پست رای دهید:
خواص کشک در طب سنتی
خواص كشك
كشك يكي از فرآورده هاي فرعي شير است كه به روش سنتي از جوشاندن، تغليظ و يا خشك كردن دوغي كه پس از كره گيري باقي مي ماند و يا از ماست بدون چربي تهيه مي شود. ماده اي اوليه ي كشك عبارت است از شير ميش، بز، گاو و يا مخلوطي از آنها. كشك با حجم كم خود، يك ماده ي غذايي معجزه آساست كه در بر دارنده تمامي خواص شير مي باشد و حاوي كلسيم، چربي، نمك، پروتئين و ويتامين نياسين مي باشد.
ميزان انرژي توليد شده با 100 گرم كشك حدود 105 تا 120 كيلو كالري مي باشد كه مي تواند به عنوان يكي از تامين كننده هاي انرژي مورد نياز بدن در رژيم غذايي روزانه گنجانده شود.
خواص درماني كشك
كشك يكي از فرآورده هايي است كه از قديم به طور سنتي و از روي تجربه جزء برنامه ي غذايي مردم ما بوده است و به علت داشتن اسيدهاي آلي، ضد عفوني كننده دستگاه هاضمه ( معده، روده ي كوچك و روده ي بزرگ) مي باشد. كشك به عنوان يك غذاي نفاخ و هم آورنده و سفت كننده روده محسوب مي شود؛ به همين علت براي هضم راحت آن از نعناي خشك استفاده مي گردد. علاوه بر آن، كلسيم بالا و فسفر موجود در كشك مي تواند در پيشگيري از پوكي استخوان موثر باشد.
موارد مصرف كشك
كشك به عنوان يك غذاي مقوي گرسنگي را كاهش داده و حجم كمي از معده را اشغال مي كند. از كشك به عنوان يك افزودني به غذاهايي مانند آش رشته، آش جو، كشك بادمجان و حليم بادمجان يا به عنوان ماده ي اوليه در كله جوش استفاده مي شود.
توصيه هاي پزشكي
با توجه به اين كه كشك يكي از غني ترين منابع پروتئين حيواني است؛ بنابراين محيط مناسبي براي رشد و ازدياد ميكروارگانيزم هاي مختلف مي باشد كه اغلب سبب مسموميت هاي شديد و حتي مرگ مي گردد، لذا توجه به موارد ذيل ضروري است:
– از كشك هاي بسته بندي ( پاستوريزه) شده كه داراي برچسب و مجوز بهداشتي مي باشند، استفاده كنيد.
– كشك را در يخچال نگهداري نماييد.
– تا حد امكان از مصرف كشك مايع بازخودداري كنيد و درصورت استفاده 10 تا20 دقيقه قبل از مصرف آن را بجوشانيد تا ميكروارگانيزم هاي آن كاهش يابد.
karajteb.com
موضوع: طب سنتی وسلامت,
نویسنده: paray
تاریخ: پنجشنبه 14 اردیبهشت 1396 ساعت: 9:51
تعداد بازديد : 1941
به این پست رای دهید:
درمان بیماری بواسیر با طب سنتی
درمان بواسیر با داروهای گیاهی
بواسیر(هموروئید)، بیماری دردناکی است که باعث التهاب و بزرگ شدن رگ های اطراف مقعد می شود. درمان های طبیعی برای بواسیر وجود دارد.
هاماملیس: به گزارش «هلث نیوز» از برگ ها، پوست درخت و ساقه های این گیاه برای تهیه دارو استفاده می شود. آب تقطیر شده این گیاه برای درمان بواسیر مفید است. برای استفاده،پنبه را به آب این گیاه آغشته کنید و به قسمت موثر بمالید.
سرکه سیب: این سرکه علاوه بر خاصیت انقباض، خاصیت ضد باکتریایی نیز دارد و استفاده از آن، به طور موقت درد و خارش مربوط به بواسیر را رفع می کند. روزی ۲ یا ۳ بار با پنبه آغشته به سرکه قسمت موثر را مرطوب کنید.
ژل آلوئه ورا: این گیاه ژل طبیعی است و استفاده از آن به تسکین درد کمک می کند.
شاه بلوط هندی: این میوه به طور موثر گردش خون بدن را بهبود می بخشد و ورم را کاهش می دهد. بواسیر نوعی واریس در قسمت مقعد به حساب می آید و با مصرف خوراکی این میوه، ورم کاهش پیدا می کند و علایم آن نیز کاهش می یابد.
سرگوم: این بوته همیشه سبز است که التهاب را درمان می کند. این گیاه علاوه بر کاهش ورم، دیواره رگ ها را تقویت می کند و در نتیجه درد را تسکین می دهد.
عصاره دانه انگور: عصاره دانه انگور برای بهبود بخشیدن به گردش خون و درمان واریس موثر است. تمامی قسمت های انگور به ویژه عصاره دانه انگور برای درمان بواسیر مفید است.
منبع:aftabir.com
موضوع: درمان بیماری ها با گیاهان دارویی,طب سنتی و مریضی ها,
نویسنده: paray
تاریخ: پنجشنبه 14 اردیبهشت 1396 ساعت: 9:42
تعداد بازديد : 1180
به این پست رای دهید:
خواص پیاز در طب سنتی
یک متخصص طب سنتی گفت: پیاز به عنوان یک آنتی بیوتیک قوی معروف است و علاوه بر خواص ضدباکتریایی، کاهش دهنده کلسترول و قندخون نیز به شمار میرود.
علی حسینی در مورد خواص دارویی پیاز گفت: پیاز قندخون را کاهش می دهد به همین دلیل برای افراد دیابتی و با افزایش ترشح صفرا یکی از خوراکی های مفید برای رفع سموم از بدن است.
وی ادامه داد: مصرف پیاز باعث نرم شدن سینه می شود و این گیاه درمانی ضدعفونی کننده و کاهنده سرفه و خلط آور است. همچنین گیاهی ادرارآور است و علاوه بر افزایش اشتها، گرفتگی های مجاری را از بین می برد.
این متخصص طب سنتی گفت: مصرف پیاز کلسترول خون را کاهش می دهد و در بین سبزیجات به عنوان یک آنتیبیوتیک قوی معروف است به طوری که مصرف خام آن، دهان را ضدعفونی می کند البته مصرف خام آن در افرادی که ترشح معده زیادی دارند یا مبتلا به سوزش مری هستند خوب نیست و باید پخته مصرف شود.
حسینی افزود: پیاز سنگ کلیه را خرد می کند و علاوه بر تحکیم لثهها، کلسیم آن دندانها و استخوانها را تقویت میکند و از نرمی استخوان جلوگیری میکند.
وی ادامه داد: البته پیاز چون گرم است برای کسانی که طبع گرم دارند مضر است و زیاده روی در خوردن آن موجب سردرد میشود.
این متخصص طب سنتی گفت: پیاز عفونتهای مجاری تنفسی مانند ورم گلو، برونشیت و آسم را بهبود می بخشد.
منبع: فارس
موضوع: طب سنتی وسلامت,خواص سبزیجات ,
نویسنده: paray
تاریخ: پنجشنبه 14 اردیبهشت 1396 ساعت: 9:36
تعداد بازديد : 557
به این پست رای دهید:
درمان خارش مقعدی با داروهای گیاهی
خارش مقعد، که در پزشکی به Pruritus ani معروف میباشد، یک مشکل شایع است که زنان و مردان را تحت تاثیر قرار میدهد؛ اگرچه در مردان شایعتر میباشد. این عارضه میتواند در هر سنی رخ دهد، اما به نظر میرسد در سنین بین 30 و 50 سالگی شایعتر است. خارش مقعد میتواند با توجه به مسائل پزشکی داخلی یا پوستی باشد. علل مرتبط با پوست شامل موارد زیر است:
درماتیت آتوپیک
پسوریازیس
اصطکاک بیش از حد در ناحیه مقعد
عرق زیاد و رطوبت اطراف مقعد
قرار گرفتن در معرض عطرهای شیمیایی و رنگ
پاک نمودن نامناسب پس از اجابت مزاج
برخی علل پزشکی عبارتند از: آلرژی غذایی، شقاق مقعد (ترک برداشتن مقعد)، تومورهای مقعد، اسهال، یبوست، بی اختیاری مدفوع و بواسیر، عفونت انگلی، مقاربتی و قارچی.
علائم خارش مقعد چیست؟
علامت اصلی این عراضه خارش در ناحیه مقعد است؛ به طوریکه اغلب شدید بوده و منجر به تمایل شدید به خاراندن میشود. دیگر علائم عبارتند از خارش سوزش، خشکی، درد، قرمزی، تورم، زخم معده، و جوش در اطراف و داخل ناحیه مقعد. علائم با توجه به علت ممکن است موقت یا دائمی باشند. شما ممکن است خارش را شرم آور و ناراحت کننده بدانید. با این حال شما میتوانید این عارضه را در خانه با تغییرات ساده سبک زندگی و درمانهای خانگی آسان درمان کنید.
نکته: اگر خارش غیر قابل تحمل یا مزمن است به دنبال توصیههای پزشکی باشید.
درمان خارش مقعد
1.سرکه سیب: عفونتهای قارچی و مخمری، منجر به خارش مقعد میشوند.در این موارد، میتوانید از سرکه سیب جهت کنترل عفونت استفاده کنید. علاوه بر این سرکه سیب بدن را قلیایی مینماید. بنابراین سرکه سیب یک درمان خانگی خارش مقعد به حساب میآید.
2 قاشق غذاخوری سرکه سیب را در یک لیوان آب مخلوط کنید و آن را دو بار در روز بنوشید.
گزینه دیگر افزودن 1 فنجان سرکه سیب به تشت آب گرم است. در این آب گرم یک بار در روز به مدت 15 تا 20 دقیقه بنشینید. برای بهبودی کامل به مدت چند روز روشهای مذکور را دنبال نمائید تا زمانی که خارش مقعد و التهاب فروکش کند.
2.سیر: سیر به درمان خارش مقعد از داخل کمک مینماید. سیر، کرمهای روده را که یکی از علل اصلی این مشکل است، از بین میبرد. علاوه بر این خواص ضد باکتری، ضد قارچ و ضد عفونی کننده در سیر به درمان هر نوع عفونت مسئول خارش مقعد کمک مینماید.
2 تا 3 حبه سیر خام را با معده خالی به مدت یک هفته روزانه مصرف کنید.
گزینه دیگر جوشاندن 2 حبه سیر خرد شده در ½ فنجان شیر است. این ترکیب را به مدت یک هفته با معده خالی بنوشید.
3. روغن نارگیل: روغن نارگیل یکی از بهترین روشهای درمان خارش مقعد است. روغن نارگیل پوست را نرم نموده و خواص ضد باکتری، ضد قارچ و ضد میکروبی پوست را که عامل خارش مقعد است از بین میبرد. علاوه بر این روغن نارگیل منجر به خروج کرمهای معده و روده میشود.
روزانه 2 تا 3 قاشق غذا خوری روغن نارگیل را بخورید. همچنین میتوانید از این روغن برای مصرف پخت و پز استفاده کنید.
مقداری روغن نارگیل گرم را چند بار در روز به داخل و اطراف منطقه آسیب دیده، جهت تسکین خارش و سوزش بمالید.
4.آلوئه ورا: آلوئه ورا دارای خواص آرام بخش و تسکین دهنده است که میتواند خارش مقعد، درد و التهاب را تسکین دهد. آلوئه ورا همچنین منجر به کاهش التهاب بواسیر، یکی از علل اصلی خارش مقعد میشود.
لبههای خاردار برگ آلوئهورای تازه را برش زده، سپس آن را باز کنید. ژل را خارج نموده و آن را به مدت 5 دقیقه به داخل و اطراف مقعد بمالید. ژل را هر چند ساعت جهت رهایی از خارش و درد به کار ببرید.
5.ماست: برای درمان عفونت قارچی، که ممکن است علت خارش مقعد باشد، میتوانید از ماست استفاده کنید. تمامی انواع ماستها مفید نیستند. برای درمان خارش مقعد باید از ماست پروبیوتیک با محیطهای کشت فعال زنده استفاده کنید. این باکتریها رشد عفونت را کنترل مینمایند. برای درمان خارش مقعد، تنها از ماست پروبیوتیک شیرین نشده استفاده کنید.
درمان خارش مقعد - درمان خانگی خارش مقعد - علت خارش مقعد
مقداری ماست ساده را بر روی پوست آسیب دیده بمالید. اجازه دهید ماست به مدت 20 تا 30 دقیقه یا ترجیحا یک شبانه روز بر روی پوست باقی بماند. سپس آنرا با آب ولرم شسته و موضع را به طور کامل خشک کنید.
همچنین، روزانه 2 تا 3 فنجان ماست ساده بخورید.
6.سولفات منیزیم: حمام سولفات منیزیم برای اختلالات پوستی از قبیل اگزما و پسوریازیس، دو علت کلیدی خارش مقعد عالی است و به تسکین خارش و سوزش کمک میکند.
1 تا 2 فنجان سولفات منیزیم را در وان حمام با آب گرم مخلوط کنید.
به مدت 15 تا 20 دقیقه در آن غوطه ور شوید.
در نهایت، پوست خود را به طور کامل خشک کنید.
از این حمام آرامش بخش به مدت 2 یا 3 بار در هفته استفاده کنید.
7.شیرین بیان: مطابق با آیورودا (Ayurveda)، شیرین بیان به درمان خارش مقعد کمک میکند. شیرین بیان برای بیماریهای پوستی از قبیل اگزما و پسوریازیس که علت خارش مقعد هستند کمک میکند.
ترکیبی از مقادیر برابر شیرین بیان، پوست Chebulic myrobalan و هل را با هم مخلوط کنید.
آن ها را خرد نموده و پودر کنید.
¼ قاشق چایخوری از این پودر و 1 قاشق چایخوری عسل را در یک لیوان آب مخلوط کنید.
تا زمان درمان روزانه یک بار از آن بنوشید.
8.افزایش دریافت فیبر غذایی: علت شایع خارش مقعد یبوست است. زمانی که یبوست درمان شود، درمان خارش مقعد به صورت خودکار اتفاق میافتد. جهت درمان یبوست، بهترین گزینه افزایش دریافت فیبر غذایی است. فیبر منجر به هضم سالم شده و مدفوع را نرم نموده و مقدار آن را افزایش میدهد.
مواد غذایی با فیبر بالا بخورید از قبیل لوبیا، سیب زمینی، هویج، برنج قهوهای، کوینولا، آلو، گندم سیاه، میوههای تازه. سبزیجات سبز برگ، آجیل، دانه کدو تنبل، تخمه آفتابگردان، بروکلی و نخود فرنگی.
همچنین میتوانید از مکملهای فیبر پس از مشورت با پزشک استفاده نمائید.
منبع: مجله اینترنتی ستاره
موضوع: طب سنتی و مریضی ها,
نویسنده: paray
تاریخ: پنجشنبه 14 اردیبهشت 1396 ساعت: 9:31
تعداد بازديد : 1411
به این پست رای دهید:
خواص دارچین در طب سنتی
دارچین پوست درختی هندی و بومی جزیره سیلان است، این درخت قبل ها در شهر نوشهر ایران کشت شد اما به عمل نیامد. لازم به ذکر است که دارچین های موجود در بازار، همه از گونه زیلانیکوم که بومی کشور هند است، نبوده و اثربخشی مناسب، تنها در این نوع دارچین است.
نحوه ی جداسازی دارچین از درخت به این ترتیب است که وقتی درخت دارچین، به پنج سالگی می رسد، پوست شاخه ها را زمانی که شیرابه گیاه جریان دارد، شکاف می دهند و چند روز دست نمی زنند تا بر اثر تابش آفتاب، خشک و پیچیده شده، از شاخه جدا شود.
خواص دارچین
* در طب سنتی ایران طبیعت دارچین را گرم و خشک در درجه سوم دانسته اند.
* دارچین نشاط آور، درمان کننده برخی عفونت ها و تریاق (پادزهر) سموم معدنی، حیوانی و نباتی است و موجب تقویت قلب، مغز، کبد و معده می شود.
* دارچین نیروی بینایی را می افزاید؛ همچنین این دوای مفید، نفخ را کاهش می دهد و رطوبت های مغزی که به صورت نزله (ترشحات پشت حلقی) دیده می شود و شکل مزمن شده آن، یعنی سینوزیت، از مشکلات بزرگ بهداشت و سلامت بشر امروز است را درمان می کند.
آثار مفید دارچین در کاهش قند خون و درمان دیابت، کاهش وزن، کمک به گوارش غذا، سرماخوردگی، تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت حافظه، کاهش مشکلات قاعدگی، و درمان اضطراب ثابت شده است
* از دارچین در فراورده های دارویی مؤثر در بیماری های روحی- روانی چون تپش قلب، ترس، وسواس، جنون و همچنین برخی بیماری های ریوی و تنفسی چون سرفه های مرطوب و خلط دار، تنگی نفس و گرفتگی صدا نیز استفاده می شود؛ همچنین دارچین آثار خوبی در تقویت کبد و رفع بیماری های آن، بهبود زخم های عفونی، کاهش رعشه، درمان سکسکه، سنگینی سر و برخی سردردها و دردهای رحمی دارد.
* دارچین ادرارآور و قاعده آور، رفع کننده برخی از بیماری های سوداوی (مثل وسواس و جنون) و برطرف کننده بدبویی دهان است و در برخی بیماران مبتلا به آسم و دارای خلط غلیظ در سینه مفید می باشد.
* دارچین را می توان به عنوان ضددرد، آلرژی زا، بی حس کننده، ضداسهال، ضدتهوع، ضدهیستامین، ضدلوسمی، ضدتب، ضدزخم، ضداسپاسم، ضدویروس، قابض، ضدقارچ و کاندیدا، معرق و کاهنده پرفشاری خون، حشره کش و کاهنده چربی به کار برد.
دارچین در طب نوین
در پژوهش های نوین نیز آثار مفید دارچین در کاهش قند خون و درمان دیابت، کاهش وزن، کمک به گوارش غذا، سرماخوردگی، تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت حافظه، کاهش مشکلات قاعدگی، و درمان اضطراب ثابت شده است. همچنین این گیاه دارویی، اثرات ضدقارچ دارد، در آفت دهان به صورت غرغره استفاده می شود و اثرات ضدتشنجی آن نیز مطالعه شده است.
از دارچین برای درمان ضعف و دوران نقاهت بیماری ها، درد عضلات و اسهال کودکان می توان استفاده کرد.
چای دارچین
کاربرد دارچین در آشپزی ایرانی
در آشپزی ایرانی، در پخت مرغ و گوشت ها از دارچین، پیاز و زردچوبه استفاده می شود و در شله زرد، حلیم، قیمه، شیربرنج و... نیز به عنوان مُصلح، کاربردی هوشمندانه و حکیمانه دارد.
افراط در مصرف دارچین
استفاده از داروهای طبیعی، حتماً نسبت به داروهای شیمیایی و صناعی اولویت دارد اما لزوماً در همه موارد جایگزین آن ها نمی شود و لازم است در امر بهداشت و درمان از هرگونه افراط و تفریط پرهیز گردد.
مصرف خودسرانه همه گیاهان دارویی و داروهای گیاهی نیز مانند داروهای شیمیایی، موجب عوارضی می شود که گاه می تواند بسیار زیان بار و جدی باشد، تدابیر طب ایرانی و مصرف داروهای طبیعی حتماً باید زیر نظر پزشکی متخصص دانشگاهی این رشته باشد تا به لطف و اراده خداوند که طبیب اول و آخر و شافی یگانه و مطلق است، موجب شِفا و تندرستی شود.
* تاکنون هیچ عارضه جانبی خطرناکی در مقادیر درمانی، شناسایی نشده است اما دارو به دلیل داشتن سینام آلدئید دارای پتانسیل متوسطی برای ایجاد حساسیت است.
* مصرف مقادیر زیاد دارچین می تواند باعث تپش قلب، بی خوابی و افسردگی و بروز عوارض، به خصوص در افراد دارای مزاج پایه گرم و خشک شود.
دارچین نیروی بینایی را می افزاید؛ همچنین این دوای مفید، نفخ را کاهش می دهد و رطوبت های مغزی که به صورت نزله (ترشحات پشت حلقی) دیده می شود و شکل مزمن شده آن، یعنی سینوزیت، از مشکلات بزرگ بهداشت و سلامت بشر امروز است را درمان می کندملاحظات:
ترکیبات دارچین، به شرط نگهداری مناسب، تا پانزده سال باقی می ماند.
دارچین پودر شده در ظرف پلاستیکی نگهداری نشود.
هرچه پوست دارچین کهنه تر باشد اسانس کمتری خواهد داشت.
میزان مصرف:
به عنوان چایی می توان 0.5 تا 1 گرم از پوست خشک شده را در یک لیوان ریخت و روی آن آب جوش ریخته و روی آن را پوشاند و بعد از 10 دقیقه میل کرد. این دمنوش را 2 تا 3 بار می توان مصرف کرد.
موارد عدم مصرف:
مصرف دارچین در زمان بارداری ممنوع است و بهتر است از مصرف آن در مقادیر بیش از آنچه که در غذا مصرف می شود، خودداری شود.
دارچین در افراد مبتلا به زخم های گوارشی و تب های با منشأ ناشناخته ممنوع است و بهتر است زمان شیردهی استفاده نشود.
مصرف خوراکی اسانس دارچین باعث تشدید ضربان قلب، تحریک تنفسی، بالا رفتن حرارت بدن، ترشح بزاق، تعریق و اشک ریزش می شود و تماس آن با غشاء موکوسی گاهی واکنش های حساسیتی به وجود می آورد. پس بهتر است فقط از طریق موضعی و بااحتیاط مصرف شود.
منبع: تبیان
موضوع: طب سنتی وسلامت,خواص ادویه جات,
نویسنده: paray
تاریخ: پنجشنبه 14 اردیبهشت 1396 ساعت: 9:25
تعداد بازديد : 839
به این پست رای دهید:
خواص زردچوبه در طب سنتی
زردچویه یکی از ادویههای مفید است که در غذاهای ایرانی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. زردچوبه عطر خوبی دارد و به هضم غذا کمک میکند. این مقاله را حتما بخوانید.
در غذاهای ایرانی استفاده زیادی دارد. زردچوبه دارای مزاج گرم و خشک است و درجه آن دو الی سه است.
زردچوبه زداینده است یعنی آلودگیها را میزداید. یا اصطلاحا میگویند جالی است و در مسائل آرایشی بهداشتی هم قابل استفاده است.
برای رفع لکههای تیره پوستی استفاده می شود البته باید با تجویز پزشک صورت گیرد.
در قدیم برای خشک کردن زخمها استفاده میشده است و امروزه هم استفاده میشود.
برای بند آوردن خونریزی در جایی که زالو گذاشته شده است بسیار مفید است. برای برخی از اسهالهای خونی نیز موجب بند آمدن خون میشود.
برای باز کردن انسدادهای کبد مفید است و بنابراین برای درمان بعضی زردیها و استسقا بسیار مفید است. استسقا یعنی طلب کردن زیاد آب.
در برخی از بیماریهای کبد شخص زیاد تشنه میشود و اگر کبد وضعیتش اصلاح شود این حالت هم اصلاح میشود.
تقویت معده و بادشکن بودن نیز از دیگر خواص این ماده است.
یکی از دلایلی که در برخی غذاها استفاده می شود این است که هم بوی خوبی دارد و هم برای هضم خوب است و هم بادها را رفع میکند.
برای رفع دملها (موضعی) مفید بوده و قاعدگی را نیز تنظیم میکند. میتواند برای قلب اندکی مضر باشد که مصلح آن آبلیمو یا آب نارنج است.
به دلیل اینکه حرارت قلب زیاد است برخی افراد ممکن است به خوردن زردچوبه حساس باشند و تپش قلب ایجاد شده و فشارخون بالا رود.
زردچوبه گردش خون در داخل بدن و داخل عروق را بهبود میبخشد. از تشکیل لختههایی که در داخل بدن ایجاد میشوند جلوگیری میکند.
کسانی که سوداوی هستند یعنی خون آنها غلیظ است میتوانند از این ماده استفاده کنند.
کسانی که از داروهای ضدانعقاد خون استفاده میکنند بهتر است در مصرف زردچوبه اعتدال را رعایت کنند چرا که ممکن است در آنها خونریزی ایجاد شود.
بهبود گردش خون می تواند باعث خونرسانی بهتر بافتهای حساس مثل شبکیه شده و تیزبینی و بهبود بینایی به ارمغان آورد.
به خانمهای باردار آسپیرین تجویز میکنند تا گردش و چرخش خون در بدن بهتر شود. میتوانیم مشابه اثر آسپیرین را از زردچوبه هم بگیریم.
یعنی کسی که میخواهد برای بارداری آمادگی پیدا کنند میتوانند زردچوبه بخورند. برای بیماران روماتیسمی نیز مفید است.
میتوانند با ترکیب زردچوبه و آب، خمیری ایجاد کنند و دور مفصل قرار دهند و یک مدت بماند و بهتر است این کار را شب یا صبح زود انجام دهند که سرما زیاد است.
صبحها بدن این افراد خشکتر است. به عنوان مسکن درد دندان هم قابل استفاده است.
منبع: زندگی آنلاین
موضوع: گیاهان دارویی و سلامت,خواص ادویه جات,
نویسنده: paray
تاریخ: پنجشنبه 14 اردیبهشت 1396 ساعت: 9:19
تعداد بازديد : 1420
به این پست رای دهید:
تبلیغات
آمار
ورود کاربران
مطالب پیشنهادی