درمان بیماری ها با گیاهان دارویی

آرشیو

کاهش فشار خون با گیاهان دارویی

کاهش فشار خون گیاهی

نسخه‌های گیاهی برای کاهش فشار خون

برای کاهش فشار خون میتوانید به سراغ مواد غذایی طبیعی، به خصوص سبزیجات بروید که نه تنها به کاهش فشار خون کمک میکنند، بلکه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلفی هستند که کیفیت تغذیه شما را به طور چشمگیری افزایش میدهند. در این نوشتار به معرفی سبزی هایی که برای کاهش فشار خون مفید هستند میپردازیم. 

برای کاهش فشار خون


کرفس برای کاهش فشار خون

بسیاری از آب کرفس برای پایین آوردن فشار خون استفاده می‌کنند. در واقع تحقیقات نشان می‌دهد که تخم کرفس در پایین آوردن فشار خون موثرتر است.

جو دوسر

گفته می‌شود که جودوسر هم فشار دیاستولیک و هم سیستولیک را به حداقل می‌رساند. فیبر موجود در جودوسر کار گوارش را آسان می‌کند و فشار خون را هم کاهش می‌دهد.

زنجبیل

زنجبیل خون را رقیق می‌کند. این ماده گیاهی خاصیت ضد التهابی هم دارد. نوشیدن یک لیوان چای زنجبیل فشارخون شما را کاهش می‌دهد.

شکلات تیره

شکلات تیره حاوی کاکائو است. ماده فلاوونول موجود در کاکائو خطر بیماری قلبی و فشار خون را کاهش می‌دهد.

کنجد برای کاهش فشار خون

روغن کنجد حاوی دو ماده سسامول و سسامین است که آنتی اکسیدانت هستند. ویتامین E و سسامین موجود در این روغن فشار خون را کنترل می‌کنند.

ترب

خوردن ترب و برگ آن به پایین آوردن فشار خون کمک می‌کند. ترب پتاسیم دارد که باعث کنترل سطح نمک در بدن و پایین آمدن فشار خون می‌شود.

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: درمان بیماری ها با گیاهان دارویی,طب سنتی و مریضی ها,

نویسنده:

تاریخ: شنبه 23 اردیبهشت 1396 ساعت: 10:18

نظرات(0)

تعداد بازديد : 947

به این پست رای دهید:

درمان آفتاب سوختگی با طب سنتی

درمان آفتاب سوختگی

درمان های خانگی آفتاب سوختگی

قبل از هرچیز باید بدانید که اگر قرار است مدت زیادی را زیر نور آفتاب شدید باشید، حتما برای جلوگیری از آفتاب سوختگی باید از کرم ضدآفتاب با کیفیت استفاده کنید. اما اگر اینکار را انجام نداده‌اید و دچار آفتاب سوختگی شده‌اید، برای سرعت بخشیدن روند درمان آفتاب سوختگی پیشنهاد میکنیم از نسخه‌هایی که در ادامه معرفی شده‌اند استفاده کنید


آفتاب سوختگی


بلغور جوی دو سر

بلغور، مانند یک بمب در برابر آفتاب سوختگی واکنش نشان می‌دهد. زمانی که به شدت دچار آفتاب سوختگی می‌شوید کافیست آن را با آب سرد شسته و مستقیم روی پوست ملتهب قرار دهید آنگاه تاثیر شگفت انگیز و تسکین دهنده آن را متوجه خواهید شد.

کمپرس سرد

دوش آب سرد اولین اقدامی است که در مواجه با آفتاب سوختگی انجام می‌دهید. اما دراز کشیدن طولانی در آب سرد فکر خوبی نیست چرا که بعد از مدتی دچار سوزش شدیدی می‌شوید. شما می‌توانید با قرار دادن مسقیم یک حوله با چند تکه یخ التهاب و آفتاب سوختگی را بهبود بخشید.

ماست

مصرف ماست به طور طبیعی برای خشکی پوست بسیار مفید است و مالیدن آن روی پوست آفتاب سوخته مانند یک سحر و جادو عمل می‌کند. ماست را به عنوان یک کرم موضعی حدود ۵ دقیقه روی پوست بمالید و سپس با گرفتن دوش آب سرد آن را پاک و پوستتان را التهام بخشید.

روغن گیاه عنبر سائل

این گیاه ضد التهاب است و مصرف آن هنگام آفتاب سوختگی از شدت پیدایش آکنه، درد و سوختگی جلوگیری می‌کند فقط کافیست چند قطره از آن را با یک پارچه یا پنبه مرطوب روی پوست قرار دهید تا تاثیر شگفت انگیز آن را به سرعت متوجه شوید.

آفتاب سوختگی


جوش شیرین

اگر درد و سوزش زیادی را تحمل می‌کنید جوش شیرین برای تسکین درد موقتی بسیار مفید و مناسب است. وان حمام را با آب خنک پُر کنید و مقداری جوش شیرین درون آن بریزید و برای مدت کوتاهی در آن دراز بکشید. فقط به خاطر داشته باشید هنگامی خروج از حمام پوستتان را خشک کنید تا جوش شیرین ماندگاری و جذب بالاتری داشته باشد.

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: طب سنتی وسلامت,گیاهان دارویی و سلامت,درمان بیماری ها با گیاهان دارویی,

نویسنده:

تاریخ: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396 ساعت: 13:30

نظرات(0)

تعداد بازديد : 731

به این پست رای دهید:

درمان طبیعی بوی بد عرق با طب سنتی

رفع بوی بد عرق

نسخه‌هایی برای از بین بردن بوی بد عرق

یکی از مشکلاتی که با فصل گرما به سراغ بسیاری از افراد می‌آید، تعریق زیاد است. در برخی از مناطق گرمسیر به قدری هوا گرم میشود که کافیست تنها چند دقیقه از خانه خارج شوید تا لباسهایتان خیس عرق شود. البته عرق کردن بدن نیست و در واقع واکنش طبیعی بدن برای متعادل سازی دمای خود است، اما عرق زیاد ممکن است باعث بد بو شدن بدن گردد. بوی بد عرق میتواند مشکل ساز باشد و به خصوص در محیط های عمومی باعث اذیت شدن اطرافیان گردد. در این نوشتار قصد داریم نسخه های طبیعی برای رفع بوی بد عرق بدن را معرفی کنیم

بوی بد عرق

 

کلروفیل

وجود این نوع ماده در بدن و جریان یافتن آن در روده و خون، باعث از بین بردن بوی نامطبوع بدن می‌شود.کلروفیل در گیاهان با برگ سبز مثل اسفناج و کاهو به وفور یافت می‌شود.

روی

روی ماده‌ای است که در بسیاری از محصولات بهداشتی دهان و دندان هم به کار برده می‌شود. مواد غذایی همچون غذاهای دریایی، گوشت، ماست، آجیل، لوبیا، قارچ سفید و دانه کدو تنبل به دلیل آن که سرشار ازروی هستند از بوی نامطبوع بدن می‌کاهند.

 

 

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: گیاهان دارویی و سلامت,درمان بیماری ها با گیاهان دارویی,

نویسنده:

تاریخ: سه شنبه 19 اردیبهشت 1396 ساعت: 17:37

نظرات(0)

تعداد بازديد : 620

به این پست رای دهید:

درمان طبیعی نقرس با طب سنتی

 

درمان طبیعی نقرس

نقرس نوعی از آرتریت است که معمولا باعث بروز درد در ناحیه شست پا می‌شود. البته نقرس تنها محدود به شست پا نیست و می‌تواند در سایر مفاصل کوچک دست‌ها و پاها نیز دیده شود. افرادی که نقرس را تجربه کرده‌اند می‌دانند که این عارضه می‌تواند حتی انجام ساده‌ترین کارها مانند راه رفتن را مشکل سازد. خوشبختانه روش‌های طبیعی و کارسازی برای درمان نقرس وجود دارد.

درمان نقرس


به گزارش«کر۲» قبل از اینکه به بررسی روش‌های درمانی بپردازیم، در ابتدا قصد داریم غذاهای ممنوعه را در روند درمانی نقرس معرفی کنیم. اگر به دنبال درمان نقرس هستید، از خوردن این غذاها خودداری کنید:

-گوشت اندام‌های درونی مانند کبد

-گوشت گاو

-گوشت بره

-گوشت خوک

-ماهی کولی

-میگو

-خرچنگ

-حلزون اسکالوپ

-مرغ

-نوشیدنی‌های الکلی (به خصوص آبجو)

-مارچوبه

-قارچ

-غذاها و نوشیدنی‌هایی که مقدار زیادی فروکتوز دارند، مانند شربت ذرت

روش‌های درمانی

آب گیلاس و آلبالو

هنگام شعله‌ور شدن نقرس، اغلب افراد به سراغ آسپرین می‌روند، اما جالب است بدانید که آسپرین می‌تواند مشکل را شدید‌تر کند. عصاره آلبالو می‌تواند به کاهش التهاب کمک کرده و درد ناشی از نقرس را کاهش دهد. مصرف روزانه ۲ قاشق غذاخوری از آب آلبالو غلیظ می‌تواند فواید بسیاری برایتان داشته باشد. همچنین می‌توانید برای درمان نقرس روزی ۲۰ عدد گیلاس میل کنید.

کرفس و دانه‌های آن

مطالعات نشان می‌دهند که بیش از ۲۰ ترکیبِ ضدالتهابی در کرفس و دانه‌های آن وجود دارند. شما می‌توانید به راحتی کرفس را خام میل کرده و یا دانه‌های آن یا خودِ کرفس را به سوپ، سالاد، خوراک و غذاهای دیگر اضافه کنید.

درمان نقرس


سرکه سیب

نوشیدن یک لیوان آب به همراه یک قاشق چای‌خوری سرکه سیب می‌تواند برای بهبود و درمان نقرس مفید باشد. هنگام خرید سرکه سیب حواستان باشد که نوع پاستوریزه‌ی آن را تهیه نکنید، زیرا فرآیند پاستوریزه کردن، باکتری‌های مفید موجود در سرکه را از بین میبرد. این باکتری‌ها به کاهش و بهبود التهاب کمک می‌کنند. سرکه سیب همچنین حاوی اسید کلروژنیک است که در کاهش التهاب ناشی از نقرس بسیار موثر می‌باشد.

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: گیاهان دارویی و سلامت,درمان بیماری ها با گیاهان دارویی,طب سنتی و مریضی ها,

نویسنده:

تاریخ: سه شنبه 19 اردیبهشت 1396 ساعت: 17:31

نظرات(0)

تعداد بازديد : 576

به این پست رای دهید:

خواص گیاه دارویی ترنجبین در طب سنتی

خواص ترنجبین

یکی از گیاهان دارویی پرخاصیتی که در صنایع غذاسازی نیز بدلیل داشتن فواید فراوان مورد استفاده قرار می‌گیرد، ترنجبین است. این گیاه که لقب درمانگر دردها را با خود به یدک میکشد بدلیل وجود قند طبیعی در ترکیباتش طعمی شیرین دارد. در این نوشتار به بررسی کامل این گیاه و فواید گوناگونش خواهیم پرداخت.

ترنجبین


گیاه‌شناسی

ترنجبین را به فارسی ترانگبین یا ترنگبین و به عربی، ترنجبین می‌نامند.

ماده‌ای است شیرین که به شکل شبنم روی گیاه خارشتر یا خاربز می‌نشیند. بررسی‌های علمی نشان می‌دهد این شیرابه‌های قندی در نتیجه‌ی عمل حشره‌ای به‌طور طبیعی و با ایجاد شکاف به خارج تراوش می‌شود.

در فصل گرمای زیاد و در اواخر تابستان، شب‌ها روی برگ‌ها و شاخه‌های این گیاه قطره‌های ترنجبین ظاهر می‌شود و روستایی‌ها، صبح‌های خیلی زود، قبل از طلوع آفتاب آن را جمع‌آوری می‌کنند. معمولا در مناطقی که این گیاه ترنجبین نمی‌دهد، به مصرف تعلیف دام، شتر و بز می‌رسد؛ به همین دلیل این گیاه به خارشتر یا خاربز معروف شده است. البته در مناطقی که گیاه ترنجبین دارد نیز شتر و بز خیلی دوست دارند از آن تعلیف شوند و پروار هم می‌شوند. گیاه خارشتر، درختچه یا بوته خاری است که در بیابان‌ها و دشت‌های کم ارتفاع ایران مانند خراسان، یزد، تبریز، زرند، اطراف قم و بوشهر به‌طور خودرو و فراوان دیده می‌شود.

ترنجبـین حاوی ترکیبات قندی مختلفی چون گلوکز، فروکتوز، ساکاروز و تری‌ساکارید است که به راحتی در آب حل می‌شود. در قدیم از ترنجبین در کارخانجات ساده‌ی قندگیری به‌طور سنتی قند می‌گرفتند، ولی بعدها چون فروش ترنجبین از نظر دارویی بازار بهتری پیدا کرد، آن را فقط به عنوان دارو می‌فروختند.

طبیعت: ترنجبـین طبع گرم و تر دارد.

.

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: گیاهان دارویی و سلامت,درمان بیماری ها با گیاهان دارویی,خواص گیاهان دارویی,

نویسنده:

تاریخ: دوشنبه 18 اردیبهشت 1396 ساعت: 14:44

نظرات(0)

تعداد بازديد : 493

به این پست رای دهید:

درمان قرمزی چشم با طب سنتی

درمان قرمزی چشم

چشمان انسان یکی از حساس ترین عضو های صورت می باشد که نیاز به مراقبتهای ویژه ای دارند. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که بنا به دلایلی چشم هایتان قرمز شده است و پیش خود بگویید با کمی استراحت  قرمزی برطرف خواهد شد، اما شاید این قرمزی به دلایلی کمی جدی تر باشد که نیاز به زمان و درمان دارد. دلیل اینکه چشم هایمان قرمز می شود به خاطر وجود باز شدن رگ های کوچک خونی که در سفیدی چشم ما قرار دارند میباشد، که این قرمزی ها معمولا با درد ، خارش و تاری دید به همراه است. دلایل بسیاری باعث قرمزی چشم می شود که عبارتند از : مدت زمان زیاد خیره شدن به صفحه مانتیور یا صفحه نمایش ، خشکی چشم ، خستگی ، بی خوابی و سایر عوامل دیگر.

اما سوال اصلی که پیش می آید این است که راه درمان چیست؟ در ادامه می خواهیم به درمان قرمزی چشم آن هم به روشی خانگی بپردازیم.

درمان قرمزی چشم

درمان قرمزی چشم به روش خانگی


سرکه سیب

در صورت علل باکتریایی ،یک قاشق چای خوری سرکه سیب را با یک لیوان آب ولرم مخلوط‌کنید و با استفاده از پنبه چشم را تمیز کنید.


بابونه

کمپرس با دمنوش خنک شده گیاه بابونه علاوه بر تسکین ، خستگی و خارش را نیز برطرف می‌کند.


نمک

یک قاشق مرباخوری نمک را در یک لیوان آب ولرم مخلوط‌کنید و چشم را با آن شست وشو دهید.


سیب‌ زمینی

سیب‌ زمینی رنده شده را در یخچال قرار دهید سپس روی چشم بگذارید تا به دمای اتاق برسد.


شیر سرد

کمی شیر( پاستوریزه) را در یک‌ کاسه بریزید. پنبه را در آن فرو ببرید و شیر اضافه را بچلانید و سپس روی چشم قرار دهید. این کمپرس نه‌ تنها قرمزی چشم را برطرف می‌کند بلکه خط‌ های ریز و افتادگی پوست را نیز برطرف می‌کند.


کیسه چای

کیسه چای استفاده شده را دور نریزید.در یخچال بگذارید و هر بار روی چشم قرار دهید. در صورت خشک شدن آن را کمی خیس کنید.


برش خیار

خیار هم قرمزی و هم پف چشم را برطرف می‌کند. خیارهای برش زده را تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.


گلاب

گلاب علاوه برداشتن خواص متعدد برای پوست، قرمزی چشم را نیز برطرف می‌کند. پنبه آغشته به گلاب را به مدت چند دقیقه روی چشم قرار دهید.


قاشق‌های سرد شده

اگر به‌ طور منظم دچار قرمزی چشم می‌شوید همیشه قاشق در فریزر قرار دهید. هر بار که لازم شد روی چشم قرار دهید تا مشکل حل شود.


آب سرد

شستن صورت با آب سرد باعث باریک شدن رگ های خونی می‌شود. حتی می‌توانید پنبه آغشته به آب سرد را روی چشم قرار دهید.

این روشها تاثیر به سزایی در درمان قرمزی چشم دارند.

 

الودکتر

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: طب سنتی وسلامت,گیاهان دارویی و سلامت,درمان بیماری ها با گیاهان دارویی,

نویسنده:

تاریخ: دوشنبه 18 اردیبهشت 1396 ساعت: 9:47

نظرات(0)

تعداد بازديد : 722

به این پست رای دهید:

درمان پا درد ناشی از آرتروز با طب سنتی

درمان درد پا با طب سنتی

درد پا می‌تواند علل مختلفی داشته باشد و با بیماری‌های گوناگونی در ارتباط باشد. درد پا حتی اگر خفیف باشد نیز آزاردهنده بوده و ممکن است زندگی روزمره شما را با مشکل مواجه کند. ممکن است دچار آرتریت پاشنه‌ی پا باشید که درد زیادی داشته و می‌تواند بیمار را ناتوان کند. در این نوشتار به بررسی درمان درد پا با روش‌های خانگی خواهیم پرداخت.

درمان درد پا


پا درد ناشی از آرتروز

آرتریت پاشنه بسیار دردناک و بیماری ناتوان کننده است، اما خوشبختانه برخی از روش های طبیعی برای درمان آن وجود دارد.

درمان درد پا : بهترین راه حل برای درمان التهاب ناشی از آرتریت تغییر رژیم غذایی است، غذاهای ایده آل برای افراد مبتلا به آرتریت عبارتند از: کلم بروکلی، گیلاس، چای سبز، غلات کامل، سیر، لوبیا، روغن های سالم، ماهی و سویا.

التهاب غلاف کف پا

علت اصلی درد پاشنه، التهاب بافت متصل به پاشنه پا است که درد آن در صبح بسیار بیشتر بوده و با راه رفتن درد کمتر شده و بعد از استراحت یا خواب درد دوباره آغاز مى شود.

روش درمانی: برای درمان این درد باید در حالت نشسته پاهای خود را صاف دراز کرده و یک حوله لوله شده را در اطراف گردی پاشنه پا قرار داده و پایتان را تا ۳۰ ثانیه به سمت داخل بکشید.

شکستگی استرسی

شکستگی استرسی معمولا زمانی رخ می دهد که فرد به طور ناگهانی در ورزش با سرعت و به طور ناگهانی حرکت کند.

روش درمانی: به منظور جلوگیری از شکستگی استرسی، شما نیاز به مصرف مواد غذایی  دارید که از التهاب جلوگیری کند.

آتروفی چربی

دومین علت درد پاشنه پا آتروفی چربی است.

درمان درد پا : برای جلوگیری از بروز این عارضه باید از کفش های ارتوپدی مخصوص کاهش درد پاشنه استفاده کنید.

التهاب تاندون آشیل

وقتی پاشنه پا صدمه می بینند کل فرایند راه رفتن می تواند متوقف شود، هنگامی که در مورد آشیل پا صحبت می کنیم، منظور محلی است که استخوان پاشنه به ساق پا متصل می شود.

روش درمانی: کشیدن پا بهترین راه حل برای درمان التهاب در این حالت است، در این روش نیز باید مانند روش گفته شده با یک حوله رول شده التهاب را کم کرد تا درد تسکین پیدا کند.

 

باشگاه خبرنگاران

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: درمان بیماری ها با گیاهان دارویی,طب سنتی و مریضی ها,

نویسنده:

تاریخ: دوشنبه 18 اردیبهشت 1396 ساعت: 9:37

نظرات(0)

تعداد بازديد : 408

به این پست رای دهید:

درمان ورم معده با طب سنتی

درمان ورم معده با گیاهان دارویی

یکی از شایع ترین بیماری ها در انسان، مشکلات گوارشی است که ورم معده نیز جزو این دسته محسوب می شود. ورم معده درصورت عدم توجه و عدم درمان به زخم معده تبدیل می شود. نسخه های طبیعی برای درمان ورم معده وجود دارد که در این مطلب سعی کردیم به آن بپردازیم. با گیاه یاب همراه باشید.

ورم معده


علائم ورم معده

ورم معده در افراد مختلف با علائم متفاوتی بروز می‌کند، اما شایع‌ترین آن‌ها عبارتند از:

– سیاه شدن مدفوع در اثر خونریزی گوارشی

– احساس سوزش در بالای شکم

–  حالت تهوع و استفراغ

– تب و  ضعف بدن

– دل‌درد و دل‌پیچه

– درد قفسه‌‌ی سینه

– بی‌اشتهایی

– نفخ شکم

– بادگلو

در ورم معده‌ی حاد علائمی چون کوفتگی، احساس پر بودن معده، سردرد، سرگیجه، تشنگی شدید، تنفس تند، حساس و سفت شدن شکم نیز دیده می‌شود.

چرا معده ورم می‌کند؟

کشیدن سیگار، پرخوری، مصرف مواد غذایی دیرهضم یا محرک مانند ادویه‌ها، ترشح بیش از اندازه‌ی اسید معده، ابتلا به عفونت‌های باکتریایی یا ویروسی (این نوع ورم معده مسری است)، مصرف زیاد کافئین، مصرف برخی از داروها مانند آسپیرین و داروهای ضدالتهابی غیراستروییدی، استرس، رژیم غذایی نامناسب، ابتلا به برخی از بیماری‌ها که باعث کاهش مقاومت بدن می‌شوند، خستگی یا کار زیاد، عمل‌های جراحی، آسیب روحی، ابتلا به عفونت‌های شدید و باکتری هلیکوباکتر پیلوری در معده از عوامل ایجاد ورم معده هستند.

برخی از بیماری‌های خاص مانند کم‌خونی شدید نیز ممکن است باعث بروز این بیماری شوند.

درمان های طبیعی ورم معده

– یکی از بهترین گیاهان برای درمان ورم معده، بابونه است.

به این منظور، صبح ناشتا چهار قاشق چای‌خوری بابونه را در یک لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه بماند تا دم بکشد، سپس آن را  بنوشید و به مدت ۱۵ دقیقه در رختخواب به پشت دراز بکشید.

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: گیاهان دارویی و سلامت,درمان بیماری ها با گیاهان دارویی,طب سنتی و مریضی ها,

نویسنده:

تاریخ: یکشنبه 17 اردیبهشت 1396 ساعت: 10:31

نظرات(0)

تعداد بازديد : 488

به این پست رای دهید:

درمان تاخیر قاعدگی با طب سنتی

تاخیر قاعدگی

تاخیر قاعدگی معمولا در اثر تغییرات هورمونی در بدن به وجود می‌آید. زمانی که تولید برخی از هورمون‌ها در بدن تغییر پیدا کند، قاعدگی نیز ممکن است با تاخیر مواجه شود. اما برای درمان تاخیر قاعدگی و دوباره تنظیم کردن هورمون‌های بدن چه باید کرد؟ طب سنتی با ارائه‌ی نسخه‌های طبیعی که شامل مصرف برخی از خوراکی‌ها می‌شوند می‌تواند این مشکل را برطرف کرده و تاخیر قاعدگی را درمان کند. 

تاخیر قاعدگی


استرس

اگر دچار استرس و اضطراب هستید، ممکن است قطع یا تاخیر در قاعدگی را تجربه کنید، زیرا تولید هورمون سرتونین کاهش می‌یابد و سیستم بدن به هم می‌ریزد. اگر استرس در حد طبیعی باشد، نیاز به درمان نیست، اما اگر استرس زیاد باشد باید آن را درمان کرد تا بدن بتواند دوره‌ی قاعدگی منظمی داشته باشد.

تغییرات آب و هوایی

مسافرت به منطقه‌ی جدید و تغییرات اقلیمی و آب و هوایی نیز با تاثیر بر هورمون‌های مغز و قاعدگی باعث قطع یا تاخیر در قاعدگی می‌شود. در مورد تغییر اقلیمی می‌توان به بدن فرصت داد تا بتواند خود را تطبیق دهد و نیاز به درمان خاصی نیست.

لاغری مفرط

دختران و زنانی که وزن بسیار پایینی دارند، به دلیل نداشتن بافت چربی مناسب و ایجاد اختلالات هورمونی در بدن دچار تاخیر در قاعدگی می‌شوند.

اگر دوره‌ی قاعدگی شما به تاخیر افتاده، می‌توانید از گیاهان زیر برای رفع این مشکل استفاده کنید به شرط آن که مطمئن شوید نسبت به آن‌ها آلرژی ندارید.

زنجبیل

زنجبیل ماده‌ای محرک است که مصرف آن در درمان بی‌نظمی قاعدگی بسیار موثر است. زنجبیل را به چای خود اضافه کنید یا آن را با آب بجوشانید و سه بار در روز مصرف کنید تا قاعدگی منظمی داشته باشید.

جعفری

مصرف جعفری خشک یا تازه برای درمان بی‌نظمی قاعدگی مفید است. چند برگ جعفری را در آب جوش بریزید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پس از این که کاملا رنگ گرفت، مصرف کنید.

ریشه‌ی انجیر هندی

جوشانده‌ی ریشه‌ی انجیر هندی، دوره‌ی قاعدگی شما را منظم می‌کند. شما می‌توانید این جوشانده را در سه چرخه‌ی قاعدگی متوالی و قبل از خواب مصرف کنید تا تاثیر آن را ببینید.

بومادران

بومادران گیاه دارویی است که موجب تعادل هورمون‌های بدن زنان می‌شود. اگر دوره‌ی قاعدگی شما به تاخیر افتاده، چای سرد بومادران را سه بار در روز مصرف کنید. این گیاه در کاهش درد نیز موثر است.

میوه‌ها و سبزیجات

مصرف روزانه‌ی برخی از میوه‌ها مانند انبه، انگور و انار به تنظیم قاعدگی کمک می‌کند. البته نباید در مصرف آن‌ها زیاده‌روی نکنید، زیرا موجب فقر آهن می‌شود. اگر دچار بی‌نظمی قاعدگی شده‌اید، سبزیجاتی مانند هویج، تربچه و خیار چنبر تلخ مصرف کنید.

 

نیک و نو

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: طب سنتی وسلامت,گیاهان دارویی و سلامت,درمان بیماری ها با گیاهان دارویی,

نویسنده:

تاریخ: شنبه 16 اردیبهشت 1396 ساعت: 20:35

نظرات(0)

تعداد بازديد : 485

به این پست رای دهید:

درمان بیماری بواسیر با طب سنتی

درمان بواسیر

درمان بواسیر با داروهای گیاهی

  بواسیر(هموروئید)، بیماری دردناکی است که باعث التهاب و بزرگ شدن رگ های اطراف مقعد می شود. درمان های طبیعی برای بواسیر وجود دارد.

هاماملیس: به گزارش «هلث نیوز» از برگ ها، پوست درخت و ساقه های این گیاه برای تهیه دارو استفاده می شود. آب تقطیر شده این گیاه برای درمان بواسیر مفید است. برای استفاده،پنبه را به آب این گیاه آغشته کنید و به قسمت موثر بمالید.

سرکه سیب: این سرکه علاوه بر خاصیت انقباض، خاصیت ضد باکتریایی نیز دارد و استفاده از آن، به طور موقت درد و خارش مربوط به بواسیر را رفع می کند. روزی ۲ یا ۳ بار با پنبه آغشته به سرکه قسمت موثر را مرطوب کنید.

ژل آلوئه ورا: این گیاه ژل طبیعی است و استفاده از آن به تسکین درد کمک می کند.

شاه بلوط هندی: این میوه به طور موثر گردش خون بدن را بهبود می بخشد و ورم را کاهش می دهد. بواسیر نوعی واریس در قسمت مقعد به حساب می آید و با مصرف خوراکی این میوه، ورم کاهش پیدا می کند و علایم آن نیز کاهش می یابد.

سرگوم: این بوته همیشه سبز است که التهاب را درمان می کند. این گیاه علاوه بر کاهش ورم، دیواره رگ ها را تقویت می کند و در نتیجه درد را تسکین می دهد.

عصاره دانه انگور: عصاره دانه انگور برای بهبود بخشیدن به گردش خون و درمان واریس موثر است. تمامی قسمت های انگور به ویژه عصاره دانه انگور برای درمان بواسیر مفید است.


 

منبع:aftabir.com

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: درمان بیماری ها با گیاهان دارویی,طب سنتی و مریضی ها,

نویسنده:

تاریخ: پنجشنبه 14 اردیبهشت 1396 ساعت: 9:42

نظرات(0)

تعداد بازديد : 1180

به این پست رای دهید:

تبلیغات

آمار

آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب : 320
کل نظرات : 3
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین : 8
تعداد اعضا : 0
آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز : 126
بازدید دیروز : 67
ورودی امروز گوگل : 1
ورودی گوگل دیروز : 0
آي پي امروز : 113
آي پي ديروز : 51
بازدید هفته : 193
بازدید ماه : 2,414
بازدید سال : 16,196
بازدید کلی : 947,727
اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی : 18.119.102.106
مرورگر : Safari 5.1
سیستم عامل :
امروز : سه شنبه 16 اردیبهشت 1404

ورود کاربران


رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد