موضوعات
آخرین مطالب ارسالی
پربازدید ترین مطالب سایت
خواص کاکل ذرت در طب سنتی
همه افراد با کلاله ذرت یا همان قسمت مو مانند و رشتههای زیر پوست سبز بلال آشنایی دارند. احتمالاً شما هم در زمان بچگی آن را همانند موهای سر یک عروسک تصور میکردید. مردم عمدتاً از فواید و خواص دارویی آن بیخبرند و هنگام مصرف بلال، کلاله (کاکل) آن را دور میاندازند.
موارد زیر شامل برخی از فواید بینظیر کلاله ذرت است:
پیشگیری از سنگ کلیه
در دوران باستان از کلاله ذرت به منظور جلوگیری از سنگ کلیه استفاده میشد. سنگ کلیه در نتیجه انباشته شدن کریستالهای کوچکی در کلیه ظاهر میشود. مواد موجود در کلاله ذرت باعث به جریان در آمدن کارآمد ادرار و در نتیجه جلوگیری از انباشت این کریستالها در بدن میشود.
توجه کنید از این ماده تنها جهت "پیشگیری" از سنگ کلیه استفاده میشود و درمان سنگ کلیه مستلزم مراقبتهای پزشکی است.
کمک به انعقاد خون
کلاله ذرت دارای ویتامین K است که در انعقاد خون نقش موثری داشته و با کمک به فرآیندهای انعقادی هنگام جراحت برداشتن بدن باعث خروج خون کمتری از بدن میشود.
کنترل قند خون
بر اساس تحقیقات بسیاری، کلاله ذرت را میتوان عاملی موثر برای کنترل قند خون در نظر گرفت.
به طور دقیقتر، مواد موجود در این قسمت از بلال سطح انسولین را افزایش داده و به ترمیم سلولهای آسیب دیده در پانکراس (یعنی همان محل تولید انسولین) کمک میکند.
کنترل کلسترول
کاکل ذرت نقش بسزایی در کنترل کلسترول بدن دارد و با تعدیل مقدار کلسترول باعث جلوگیری از بیماریهای قلبی میشود.
خواص پیشابآوری یا دفع آب
این بخش نادیدهگرفته شده بلال در دفع مایعات و سموم بدن، جلوگیری از خطرات قلبی و عروقی و عفونت دستگاه ادراری بسیار مفید است.
نحوه مصرف آن:
کلاله ذرت در حالت اولیهاش قابل خوردن نیست و برای اینکه قابل مصرف شود نیاز به یکی از موارد زیر است:
آن را با آب جوش طبخ کنید و از آبلیمو برای طعم دادن به این غذا استفاده کنید. اکنون میتوانید آن را در حالت گرم یا سرد میل کنید.
کلاله ذرت را درون شیشه پر از آب ذخیره کنید. سپس آن را به مدت یک روز در معرض نور مستقیم خورشید قرار دهید تا آماده خوردن شود. این ترکیب را هنگام عصر با افزودن عسل به آب میل کنید.
توصیههای لازم:
فقط از ذرتهای ارگانیک استفاده کنید و مطمئن شوید بر روی آنها سمپاشی صورت نگرفته باشد.
مصرف بیش از اندازه کلاله ذرت برای بدن مضر است. همچنین مصرف آن به خانمهای باردار توصیه نمیشود.
موضوع: طب سنتی وسلامت,
نویسنده: paray
تاریخ: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 ساعت: 11:04
تعداد بازديد : 1038
به این پست رای دهید:
خواص ذرت در طب سنتی
ذرت طبعی سرد دارد و بیشتر در فصل گرم و تابستان این گیاه کاشته می شود. کسانی که عمل قلب و یا کبد در پیش دارند خوردن ذرت را فراموش نکنند زیرا خواص آن باعث آسان تر شدن این عمل می شود. کسانی که فعاللیت بدنی زیادی دارند حتما ذرت بخورند. برای درمان سنگ کلیه نیز خوردن ذرت توصیه می شود.
– ورم پروستات: براي ورم پروستات يك عدد ذرت كامل را در ۵ ليوان آب سرد پخته سپس هر ۴ ساعت يك ليوان از آب ذرت ميل شود وخود دانههاي ذرت به عنوان يك وعده غذا خورده شود.
– براي درمان روماتيسم از دم كرده كاكل ذرت استفاده شود.
– براي درمان كم خوني عصرها از ذرت بوداده استفاده كنيد.
– براي درمان لاغري استفاده شود.
– براي گرفتگي صدا از شربت ذرت استفاده شود بدين صورت كه ابتدا ذرت را در آب جوشانده سپس كمي شكر به آن اضافه كرده مجدداً بجوشانيد و ميل شود.
– براي درمان يبوست سوپ ذرت و خوراك ذرت را در برنامه غذايي خود قرار دهيد.
– براي درمان شكنندگي ناخن ذرت را پخته كرده مقداري از آب آن را در ظرفي ديگر ريخته و ناخنها را در آن قرار دهيد و بقيه را ميل كنيد.
– ضدبلغم است.
– براي درمان چربي خون از دم كرده كاكل ذرت و يا خود ذرت به عنوان غذا ميل شود.
– براي درمان سرطان پروستات تمام ذرت (كاكل + دانه ذرت + چوب آن) آب پز سپس آب آن هر ۶ ساعت نصف استكان و خود ذرت ميل شود، منظور از استفاده ذرت آب پز يعني يك ذرت كامل را با ۵ ليوان آب، آب پز كنيد و كمي نمك به آن بيفزاييد.
– براي درمان كلسترول سوپ ذرت و ذرت آب پز به عنوان غذا ميل شود.
– براي درمان نقرس ۴۰ گرم كاكل ذرت را در يك ليتر آب ۵ دقيقه جوشانده ۱۵ دقيقه دم كنيد صاف نموده روزي ۵ بار هر بار يك فنجان ميل شود.
– براي درد مفاصل استفاده شود.
– مصرف دم كرده كاكل ذرت باعث كاهش وزن و رفع ورم بدن ميگردد.
– كساني كه چاق هستند بهتر است روغن مصرفي آنها روغن ذرت باشد.
– براي درمان خارشهاي جلدي و حساسيتهاي پوستي اگر مدتي روغن ذرت را بمالند درمان ميگردد.
– براي رفع التهاب، تورم و چرك كليه از دم كرده كاكل ذرت استفاده شود.
– كساني كه مسلول هستند سوپ ذرت را در برنامه غذايي خود قرار دهند.
– براي رفع چين و چروك صورت يك قاشق آرد ذرت با يك قاشق آرد نشاسته و يك قاشق آرد جو مخلوط كرده باشيد و با عسل درآميزيد، سپس به صورت ماسك روي پوست بگذاريد.
– براي رفع ترك لب و نرم شدن آن يك كم خامه با آرد ذرت مخلوط كرده خوب بهم بزنيد سپس به مدت نيم ساعت روي لبها بگذاريد آن گاه بشوييد.
– براي نرم شدن لب اطراف ناف را با روغن ذرت هر شب چرب كنيد.
– براي بسته شدن منافذ پوست (پوستهايي كه منافذ آنها خيلي باز است) آرد ذرت با آرد جو مخلوط نموده كمي آب به آن اضافه كرده به صورت ماسك روي صورت بگذاريد.
– براي از بين رفتن كبودي دور چشم ذرت را در برنامه غذايي خود قرار دهيد و از دم كرده كاكل ذرت استفاده شود.
– كساني كه آلبومين دارند از جوشانده ذرت، كاكل ذرت استفاده كنند.
– براي معالجه ورم دستها در اثر سرمازدگي آرد ذرت را با خاك اره نرم چوب مخلوط نموده خمير كرده به دستها بماليد، روزي ۲ بار اين كار را تكرار كنيد.
– براي درمان اختلالات كبد از جوشانده كاكل ذرت استفاده كنيد، ۳۰ يا ۴۰ گرم كاكل ذرت در يك ليتر آب ۵ دقيقه جوشانده ۱۵ دقيقه دم كرده هر ۴ ساعت نصف فنجان مصرف شود.
– براي درمان اگزما ذرت را در سركه پخته به صورت ضماد بگذاريد.
موضوع: طب سنتی وسلامت,خواص غلات ,
نویسنده: paray
تاریخ: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 ساعت: 10:57
تعداد بازديد : 1086
به این پست رای دهید:
خواص طباشیر خیزران در طب سنتی
معرب تباشیر است؛ چیزی است شبیه به گرههایی که از جوف نوعی از نی به هم رسد و از نی قویتر و از بانس(خیزران) گل آن باریکتر و نازکتر و گرههای آن دور دور به تفاوت دو دست میشود، نی آن خود بخود شکافته و یا مردم شکافته بر آورده باشند شبیه به قدر گره نی و استخوان نرمی است و چون در آب اندازند سختتر گردد و بعد خشک شدن سفید صاف و بعضی از آن شفاف باشد. شیخالرئیس گفته سوخته ساقههای چوب خیزران است؛ گویند در هنگام وزیدن بادهای سخت ساقههای خیزران از اثر بهم بسودن میسوزند و طباشیر خاکستر این سوختن است.
طبیعت آن در دوم سرد و در سوم خشک و خشکی قسم اول از دوم کمتر و دوم از سوم و شیخالرئیس مرکبالقوی دانسته با قوت قابضه
خواص آن: شادی بخش و مقوی دل و معده و کبد گرم و مسکن التهاب و عطش و قاطع قی و استفراغ صفراوی و اسهال خونی و گرم و حل کننده و خشک کننده رطوبت های سرد سست کننده معده است. در معالجات اورام گرم چشم و خفقان و غشی و تقویت اعضاء ضعیف بدن و تب های تند و گرم و عطش مفرط و از بین بردن جوش ها و کورک و زخم های دهان به خصوص در اطفال به صورت شربت یا گرد آن مورد استعمال بوده است. استفاده از گرد آن به تنهایی یا با اندکی برگ گل سرخ و نبات سفید همراه است. گرد آن برای استحکام دندان و سوختگی با آتش مؤثر و در ترکیب با سکنجبین برای رفع ناراحتی های روانی و دلتنگی مفید و انفیه آن با روغن بنفشه برای تقویت بینایی مجرب است. مداومت آن مضر باء و مصلح آن عسل و مصطکی است و گویند برای ریه مضر است که مصلح آن صبر یا عناب است ولی در سرد مزاجان مصلح آن با زعفران تعدیل می شود
افعال و خواص دیگر آن: مفرح و مقوی دل گرم و سرد و معده و جگر حار و مسکن التهاب و عطش و قاطع استفراغ صفراوی و اسهال دموی و حار و محلل و خشک کننده رطوبات بارده مرخیه معده و جهت اورام حاره چشم و خفقان[1] و غشی و تقویت اعضای ضعیفه از حرارت و نگاه داشتن حاره حاده و عطش مفرط و خلفه[2] حار با آب سرد و جهت قلاع[3] و بثور[4] و زخم ها خصوص بثور و قلاع دهان اطفال شرباً و ذروراً به تنهایی و یا با اندک برگ گل سرخ و نبات سفید و ذرور[5] آن جهت استحکام دندان و سوختگی آتش و با سکنجبین جهت رفع توحش و غم و اندوه و التهاب مفید و سعوط[6] آن با روغن بنفشه جهت تقویت باصره مجرب.
[1] تپش دل
[2] آبستن
[3] قرحه است که بر دهان و زبان پدید آید و رفته رفته گسترش یابد
[4] جوش ریزهایی که بر اندام پدید آید
[5] داروی خشک سوده و کوفته پراکندنی و پاشیدنی در چشم و قروح و جراحت
[6] سرمه کشیدن آن
موضوع: گیاهان دارویی و سلامت,خواص گیاهان دارویی,
نویسنده: paray
تاریخ: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 ساعت: 10:44
تعداد بازديد : 1997
به این پست رای دهید:
خوراکی های افزایش دهنده میل جنسی
افزایش میل جنسی با مصرف این خوراکی ها:
افزایش میل جنسی
افزایش میل جنسی این روزها برای بسیاری از سود جویان تبدیل به یک راه پردرآمد شده است به طوری که با تجویز داروهای خطرناک مشتریان بسیاری را کسب کرده اند اما همانطور که قبلا هم گفته شد نمی توان مشکل تمام افراد را تنها با یک نوع دارو درمان کرد چرا که هر فرد شاید مشکلی متفاوت با دیگری داشته باشد به همین دلیل بهترین روش برای رفع سرد زماجی زنان و مردان ، اقزایش میل جنسی استفاده از روش های طبیعی و بی خطر است.
رابطه جنسی بعد از ازدواج علاوه بر ارضای نیاز فردی و بهبود روابط خانوادگی، اجتماعی و بقای نسل، به سلامت جسمانی، طول عمر و کیفیت زندگی کمک می کند. چنانچه رابطه جنسی پس از ازدواج به اندازه کافی وجود نداشته باشد باعث تجمع مواد (رطوبت هایی که به طور طبیعی از بدن زن و مرد خارج می شود) در داخل بدن می شود و یکسری بیماری را به وجود خواهد آورد که می توان به بیماری های سیستم ادراری، گوارشی و سیستم مغز و اعصاب اشاره کرد.
همچنین مشکلاتی چون سیاه رفتن چشم ها، سرگیجه، بیخوابی، بی اشتهایی، سردی بدن و خفقان رحمی از دیگر مشکلاتی است که در اثر نداشتن رابطه جنسی به اندازه، ایجاد می شود. چنانچه همسران در انجام رابطه جنسی افراد کنند نیز مشکلاتی چون سردی و سستی بدن، بیماری های عصبی، ضعف بینایی، مشکلات قلبی و گوارشی، ضعف و خشکی در کل بدن، بیماری های کلیوی و ... به وجود می آید.
تشخیص علت به وجود آمدن بی میلی جنسی با پزشک طب سنتی است، چنانچه بی میلی ناشی از سردمزاجی باشد، استفاده از غذاهایی که طبع گرم دارند مفید خواهد بود. برای مثال استفاده از مغز فندق، پسته، گردو، بادام، چلغوزه (تخم صنوبر) و میوه هایی مثل موز، آناناس، انگور و انجیر می تواند در رفع بی میلی جنسی مفید باشد.
افزایش میل جنسی با طب سنتی و خوراکی ها
برای افزایش میل جنسی و رفع سرد مزاجی و به دنبال ان بی میلی جنسی مردان و زنان به سراغ طب سنتی خواهیم رفت و راههای رفع بی میلی جنسی با طب سنتی و خوراکی هایی که میل جنسی را افزایش می دهند را شرح خواهیم داد.
پنج انگشت
تاثیر مثبت گیاه پنج انگشت بر درمان سرد مزاجی زنان
افزایش میل جنسی زنان با پنـج انـگشـت
یک داروی گیاهی که در زنان باعث افزایش قوای جنسی، جلوگیری از بی میلی و سردمزاجی می شود، قطره ویتاگنوس (Vitaxnus) است که به شکل قرص هم ارائه شده است. این دارو از گیاه پنج انگشت (Vitex agnus – castus) تهیه شده و به صورت قطره یا قرص مورد استفاده قرار می گیرد. این دارو در درمان سردمزاجی زنان از مصرف بالایی برخوردار است. آثار مهم این قرص و قطره شامل آثار رفع اختلالات قاعدگی، رفع اختلال های یائسگی، موثر در کیست های رحم و تخمدان، موثر در فیبروم، جلوگیری از تنبلی تخمدان، موثر در بعضی ناباروری ها، موثر در رفع آکنه و جوش صورت خانم ها و انواع دیگر مشکل های زنان است که مربوط به اختلال های هورمونی است
میوه های و سبزیجات افزایش میل جنسی
مصرف سبزی هایی چون تره، پیاز و شاهی به این دسته از افراد توصیه می شود. استفاده از گوشت گوسفند، میگو، زنجبیل، مربای شقاقل، شلغم، هویج زرد ایرانی (زردک)، نخود و لوبیا (به ویژه نخود) برای رفع بی میلی ناشی از سردی مزاج توصیه می شود. خوردن تخم مرغ عسلی به صورتی که سفیده آن کاملا پخته و زرده به حالت نیم بند باشد نیز برای این مشکل مفید است.
روغن فندق تقویت کنندة نیروی شهوانی است.
خوردن سیب در طول روز باا ز بین بردن بوی بد دهان شما باعث میشود که شریک زندگیتان بیشتر به شما نزدیک شود علاوه براین کلسترول شما را پایین می آورد.
مارچوبه ، گیاه خوشمزه سرشار از ویتامین هایی است که نقش کلیدی در ساخت هورمونها دارند.
موز ، میوه شامل آنزیمی برای تقویت میل جنسی در مردان است علاوه بر این درد مفاصل رانیز کاهش میدهد.
انجیر میوه دلپذیر به دلیل برخورداری از مقادیر بالای اسیدهای امینه میل جنسی شما را شعله ور میکند.مملو از اسیدهای آمینه است. در طب سنتی از این ماده به عنوان تقویت کننده قوای جنسی نام برده شده است.
کرفس و سبزیجات سبز برگ
فواید مصرف کرفس برای افزایش میل جنسی
- کرفس باعث آزاد شدن هورمونی در عرق و بوی بدن مردان میشود که زنان را به خود جذب میکند .اسفناج و سایر سبزیجات سبز برگ به خصوص بروکلی برای افزایش و قوای میل جنسی موثر هستند.
محققان دانشگاه هاروارد بعد از انجام مطالعات بر روی 46000 مرد به نتیجه مثبت در عملکرد این مواد غذایی در افزایش میل جنسی پی بردند.
- سیر و دنیا خواصش . بوی بد سیر را میتوانید با خوردن سیب از بین ببرید اما هرگز از خوردن آن صرف نظر نکنید چرا که سیر با افزایش جریان خون در اندامهای جنسی موجب تقویت قوای جنسی شما میشود.
- صدف حاوی روی بسیار بالا برای تولید تستسترون در مردان است .
- یامز وحشیاین گیاه باعث افزایش حساسیت آلت تناسلی میشود.
-مغزها و دانه های روغنی:
از فواید این دانه ها هر چه بگوییم کم است چرا که از سلامت قلب تا پوست و مو و حالا هم افزایش میل جنسی و البته تقویت قوای جنسی در تمام زمینه های سلامتی این دانه ها مفید هستند البته با رعایت احتیاط و اعتدال در مصرف.
- یک منبع فوق العاده از گلوتامین (نوعی سوخت سلولی) است که می تواند کارایی دستگاه ایمنی بدن را بهبود بخشد. اگر تنها مقدار کمی جگر به رژیم غذایی خود بیفزایید، از انرژی بالایی برخوردار خواهید بود.
- میوه هایی مانند هلو - پرتقال - انگور و از این قبیل میوه ها که دارای ویتامین سی هستند یک محرک خوب برای افزایش میل جنسی محسوب می شوند.
- توت ها و میوه های جنگلی:
رنگ قرمز همیشه در توصیف عشق و علاقه کاربرد داشته است این بار هم میوه ای با رنگ قرمز برای افزایش علاقه به داشتن یک رابطه جنسی سالم در میان زنان و مردان از سوی متخصصان دانشگاه روچستر پیشنهاد می شود.
افزایش میل جنسی با طب سنتی
گیاه گزنه
5 گرم برگ و گل های خشک گزنه را در یک فنجان آب در حال جوش ریخته و به مدت 15 دقیقه دم کنید. محلول را صاف کرده و میل کنید. البته لازم است که به مدت یک ماه، صبح، ظهر و شب قبل از غذا یک فنجان از این دمنوش را میل کنید. همچنین می توانید به مدت یک ماه از کپسول های گزنه استفاده کنید. 1 عدد کپسول 500 میلی گرمی صبح و 1 عدد شب (بین غذا) میل کنید. اگر اهل خوردن گیاهان پخته هستید می توانید از برگ های پخته شده ی آن نیز استفاده کنید. توجه داشته باشید که مصرف گزنه برای خانم های باردار توصیه نمی شود.
دارچین
تاثیر فوق العاده زنجبیل در افزایش میل جنسی
دارچین برای تحریک میل جنسی خانم ها
150 گرم چوب دارچین، 150 گرم ریزوم زنجبیل و 150 گرم هل نیم کوب شده را با هم مخلوط کنید. 3 قاشق غذاخوری سر پر از این ترکیب را در یک لیتر آب سرد ریخته و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید بجوشد. سپس زیر شعله را خاموش کرده و بگذارید به مدت 15 دقیقه دم بکشد. صبح، ظهر و شب یک فنجان از این معجون را میل کنید. همچنین می توانید پودر دارچین را به غذاهایتان اضافه کرده و به این ترتیب از خواص آن بهره مند شوید. خوشبختانه هیچ مورد منع مصرفی برای این گیاه و ادویه وجود ندارد. البته توصیه می شود در مصرف آن نیز دچار افراط نشوید.
فلفل برای افزایش اسپرم و میل جنسی
فلفل سبز گیاهی است که از میوه های آن استفاده می شود. فلفل قرمز نیز همین گیاه و میوه است که با گذشت زمان و پس از رسیدن کامل فلفل سبز تغییر رنگ می دهد و کم کم قرمز می شود. فلفل از ادویه های تند بسیار پرمصرف دنیاست که نقش مهمی در تغذیه دارد و مخصوصا در قسمت های شرقی جهان مورداستفاده قرار می گیرد. به غیر از مصرف خوراکی، داروهایی نظیر شمع های طبی و پمادهایی از فلفل تهیه می شود که به عنوان ضددردهای اسکلتی مصرف زیادی دارد. یافته های محققان حاکی از تاصیر فلفل در تقویت مردان و افزایش میل جنسی آنها است.
تمام خوردنی های افزایش دهنده میل جنسی
منبع:نمناک
موضوع: گیاهان دارویی و سلامت,طب سنتی و مسائل جنسی,
نویسنده: paray
تاریخ: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 ساعت: 1:43
تعداد بازديد : 797
به این پست رای دهید:
درمان افسردگی با گیاهان دارویی
درمان افسردگی از نظر طب سنتی
خوب است بدانیم که تفاوت های سنی در شیوع افسردگی بسیار زیاد است شیوع در افراد ۱۸ تا ۲۱ سال ( جوان ) سه برابر افراد ۶۰ سال و بالاتر ( سالمندان ) است . و در شروع زودرس افسردگی در نوجوانی تعداد زنان بیشتر از مردان است با این وجود با توجه به موارد گفته شده در مورد علایم افسردگی اگر دچار این بیماری پنهان شده اید باید فورا به دنبال راهکار باشید زیرا مکانیسم افسردگی به گونه ای است که از اختلال نا منظم خلقی اخلاق گونه به مرحله دوم یعنی اختلال افسردگی عمده و در آخر اختلال افسردگی دائم مبدل می شود که می تواند به سرعت روی رفتار ، هیجانات و عملکرد فیزیولوژی بدن و زندگی شما تاثیر نا مطلوب بگذارد مثلا کاهش یا افزایش وزن ، کم خوابی یا پر خوابی و…
طب_سنتی و مدرن هرکدام برای درمان این بیماری اقدام کرده اند . که به طور کلی در قالب آشنایی و داشتن سبک سالمی از زندگی به آنها پرداخته می شود .
درمان افسردگی از دیدگاه طب سنتی
۱٫شناخت افسردگی که برپایه دو نوع الف : سودا ب: بلغم می باشد .
۲٫استشمام عطرگرم مثل یاس،نرگس،محمدی،مریم،مشک و… (شبها جلو بینی مالیده شود)
۳٫روغن زیتون یا کنجد (برای افسردگی سوداوی ) و روغن سیاه دانه (برای افسردگی بلغمی ) هر شب روی ملاج سرمالیده شود.
۴٫استفاده از عرقیجات و دمنوش های آرام بخش مانند بهار نارنج
۵٫ارده با شیره انگور هفته ای ۴ الی ۵ وعده صبحانه
۶٫انجیر شبی ۱۱ گرم، زیتون ۱۴گرم صبحها،مویز روزی ۱۴ گرم
۷٫بادام درختی ۱۰گرم دانه دانه مثل آدامس جویده شود.
موضوع: گیاهان دارویی و سلامت,طب سنتی و مریضی ها,
نویسنده: paray
تاریخ: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 ساعت: 1:29
تعداد بازديد : 423
به این پست رای دهید:
فواید و خواص جینسینگ در طب سنتی
یکی از گیاهان نیروزا و مقوی که شهرت زیادی در جهان دارد "جینسینگ" می باشد که بهتر است آن را "گیاه جوانی" یا "نوش دارو" بنامیم.
در کتاب های سنتی و به عربی ریشه گیاه را "جنسه" و "جنسا" می نامند. به فرانسوی و انگلیسی Ginseng و Asiatic ginsengو chinese ginseng گفته می شود.
گیاهی است از خانواد? عَشقه Araliaceae که نام علمی آن Panax ginseng می باشد.
ترکیبات شیمیایی
این گیاه دارای گلوکوزیدهای استروئیدی به نام پاناکیلون، یک ساپونین به نام پاناکسوزید یا پاناکسین، مواد صابونی، یک اسانس روغنی فرار به نام پاناسین و یک هورمون و ویتامین B و ویتامین D، ترکیبات استیلنی، استرول ها و سرانجام یک گلوکوزید به نام جینسینگ می باشد. علاوه بر این جینسنگ سرشار از ویتامینهای A ، B6 و فلز روی است.
خواص و کاربرد
جین سینگ گیاهی نیرو بخش بوده و در حفظ سلامتی بدن و هماهنگی فعالیت های حیاتی آن نقش به سزایی دارد. لازم به ذکر است که خواص این گیاه در ریشه آن وجود دارد.
سایر خواص جینسینگ عبارتند از:
* افزایش توان ذهنی
* افزایش قدرت جسمانی
جینسینگ
* بهبود فعالیت حافظه
* افزایش شادابی و نشاط
* افزایش قدرت تحمل و پایداری
* از بین بردن استرس
* مقابله با پیری و عوارض آن
* تقویت سیستم ایمنی بدن
* تنظیم سوخت و ساز (متابولیسم) بدن
* جلوگیری از سردرد
* بهبود بی خوابی و بد خوابی
* كاهش عوارض یائسگی
* برطرف ساختن یا بهبود مشكلات جنسی
* رفع خستگی، ضعف و بی حالی
* افزایش قدرت سیستم قلبی و عروقی
* تنظیم فشار خون (كاهش دهنده فشار خون در صورت بالا بودن آن و افزایش دهنده فشار خون در صورت پایین بودن آن)
* تنظیم سطح قند خون بدن
* مقابله با افسردگی
* تقویت کننده قوای عمومی بدن و به ویژه تقویت کننده توانایی جنسی مردان
* کاهش میزان و شدت سرماخوردگی در فصل زمستان
خواص فوق به دلیل وجود تركیباتی خاص به نام جینسینوساید( ginsenoside ) در ریشه این گیاه است. هر چه ریشه این گیاه پیرتر شود، تجمع جینسینوسایدها نیز افزایش می یابد. لذا می توان گفت با افزایش تدریجی سن گیاه خواص درمانی و دارویی ریشه آن نیز افزایش می یابد.
ریشه جینسینگ می تواند بیشتر از صدها سال زندگی كند. ولی به تدریج تغییراتی در ساختار آن حاصل می گردد.
شواهد به دست آمده حاكی از آن است كه این گیاه برای از بین بردن آثار ناشی از خستگی و ضعفِ قوای ذهنی و جسمی موثر است و برای درمان بیمارانی كه از دردهای سینه (بیماری های ریوی) شكایت دارند نیز پیشنهاد می شود. همچنین این گیاه قادر به از بین بردن تومورها و افزایش طول مدت زندگی افراد است.
مطلب مهم این است كه علی رغم داشتن خواص درمانی، این گیاه عمدتاً نقش حفاظتی و پیشگیری كننده دارد و كمتر به عنوان درمان قطعی و سریع بیماری ها موثر است.
تهیه چای جینسینگ
برای تهیه چای جینسینگ، مقداری آب را بجوشانید و ترجیحا این کار را در ظروف غیر فلزی مانند قوری لعابی یا چینی یا پیرکس انجام دهید. مقداری از ریشه خشک شده ی جینسینگ (حدود 1 تا 3 گرم ) را به آب جوش اضافه کنید. سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا مدت 20 تا 30 دقیقه بجوشد. در صورت تمایل می توانید بیشتر از این مدت نیز آن را بجوشانید، تا جایی که آب به نصف مقدار اولیه اش برسد.
جینسینگ
حال صبر کنید تا چای کمی سرد شود و دمای آن به دمای اتاق برسد(این توصیه ای است که در طب سنتی چین به آن اشاره شده و پیشنهاد شده است که چای به صورت ولرم نوشیده شود).
بهتر است که روزانه، 1 یا 2 فنجان از این چای بنوشید.
ریشه گیاه جینسینگ را می توان به صورت قطعه قطعه استفاده کرد. توجه کنید که ریشه ها در هنگام تهیه چای آن و نیز تا پایان مرحله خنک شدن، باید در داخل قوری بمانند.
دم کردن ریشه کمک می کند تا نرم و قابل استفاده شود. علاوه بر این می توان با قرار دادن تعدادی از ریشه ها در ماکروویو، آنها را نرم و قابل برش کرد.
دقت کنید که ریشه ها هنگام گرم کردن، نسوزند. می توانید آن ها را به تنهایی یا همراه عسل میل کنید.
مصرف 1 تا 2 گرم پودر جینسینگ خالص و مرغوب در روز توصیه شده است. یا این که می توانید قطعه ای از ریشه آن را به اندازه یک سکه، روزانه مورد استفاده قرار دهید.
عوارض جانبی
اگرچه جینسینگ عموما بی خطر است، اما عوارض جانبی هم دارد. سردرد، بی قراری، مشکلات خواب، بی نظمی در ضربان قلب، تحریک پذیری، تنگی نفس، اسهال، استفراغ و خون دماغ از عوارض جانبی آن است.
مراقب باشید
همان طور که در بالا ذکر شد، این گیاه نقش درمانی ندارد، پس وقتی افراد به برخی بیماری ها مبتلا هستند، مخصوصا اگر دارو می خورند، باید از مصرف مقدار زیاد یا طولانی مدت جینسینگ پرهیز کنند، مانند:
* مبتلایان به فشار خون بالا
* بیماران قلبی
* مبتلایان به اندومتریوز
* افراد مبتلا به شیزوفرنی
* افراد مبتلا به دیابت (باید مراقب افت قند خون باشند)
* افراد مبتلا به بی خوابی
* زنان باردار و شیرده (جینسینگ شبیه هورمون استروژن عمل می کند)
* کسانی که آسپیرین، وارفارین و داروهای کاهش دهنده فشار خون مصرف می کنند، نباید جینسینگ مصرف کنند.
* همچنین باید از مصرف سایر مواد محرک مانند چای، قهوه و نوشابه های کولادار همراه با جینسینگ خودداری نمود.
منبع : تبیان
موضوع: گیاهان دارویی و سلامت,خواص گیاهان دارویی,
نویسنده: paray
تاریخ: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 ساعت: 1:19
تعداد بازديد : 1115
به این پست رای دهید:
خواص روغن زیتون در طب سنتی
زیتون جزو گروه میوهها و با طبیعت گرم و خشک است. از این رو در طب سنتی از مغز گردو، مغز بادام، سرکه، عسل و شیرینیهای طبیعی بهعنوان مصلحات آن نام برده شده است.
دکتر مریم مقیمی، متخصص طب سنتی درباره این میوه پرخاصیت به دنیای اقتصاد میگوید: «بهترین نوع زیتون، نوع سبز و رسیده آن است که در آب و نمک پرورانده شده باشد. اگر زیتون را همراه غذا مصرف کنید، باعث تقویت معدهتان میشوید. البته افراد گرممزاج باید بدانند که زیادهروی در مصرف زیتون میتواند باعث سوختن اخلاط در آنها شود.»
وی تاکید میکند: «آنتیاکسیدانهای فراوان و روغن خوب موجود در زیتون باعث شده که این میوه به یکی از بهترین دوستداران قلب تبدیل شود و اثرات ضدسرطانی و ضد آلزایمری آن هم به اثبات برسد.»
عضو دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران میافزاید: «گنجاندن حجم متعادلی از زیتون در رژیم غذایی خانمها میتواند باعث تخفیف علائم سندروم پیش از قاعدگی در آنها بشود. بد نیست بدانید که برگ زیتون هم خاصیت ضد دیابتیک دارد.»
مقیمی خاطرنشان میکند که بخور زیتون سیاه باهسته، برای تنگی نفس و ناراحتیهای ریوی بسیار مفید است. ضمن اینکه ضماد برگ آن هم برای التیام پوست، زخم چشم و ورمهای گرم در طب سنتی کاربرد دارد. «بهتر است بدانید که جویدن برگ زیتون میتواند در درمان آفت دهان هم موثر باشد.» وی در نهایت به خاصیت مسهل بودن روغن زیتون هم اشاره کرد.
زیتون رسیده از نظر طب قدیم ایران گرم و قابض است و میوه نارس زیتون سرد و خشک است و روغن زیتون گرم و خشک است. برگ درخت زیتون نیز گرم و خشک است.
1- دم کرده برگ زیتون داروی خوبی برای پایین آوردن فشار خون است. بدین منظور باید 20 عدد برگ زیتون را داخل 300 گرم آب ریخته و آن را به مدت 15 دقیقه بجوشانید. سپس کمی قند به آن اضافه کرده و به مقدار یک فنجان دوبار در روز از آن بنوشید. بعد از دو هفته باید به مدت 8 روز نوشیدن این دم کرده را قطع کنید و سپس ادامه دهید.
2- روغن زیتون نرمکننده و صفرا بر است.
3- روغن زیتون دفعکننده سنگ کیسه صفرا است برای این منظور باید آن را با آبلیمو مصرف کرد.
4- روغن زیتون کرمکش است.
5- روغن زیتون برای رفع سرفههای خشک مفید است.
6- برای رفع خارش گزیدگی حشرات ، روغن زیتون را به محل گزیدگی بمالید.
7- بدن بچههایی را که مبتلا به نرمی استخوان و کمخونی هستند با روغن زیتون ماساژ دهید اثر مفیدی دارد.
8- برای رفع خشکی لثه، روغن زیتون را روی لثه بمالید.
9- برای برطرف کردن خراش و ترک پوست، گلیسیرین و روغن زیتون را به مقدار مساوی با هم مخلوط کرده و روی پوست بمالید.
10- دم کرده برگ درخت زیتون تببر است.
11- جوشانده برگ درخت زیتون برطرف کننده نقرس و روماتیسم است.
12- برای سر باز کردن جوشها و کورکها زیتون را له کرده و روی جوش یا کورک بمالید.
13- دمکرده و جوشانده پوست درخت زیتون تببر و درمانکننده مالاریا است.
14- پماد میوه نارس زیتون برای سوختگی مفید است.
15- جویدن برگ زیتون برای از بین بردن زخمهای دهان مفید است.
16- برای رفع سستی فلج و لقوه و تقویت نیروی جنسی باید 80 گرم روغن زیتون را با 14 گرم کندر و 16 گرم سیاهدانه مخلوط کرده و به مدت سه روز از آن بخورید
17- مصرف روغن زیتون از امراض قلبی و سرطان جلوگیری میکند.
18- و بالاخره روغن زیتون بهترین روغن برای پخت و پز است زیرا در اثر حرارت خراب نمیشود.
توضیحات: روغن زیتون برای هیچ کس مضر نیست و همه افراد میتوانند از آن استفاده کنند فقط میوه تازه و یاقوتی آن معده را سست میکند و ممکن است تولید استفراغ کند.
موضوع: طب سنتی وسلامت,گیاهان دارویی و سلامت,
نویسنده: paray
تاریخ: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 ساعت: 1:12
تعداد بازديد : 683
به این پست رای دهید:
فواید و خواص گل نسترن در طب سنتی
گل نسترن
گل نسترن یکی از گل های بسیار خوشبو بوده که از دیدگاه طب سنتی دارای خواص فوق العاده ی دارویی نیز می باشد. این گل دارای گونه های بسیاری است که در نقاط مختلف دنیا پخش شده است، و در همین ایران عزیزمان هم، گل نسترن بسیار یافت می شود. گل نسترن در رنگهای قرمز ، سفید ، صورتی و سایر رنگ های دیگر می روید. در ادامه مطلب می خواهیم به خواص درمانی و شفابخش این گل زیبا بپردازیم. با عطارباشی همراه باشید.
گل نسترن
ویژگیهای ظاهری
نسترن درختچهای برگریز است. ارتفاع آن از ۱ تا ۵ متر متغیر است و ممکن است بیشتر هم رشد کند. گلهای نسترن کوچک و دارای پنج گلبرگ هستند. رنگ آنها از صورتی تا سفید (معمولاً صورتی کمرنگ) متغیر است. این گیاه بر روی ساقههایش تیغهای کوچک و تیزی دارد که در بالا روندگی کمکش میکنند.
استفاده ها
میوه نسترن شامل برخی از آنتیاکسیدانها است. بعلاوه، این میوه، بخاطر دارا بودن ویتامین سی در سطح بالا، در تهیه شربت، چای و نوعی مربا استفاده میشود. در بلغارستان گلبرگها را در تهیه شراب شیرین بکار میبرند. در طبّ سنتی اتریش جوشیده میوه نسترن برای درمان عفونتهای ویروسی، نارساییهای کلیوی و مجاری ادراری مورد استفاده بود.
در طبّ سنتی ایران مورد توجه خاصی است. برای مثال، خواص زیر برای عرق نسترن ذکر شده است
تقویت کننده قلب و اعصاب آرامبخش و رفع خستگی
برطرف کننده عوارض کمبود ویتامین ث
درمان ورم کلیه
درد معده و اسهال
دفع سنگ کیسه صفرا
رفع بی خوابی
در منطقه ارسباران آش نسترن غذایی محبوب است. نسترن وحشی را خیس کرده بعد از سه روز از آبکش رد میکنند. آب آبکش شده راجوشانده و کفّ آن را میگیرند. بعد برنج را اضافه میکنند. بعد از اینکه برنج پخت حبوبات پخته شده، میوه خشک را اضافه کرده بعد از یک ربع ساعت رشته وروغن رااضافه میکنند. وقتی که رشته پخت، آش آماده است.
ترکیبات شیمیای
قسمت گوشتدار سای نورودون دارای مقدارزیادی ویتامین C،اسید سیتریک،اسیدمالیک،قندوتانن است.
دانه های آن دارای حدود ۱۰%روغن بوده که به رنگ زرد کمرنگ متمایل به قرمز و دارای بوئی مطبوع می باشد.البته دانه ها سمی است.
خواص داروئی
دم کرده: ۵۰گرم سای نورودون را در یک لیتر آب جوش ریخته وبه مدت ۱۰دقیقه دم کرده وسپس آن راصاف کنید.
جوشانده مقدار۵۰گرم سای نورودون رادریک لیترآب جوش ریخته و بگذارید به آرامی برای مدت ۱۰دقیقه بجوشدسپس آن را صاف کنید. این جوشانده به عنوان ضد بیماری اسکوربوت(کمبودویتامین C)به کارمی رود.
جوشانده غلیظ: مقدار۵۰گرم سای نوردون رادریک لیترآب جوش ریخته وبگذارید به آرامی بجوشد تاحجم آن نیم لیتر شودسپس آن راصاف کنید.این جوشانده بسیار ادرارآوربوده وبرای برطرف کردن حبس البول بکار می رود.
گرد سای نورودون مقدار مصرف این گرد۵/۰ تا ۱ گرم می باشد و به عنوان ضدبیماری اسکوربوت مصرف می شود.
مربای سای نورودون
ابتداباید سای نورودون را به خوبی تمیز کرده،پوست،الیاف داخلی ودانه هارااز آن خارج کنید و در داخل ظرفی که سرکه دارد بریزید و بهم بزنید تا نرم شود سپس آن را کوبیده و باالک کنید، و قسمت صاف شده را با ۱٫۵ برابر وزنش قند یا شکر مخلوط کرده و بپزید تا به صورت خمیر یکنواختی درآید.
شربت نسترن
یک گیلوگرم سای نورودون رابا۲۵۰گرم نبات کوبیده یا شکر مخلوط کرده و ۱٫۵ لیتر نیز عرق نعناع به آن اضافه کنید و درجای گرمی بگذارید بماند. البته هرروز آن راتکان دهید بعد از دو هفته آن را صاف کنید. مقدار مصرف آن یک فنجان سه بار درروز است.
عرق نسترن
یک چهارم لیوان از عرق نسترن را با یک لیوان آب مخلوط کرده،سپس آن راشیرین کنید. ازاین شربت می توانید چند لیوان در روز بنوشید.
خواص طبی
-گل نسترن از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است
-سرشار از ویتامین C می باشد. درصدگرم آن ۶۰۰ میلی گرم (۶گرم) ویتامین C وجوددارد درحالی که ۱۰۰گرم پرتقال فقط دارای ۵۰ میلی گرم ویتامین C است بنابراین مقدار ویتامین C گل نسترن۱۲۰برابر پرتقال است.
-درمان کننده حبس البول است.
-بوی بد بدن رادفع می کند. آنهائی که عرق زیاد می کنند وبوی بد می گیرند بای دتن خود را بعد از حمام کردن بادم کرده گل وبرگ نسترن آبکشی کنند.
-آرام کننده اعصاب است.
-اسهال را برطرف می کند. دم کرده آن را می توان به کودکان برای رفع اسهال داد.
-خونریزی سینه رابندمی آورد.
-سنگ وورم کلیه رارفع می کند.
-الیاف داخلی سای نورودون ضدانگل است مخصوصاً کرم اسکاریس را و در این مورد باید ۰٫۵ گرم آن را مخلوط با عسل خورد.
-اگر در ادرار آلبومین وجود داشته باشد برای برطرف کردن آن از دم کرده این گیاه استفاده کنید.
-بی خوابی را برطرف می کند.
-انقباض ماهیچه های معده را برطرف می کند.
-سرعت جریان خون را درپوست زیادکرده و باعث لطافت پوست می شود.
-در رفع غم وغصه مؤثر است.
-برای رفع طپش قلب از دم کرده آن بنوشید.
-معده راتقویت می کند.
-مصونیت بدن رادر مقابل بیماریها بالا می برد.
-برای ترمیم شکستگی استخوان و رفع ورم مقعد ضمادی از برگ این گیاه درست کرده وروی قسمت شکستگی یاتورم قرار دهید.
-چون گل نسترن شیرین است حشرات رابه خودجذب می کند مخصوصاً حشره مخصوصی به نام سای نیپس Cynips که درنیش زدن، برجستگی های کوچکی پوشیده از تار و به رنگ سبز مایل به قرمز درآن به وجود می آورد که به نام (به دگار)Bedegar معروف است که خواص طبی مهمی دارد. مخصوصاً برای بیماران مسلول تقویت کننده بوده ومانع عرق کردن می شود؛ و همچنین مقدار آلبومین در ادرار را کم می کند.(به دگار)اثر آرام کننده اعصاب نیز دارد.
موضوع: تحقیق گیاهان دارویی,گیاهان دارویی و سلامت,خواص گیاهان دارویی,
نویسنده: paray
تاریخ: سه شنبه 12 اردیبهشت 1396 ساعت: 17:47
تعداد بازديد : 1568
به این پست رای دهید:
فواید و خواص قارچ در طب سنتی
فواید قارچ
از فواید قارچ میتوان به کاهش سطح کلسترول ، ضد سرطان سینه و پروستات و مقابله با دیابت اشاره کرد. قارچ همچنین میتواند در کاهش وزن و لاغری موثر باشد و سطح ایمنی بدن را تقویت کند.
فواید قارچ
تاریخچه قارچ
فراعنهی مصر، قارچ را یک خوراکی لذیذ میدانستند و یونانیها اعتقاد داشتند قارچ برای جنگاوران در صحنهی نبرد، تولید قدرت میکند. رومیها این گیاه را هدیهای از جانب خدا برمیشمردند و آن را فقط در روزهای عید استفاده میکردند. چینیها آن را به عنوان یک گنج غذایی سالم مصرف میکردند. امروزه از قارچها به خاطر طعم و بافتشان در تهیهی غذاهای مختلف استفاده میشود. آنها میتوانند طعم خودشان را به غذاها بدهند یا طعم مواد دیگر را به خودشان بگیرند. طعم آنها معمولا در طول پخت افزایش پیدا میکند و شکلشان با روشهای معمول آشپزی مثل سرخ کردن و خرد کردن حفظ میشود. قارچ را معمولا به سوپ، سالاد و ساندویچ اضافه یا از آن به عنوان پیش غذا استفاده میکنند.
انواع قارچ
قارچها به دو دستهی وحشی و پرورشی تقسیم میشوند. بعضی از آنها اثرات مفیدی در سلامتی انسان دارند مثل رقیق کردن خون و جلوگیری از ایجاد و رشد تومورهای سرطانی. بیشترین نوع قارچی که در آمریکا استفاده میشود، قارچ دکمهای سفید است. قارچ دکمهای به دو شکل دیگر هم وجود دارد؛ قارچهای قهوهای با طعم خاکیتر و بافت سفتتر و قارچهای “portabella” با چتر بزرگتر که مزهی گوشتی دارند: بیش از ۳۸ هزار نوع قارچ وجود دارد که بعضی از آنها سمیاند. رنگ، شکل و اندازهی قارچها میتواند متنوع و مختلف باشد. این مساله خیلی مهم است که بتوانید قارچ وحشی قابل خوردن را بشناسید تا از خوردن نوع سمی آن دور بمانید.
طبیعت
طبع قارچ، سرد است.
ترکیبات
قارچها ۸۰ تا ۹۰ درصد آب دارند و خیلی کمکالری هستند. آنها مقدار کمی چربی و سدیم (نمک) و ۸ تا ۱۰ درصد فیبر دارند و یک خوراکی ایدهآل برای افرادی هستند که میخواهند وزن و فشار خونشان را کنترل کنند.
فواید قارچ
در هر ۱۰۰ گرم قارچ، یک میلیگرم آهن وجود دارد و برعکس بسیاری از مواد غذایی گیاهی، قارچ دارای فیتات نیست. فیتات جذب آهن و بعضی مواد معدنی را در بدن کاهش میدهد، بنابراین آهن موجود در قارچ به سرعت جذب میشود.
منبع غنی ویتامین D
در میان تمام گیاهان فقط قارچها هستند که به کمک نور خورشید ویتامین D تولید میکنند. پس اگر میخواهید استخوان، دندان و ناخنهای سالمتری داشته باشید، قارچ بخورید.
محرک سوخت و ساز بدن
ویتامینهای گروه B در تبدیل گلوسیدها به کربنات نقش موثری دارند. کربناتها تولید کنندهی انرژی مورد نیاز بدن هستند. این مواد غذایی خوشمزه همچنین به سوخت و ساز چربیها و پروتیینها کمک میکنند.
تقویت کنندهی سیستم ایمنی بدن
تحقیقات نشان میدهد که قارچهای سفید، عملکرد دستگاه ایمنی بدن را تحریک میکنند. این نوع قارچها، تولید پروتیینهای ضد ویروس و دیگر پروتیینهایی که از سلولهای بدن آزاد میشوند را افزایش داده و به این ترتیب از بافتهای بدن محافظت میکند.
فواید قارچ
فواید قارچ برای مثانه
بررسیها نشان میدهد هر اندازه که میزان سلنیوم بدن بالا باشد، خطر رشد سرطان مثانه به ویژه در زنان کمتر میشود. صد گرم قارچ سفید، ۱۷ درصد نیازهای روزانهی سلنیوم بدن را تامین میکند.
فواید قارچ در مقابله با بیماری ها
سبزیجات رنگی حاوی میزان زیادی آنتی اکسیدان هستند که با رادیکالهای آزاد مقابله میکنند، اما براساس نتایج پژوهشی علمی، قارچها نیز به اندازهی فلفلهای قرمز، قابلیت و توانایی جذب رادیکالهای اکسیژنه را دارند.
منبع پتاسیم و مس
قارچ یک منبع عالی پتاسیم است، این ماده به کاهش فشارخون کمک میکند و خطر سکتهی قلبی را پایین میآورد. به طور متوسط سه عدد قارچ حتی از یک عدد موز یا یک لیوان آب پرتقال هم بیشتر پتاسیم دارد.
یک واحد قارچ (که شامل ۵ عدد متوسط است)، حدود ۲۰ تا ۴۰ درصد نیاز بدن به مس را تامین میکند و اگر به طور مرتب خورده شود، به کاهش فشارخون کمک کرده و عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود میبخشد.
ضد سرطان طبیعی
تحقیقات اخیر نشان میدهد قارچهای دکمهای سفید میتوانند احتمال خطر سرطانهای سینه و پروستات را کاهش دهند. عصارهی قارچ دکمهای سفید میتواند باعث کاهش تکثیر سلولی در سلولهای سرطانی و اندازهی تومورها شود. این اثرات محافظتی میتواند با مصرف ۱۰۰ گرم قارچ در روز دیده شود. سلنیوم، آنتیاکسیدانی است که با ویتامین E کار میکند و از سلولها در برابر صدمات رادیکالهای آزاد محافظت میکند. مطالعات نشان میدهد افرادی که دو برابر مقدار توصیه شده در روز سلنیوم مصرف کردهاند، خطر سرطان پروستات در آنها تا ۶۵ درصد کاهش یافته است.
مضرات قارچ
– قارچ دیرهضم است و باعث غلظت خون میشود.
– درد معده ایجاد میکند و برای رفع این مشکل، باید آن را با زنجبیل بخورید.
– چربی زیاد، هضم قارچ را مشکل میکند.
چگونه قارچ را انتخاب و نگهداری کنیم؟
– قارچهایی را که سالم هستند و صدمه ندیدهاند (اوایل باز شدن چترشان است) بخرید.
– میتوانید با قرار دادن قارچها در پاکت کاغذی تا یک هفته آنها را سالم نگه دارید.
– قارچها را باید ابتدا به آرامی تمیز کرد و سپس شست. قارچهای پرورشی ممکن است خام هم خورده شوند، اما بیشتر قارچها را باید به شکل پخته مصرف کرد.
– هیچگاه بعد از خوراک قارچ، آب سرد نخورید.
– از نگهداری قارچ درون کیسهی پلاستیکی خودداری کنید.
– حداکثر نگهداری قارچ در یخچال، سه تا چهار روز بوده است.
– قارچ را با آب سرد بشویید و هیچگاه در آب خیس نکنید.
– تا زمانی که نمیخواهید از قارچ استفاده کنید آن را نشویید.
– قارچهای وحشی را از اماکن قابل اطمینان خریداری کنید، زیرا بعضی از قارچهای وحشی، سمیاند و میتوانند به سلامت قلب، کلیه و کبد صدمه بزنند و حتی کشنده باشند.
منبع : نیک و نو
موضوع: طب سنتی وسلامت,گیاهان دارویی و سلامت,
نویسنده: paray
تاریخ: سه شنبه 12 اردیبهشت 1396 ساعت: 17:41
تعداد بازديد : 1087
به این پست رای دهید:
درمان افتادگی پوست صورت با طب سنتی
نسخه ای برای درمان افتادگی پوست صورت
افتادگی پوست مشکلی است که به طور معمول با افزایش سن و وارد شدن به دوران میانسالی پدید میآید و این روند تا دوران سالمندی نیز ادامه دارد. اما شما میتوانید با رعایت برخی توصیهها تا جایی که امکان دارد بروز این مشکل را عقب اندازید. همچنین اگر حس میکنید که پوستتان وارد این حالت شده است، مواد غذایی که در ادامه ذکر شدهاند را مصرف کنید تا به درمان افتادگی پوست صورت بپردازید. با عطار باشی همراه باشید.
درمان افتادگی پوست صورت
از جمله خوراکی های بسیار مفید برای درمان افتادگی پوست صورت دانه های سویا است که مانع از شکستن آنزیم هایی در پوست می شود که عامل چین و چروک پوستی هستند. کارشناسان توصیه می کنند افراد خوراکی هایی مانند شیر سویا یا دانه سویا را حتماً در رژیم غذایی خود قرار دهند.
خوردن سبزی های با برگ سبز مانند اسفناج، کلم و کلمپیچ نیز می تواند باعث زیبایی و جوانی پوست صورت شود. لازم به ذکر است در این سبزیجات نوعی آنتی اکسیدان به نام لوتئین وجود دارد که باعث آبرسانی به پوست و افزایش خاصیت ارتجاعی آن و مبارزه با چین و چروک می شود.
لوبیا هم یکی دیگر از خوراکی های بسیار مفید برای داشتن پوستی زیبا است. در لوبیا یک ماده ضد پیری به نام اسید هیالورونیک وجود دارد و تنها مصرف ۲ قاشق از انواع لوبیا به صورت پخته برای زیبایی پوست توصیه می شود.
میوه و سایر سبزیجات دارای رنگدانه های قرمز برای سلامت پوست بسیار مفید هستند؛ فلفل قرمز، چغندر، گوجه فرنگی تازه، سیب زمینی شیرین و هویج همگی دارای انواع مواد مفید برای بدن هستند و حتی برخی از آنها در ساخت کرم های ضد آفتاب استفاده می شود و اثربخش بودن آنها برای جوانسازی پوست توسط کارشناسان اثبات شده است.
دانه کتان هم یک منبع عمده و غنی از اسیدهای امگا سه است و می تواند باعث تحریک سلول های پوستی و ساخت کلاژن و جوانسازی پوست شود. علاوه بر این، مصرف ماهی های چرب و نیز دانه های آجیل مانند گردو، بادام و فندوق هم می تواند برای سلامت این عضو مهم از بدن مفید باشد.
آلو و مرکبات هم به دلیل وجود ویتامین ها و مواد مغذی فراوان برای جوانسازی پوست بسیار مفید هستند و خوردن روزانه ۵ الی ۶ عدد آلو ، زغال اخته،پرتقال ، لیمو ترش و نارنگی به افراد توصیه می شود.
منبع :باشگاه خبرنگاران
موضوع: طب سنتی وسلامت,گیاهان دارویی و زیبایی,
نویسنده: paray
تاریخ: سه شنبه 12 اردیبهشت 1396 ساعت: 17:26
تعداد بازديد : 1416
به این پست رای دهید:
تبلیغات
آمار
ورود کاربران
مطالب پیشنهادی