موضوعات
آخرین مطالب ارسالی
پربازدید ترین مطالب سایت
درمان ریزش مو با طب سنتی
درمان ریزش مو با گیاهان دارویی
1:روغن بادام تلخ+روغن نارگیل+روغن فندق+روغن کرچک
از هرکدام 10 قطره مخلوط کرده وبه سر بمالید بعد سه ساعت بشورید.
2:ارد نخود+شونیز(سیاه دانه)+زیره+زرده تخم مرغ
همه مواد مخلوط شده مثل حنا مصرف شود.
3:روغن دنبه مرغ+قرص جلوگیری
قرصها کوبیده وبا50 گرم روغن دنبه مرغ مخلوط کنید.30 قطره به سر مالیده وبعد سه ساعت بشورید.
4:پودر زیره+پونه اسیاب شده
هر روز سه وعده با غذا میل کنید.
---------------------
اگر ریزش مو دارید میتوانید این بار براساس توصیههای طب سنتی از تركیبات شیمیایی فاصله بگیرید و برای تقویت موهایتان سراغ طب سنتی بروید تا با استفاده از گیاهان دارویی موهایی بدون ریزش مو و زیبا داشته باشید.
این روزها بازار استفاده از گیاهان مختلف برای تقویت موی سر و پیشگیری از ریزش مو حسابی داغ است. خیلیها ترجیح میدهند به جای استفاده از انواع لوسیونها و شامپوهایی كه درست نمیدانند از چه مواد شیمیایی تشكیل شده سراغ گیاهانی بروند كه صدها سال است خواص مفید آن بر موی سر به اثبات رسیده است.
كدامیك از شما حداقل برای یكبار هم كه شده توصیه به استفاده از حنا را از یكی از بزرگترهای فامیل نشنیدهاید؟ حتما دور و برتان مادربزرگ یا بزرگی از فامیل را دارید كه خودش همیشه موهایش را با گیاهان طبیعی تقویت كرده و با حنایی كه به سر زده موهای قرمز و بافتهاش جلوهای دیگر پیدا كرده است. از این رو میتوانید این بار براساس توصیههای طب سنتی از تركیبات شیمیایی فاصله بگیرید و برای تقویت موهایتان سراغ طب سنتی بروید.
اول باید علت ریزش مو را پیدا كرد
از آنجا كه طب سنتی یك طب كلنگر است درباره ریزش مو به دنبال علتهای بروز این مشكل میگردد و دقیقا براساس تشخیص درمانهای متفاوتی اعمال میكند. یكی از عواملی كه از دیدگاه طب سنتی در رویش مو اهمیت دارد، تغذیه است. به همین دلیل غذاهایی مانند پروتئین و گوشت كه از دیدگاه طب سنتی گرم هستند و از نظر تغذیه ارزش بالایی دارند، باید مورد استفاده قرار گیرد. اصلاح رژیم غذایی میتواند در رویش و استحكام مو موثر باشد. یكی دیگر از عواملی كه ممكن است ریزش مو را موجب شود، استرس و حالات روحی- روانی فرد است. اما پیش از هر چیز باید وضعیت كلی بدن بررسی شود تا مشخص شود این مشكل به دلیل بیماری خاصی بروز كرده است یا اختلال در پوست و مو باعث ریزش مو شده است.
برای پیشگیری از ریزش مو سرتان را شیرین كنید
شاید باورتان نشود اما عسل خواص فراوانی در جلوگیری از ریزش مو دارد. قندی كه در عسل وجود دارد آب مو را نگه داشته و باعث حفظ رطوبت مو میشود. میتوانید قبل از استحمام مقداری عسل را با روغن زیتون مخلوط كرده و نیمساعت روی موها بمالید. همچنین میتوانید روغن بادام تلخ و عسل را با هم مخلوط كنید و روی سرتان بمالید. به این ترتیب موهایتان پرپشت میشود.
این گیاه را مثل آب نبات بخورید تا از ریزش مو در امان بمانید
هلیله سیاه، گیاهی است معروف به اكسیر طول عمر كه بومی كشور هند است و برای درمان بیماریهای مختلف از جمله ریزش مو استفاده میشود. این گیاه مانع از سفید شدن موها هم میشود. میتوانید یك دانه هلیله كابلی را زیر زبان گذاشته و مانند آب نبات آن را استفاده كنید. روغن هلیله را هم میتوان روی موها مالید و بعد استحمام كرد.
سرتان را گرم کنید تا ریزش مو نگیرید
یكی از گیاهانی كه در كتب طب سنتی به تاثیر آن در پیشگیری از ریزش مو اشاره شده، مصطكی است. این گیاه برای تقویت مو بسیار خوب است. از نظر طبیعت این صمغ گرم و خشك، محلل و مقوی است. میتوانید پودر مصطكی را با مورد یا حنا مخلوط كرده و روی سر استفاده كنید. مصطكی روغنهایی هم دارد كه میتوان روی سر گذاشت و بعد از چند ساعت سر را شست. علاوه بر این گیاه، پوسته سبز گردو را هم میتوان بهتنهایی و هم داخل حنا یا مورد استفاده كرد. جالب اینجاست كه پوسته گردو، گاهی اوقات رنگ مشكی هم به مو میدهد. كافی است پودر آن را با آب مخلوط كنید و روی سر قرار دهید.
برای پیشگیری از ریزش مو ریشه را سفت كنید
برای جلوگیری از ریزش مو میتوان از تركیب حنا، مورد و سدر استفاده كرد كه ریشه مو را محكم میكند. حنا، مورد و سدر را به صورت تركیبی میتوان استفاده كرد اما برای اینكه حنا به سر رنگ ندهد بهتر است 50 گرم حنا را با 150 گرم سدر و 150 گرم مورد ترکیب کرد. به این ترتیب در صورتی كه موهای سفید داشته باشید این میزان استفاده از حنا آنها را قرمز نمیكند. این سه گیاه اثر ضدالتهابی دارند و از آنجا كه افرادی كه ریزش مو دارند معمولا پوست سرشان ملتهب است، این گیاهان در كاهش این التهاب موثر است.
حنا در پیشگیری از ریزش مو معجزه میكند
حنا و روغن حنا از جمله مواد گیاهی است كه میتواند در تقویت مو بسیار موثر باشد. برگهای این گیاه خنك و تقویتكننده مو و پوست است. حنا ریشه مو را سفت میكند. روش استفاده از حنا به صورت موضعی است البته هنگام استفاده از حنا باید به جنس مو توجه شود چون ممكن است این ماده گیاهی مو را خشك كند. برای جلوگیری از خشكی مو میتوان آن را با مواد دیگری مانند روغن بنفشه و روغن بادام یا روغن زیتون مخلوط كرد. بسته بهشدت و ضعف و خشكی و چربی مو میتوان حنا را هفتهای یك تا دو بار استفاده كرد.
برای مبارزه با ریزش مو از هندیها کمک بگیرید
آمله یا آملا گیاهی هندی است كه خواص بیشماری دارد. این میوه به صورت خوراكی هم موجود است و از مربای آن میتوان استفاده کنید. اگر آمله را به ریشه موها بمالید پیاز مو تقویت شده و تار موها سالم میماند، ضمن آنكه از زود سفید شدن موها هم جلوگیری میكند. میتوانید پودر آمله را با حنا مخلوط کنید و پس از خیساندن در حمام روی موها بمالید و بعد از چند ساعت بشویید. آملا به صورت شامپو هم در بازار وجود دارد و می توانید به راحتی آن را تهیه کنید.
مورد بزنید تا ریزش مو نگیرید
مورد یكی دیگر از گیاهانی است كه میتوان برای جلوگیری از ریزش مو استفاده كرد. دانه مورد را هم میتوان پودر و با مواد دیگری مانند حنا مخلوط كرد و به شكل موضعی استفاده كرد. یكی دیگر از روشهای استفاده از مورد، مصرف روغن آن همراه حناست. به نسبت مساوی میتوان مورد را پودر كرده و داخل روغن كنجد ریخت تا حالت خمیری به دست بیاید. قبل از استحمام میتوان این خمیر را چند ساعت روی سر نگه داشت و بعد استحمام كرد.
منبع : باشگاه خبرنگاران
موضوع: گیاهان دارویی و زیبایی,طب سنتی و مریضی ها,
نویسنده: paray
تاریخ: دوشنبه 14 فروردین 1396 ساعت: 19:20
تعداد بازديد : 521
به این پست رای دهید:
خواص شاهی در طب سنتی
شاهي (تره تيزک) از خانواده چليپاييان با نام علمي Lepidium sativum مي باشد. شاهي گياه بومي مديترانه شرقي است.
اين گياه يك ساله و به ارتفاع 20 تا 30 سانتي متر است كه در نواحي مختلف ايران نيز، پرورش مي يابد.
شاهي به عنوان غذا و دارو مصرف مي شود.
سبزي شاهي را خيلي راحت مي توان کاشت و خيلي راحت و سريع آماده برداشت مي شود.
اين گياه براي روش هيدروپونيک (رشد و نمو گياه در آب) نيز مناسب است.
قسمت هاي قابل استفاده شاهي شامل ريشه ها، برگ ها و تخم شاهي مي باشد.
ريشه شاهي
ريشه شاهي نيز مزه تند و تلخي دارد. اين ريشه براي درمان سيفيليس و ناتواني در ادارار کردن مفيد است.
برگ شاهي
برگ هاي شاهي، محرک ، ادرارآور و ضد باکتري مي باشند.
اين برگ ها براي درمان بيماري اسکوربوت و بيماري هاي کبدي مفيد مي باشند.
شاهي به عنوان يک پماد بر روي جاهايي که درد مي کند و يا آسيب ديده است، نيز به کار مي رود.
تخم شاهي
تخم شاهي
تخم شاهي مزه ي تند و تلخي دارد. اين ماده خاصيت چربي سوزي ، تصفيه کنندگي خون، شيرافزايي، قاعدگي آور، مقوي (نيروبخش) و ادرارآور دارد.
دارويي براي چشم درد است. تخم شاهي قواي جنسي را تقويت مي کند.
تخم شاهي براي مرض جذام، بيماري هاي پوستي، اسهال خوني ، اسهال، سوء هاضمه، بيماري هاي چشمي، اسکوربوت، آسم و سرفه مفيد است.
تخم شاهي خاصيت سقط کنندگي جنين دارد. در ضمن تخم شاهي خاصيت مليني نيز دارد.
فوايد شاهي براي سلامتي بدن
ضد سرطان
به دليل وجود ويتامين C و E در شاهي اين گياه خاصيت آنتي اکسيداني فوق العاده در جلوگيري از آسيب راديکال هاي آزاد دارد. در نتيجه يک ماده ي ضد سرطاني مي باشد.
شاهي مانع از رشد سلول هاي سرطاني مي شود.
پروفسور "لئون بينه" عصاره شاهى را گرفت و به بدن موش هايى كه به سرطان مبتلا بودند تزريق كرد و مشاهده كرد كه اين كار، رشد سلول هاى سرطانى را در اين موش ها متوقف مي کند.
شاهي
درمان کم خوني
شاهي علاوه بر ويتامين C حاوي مقدار قابل ملاحظه اي آهن و اسيد فوليک نيز مي باشد، از اين رو براي اشخاص كم خون مفيد است.
کاهش چربي خون
در يک طرح تحقيقاتي در ايران که به منظور تعيين تاثير سبزي شاهي بر چربي هاي خون، در كاركنان دانشكده پيراپزشكي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي انجام گرفت، مشخص شد که ميزان كلسترول در گروه مورد بررسي کاهش يافته بود.
مفيد براي آسم
شاهي حاوي مقدار قابل ملاحظه اي ويتامين A و روغن هاى فرار است. به همين دليل براي مخاط دستگاه تنفسى و در نتيجه مبتلايان به آسم فوق العاده مفيد است.
كسانى كه برونشيت دارند يا سرفه هاى سختى مى كنند، هر روز 60 تا 150 گرم عصاره شاهي را مصرف نمايند.
مفيد براي کليه ها
شاهي مانند خيلي از سبزيجات گروه چليپاييان مانند کلم، کلم بروکلي و کلم پيچ داراي گلوکوزيدها و روغن خردل (روغن تلخ) مي باشد. اين مواد، محرک فعاليت کليه ها هستند و موجب تقويت معده و کيسه صفرا مي شوند. از اين رو مصرف شاهي به كساني كه سنگ كليه و مثانه دارند، توصيه شده است.
ديگر فوايد
* شاهي حاوي مقدار قابل ملاحظه اي کلسيم، آرسنيك، منگنز، مس، روي و گوگرد است. به همين دليل اشتها آور نيز مي باشد.
* شاهي خاصيت درماني فوق العاده اي در اختلالات مفصلي و نقرس دارد.
* عصاره شاهي، كرم بدن را از بين مي برد.
* جويدن برگ هاي شاهي تازه، لثه ها را محكم مي كند و آن ها را سالم نگه مي دارد.
* شاهي كك و مك را كه معمولا در صورت انسان به صورت لكه هاي قهوه اي ريزي پديدار مي شود، برطرف مي كند. بدين منظور بايد برگ شاهي را كوبيد و روي لكه ها گذاشت و يا تخم شاهي را كوبيد و در مقداري آب خيس نمود و يك بار در روز
ساندويچ شاهي
بر روي لكه ها گذاشت و آن قدر ادامه داد تا لكه ها برطرف شوند.
* شاهي لكه هاي سفيد پوست را برطرف مي كند. به اين منظور بايد تخم شاهي را كوبيد و با كمي عسل مخلوط نمود و بر روي لكه ها قرار داد. اين عمل را روزي يك مرتبه تكرار كنيد تا بهبودي كامل حاصل شود.
شاهي در آشپزخانه
شاهي به طور معمول در ساندويچ هاي انگليسي مانند ساندويچ تخم مرغ و شاهي (تهيه شده با تخم مرغ آب پز، مايونز، نمک و مقداري شاهي) استفاده مي شود. اما در ايران بيشتر به صورت يک نوع سبزي خوردن استفاده مي شود.
شاهي را در سبزي خوردن و يا به صورت سالاد بايد خورد. كسانى كه نمى توانند اين سبزى را خام بخورند بايد آب آن را بگيرند و بخورند.
منبع : تبیان
موضوع: خواص سبزیجات ,
نویسنده: paray
تاریخ: دوشنبه 14 فروردین 1396 ساعت: 19:14
تعداد بازديد : 877
به این پست رای دهید:
خواص مرزه در طب سنتی
مرزه (Summer savoury) كه از گیاهان خانواده نعناع به شمار می رود، در فاصله ماههای تیر تا شهریور در ایران به گل می نشیند.
مرزه گیاه چند ساله ای است كه بومی مدیترانه شرقی و جنوب غربی آسیاست.
قسمت های هوایی به انضمام برگ ها که در بعضی مواقع، فقط قسمت های فوقانی گل دار جمع آوری می گردد، به صورت خوشه ای دسته شده و یا بر روی قاب های چوبی پهن كرده و در سایه و با حرارت مصنوعی كمتر از 40 درجه سانتی گراد خشك می شوند.
برگهای آن نرم و متقابل و تقریبا بدون دمبرگ و باریک و نوک تیز و پوشیده از کرک و دارای تارهای غدهای فراوان اسانس دار است.
فرآوری
اسانس مرزه از تقطیر با بخار آب از برگ ها و سرشاخه های برگدار حاصل می شود. این اسانس مایعی بی رنگ و یا مایل به زرد و دارای عطر و بوی تند و زننده ای و با مزه ای كه طعم فلفل را به یاد می آورد، می باشد.
این گیاه دارای 0/8 تا 1/5درصد اسانس به همراه تانن، رزین و موسیلاژ می باشد. اسانس مرزه درصنایع غذایی كاربرد دارد.
کاربرد مرزه
اسانس گیاه مرزه دارای طبیعت گرم و اثرات تقویت کننده معده، تسهیل كننده عمل هضم، ضد نفخ و مُدر ( ادرار آور ) است.
برای معالجه اسهال بسیار مناسب است و یک ضدعفونی كننده قوی می باشد.
این گیاه را به عنوان چاشنی و ادویه به همراه لوبیا، سالاد فصل، خیار، ماهی، گوشت، كالباس و سوسیس مصرف می کنند.
دارویی به نام تیمیان Thymian در داروخانه های كشور وجود دارد كه از گیاه مرزه، آویشن، رازیانه و اكالیپتوس تهیه می شود و دارای اثرات ضد سرفه و خلط آور می باشد.
این گیاه در ایران جزو سبزیهای خوراکی است و به صورت خام و پخته در غذاها مصرف میشود.
دارای خاصیت بادشكن و همچنین دافع كرم می باشد.
به صورت دم كردنی در رفع گرفتگی معده و روده موثر می باشد.
كشف تركیبات ضد درد در گیاه مرزه
نشریه "پزشكی مستند مكمل و جایگزین" در جدید ترین شماره ماه مارس خود نتایج تحقیقات یك گروه چهار نفری از پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه تهران را به چاپ رسانده كه نشان می دهد چهار تركیب شیمیایی ضد درد در گیاه مرزه وجود دارد.
مرزه
گیاهی كه در این تحقیق استفاده شده با نام علمی(Satureja hortensis ) "ساتوریا خوزستانیكا" شناخته می شود كه محل رویش طبیعی آن در استانهای خوزستان و لرستان است و در گویش محلی به نام "مرزه خوزستانی" شناخته می شود.
رویش مرزه خوزستانی نه تنها در این استان، بلكه در سایر استانهای جنوبی تا میانه ایران نیز وجود دارد.
آن چه در تحقیق جدید به آن اشاره شده وجود تركیبات شیمیایی با خواص ضد التهابی و ضد درد در نمونههایی از گیاه است كه نه به شكل وحشی، بلكه به صورت دستی كاشته شدهاند.
پیش از این به خواص 2 تركیب از 4 ?تركیب شیمیایی موجود در قسمت برگ و ساقه مرزه اشاره شده بود. این دو تركیب عبارتند از: بتا سیتروزول و اسید اورسولیك. به عنوان مثال تركیب بتا سیتروزول كه در بادام زمینی نیز وجود دارد، منجر به توقف رشد غده پروستات در حیوانات آزمایشگاهی می شود.
همچنین گزارشهای متعددی مبنی بر اثر ضد التهابی اسید اورسولیك برای درمان سوختگی ها و نیز اثر بازدارندگی آن بر رشد تومورها منتشر شده است.
خواص ضد التهابی اسید اورسولیك منجر به استفاده وسیع از این تركیب در صنایع آرایشی شده است.
تا كنون گزارشهای مختلفی درباره وجود انواعی از روغنهای ضروری در این گیاه به چاپ رسیده است.
علاوه بر این، سه گزارش علمی مختلف در ایران در فاصله سالهای 2003 تا 2005 میلادی، به خواص ضد التهابی و ضد میكروبی این گیاه اشاره كرده اند.
در بین مصارف بومی از گیاه مرزه در ایران می توان به استفاده از آن برای تسکین دندان درد اشاره کرد.
تاثیر مرزه در درمان دردهای عصبی
مصرف مرزه در درمان دردهای عصبی و نرمی استخوان تاثیر دارد.
به گزارش ایسنا، اگر روزانه 100 گرم مرزه در 500 گرم آب جوشانده شود و تا 5 روز مصرف گردد، علاوه بر این كه باعث تقویت معده می شود، در رفع زخم روده نیز موثر است.
همچنین حمام ( بُخور ) جوشانده برگ های گیاه مرزه در رفع دردهای روماتیسمی ، عصبی و نرمی استخوان نیز موثر است.
مرزه
اثرات ضد انعقادی خون گیاه مرزه
محققان تاثیر گیاه مرزه را بر افزایش فعالیت فاکتورهای انعقادی خون در حیوانات آزمایشگاهی نشان دادند.
تحقیقات این پژوهشگران نشان می دهد که مصرف سه بار در روز گیاه مرزه و هر بار به میزان 50 میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن، موجب افزایش پروترومبین (PT) و پارشیال پروترومبین (APTT) فعال شده می گردد که هر دو از فاکتورهای انعقادی خون می باشند.
کاهش چربی خون
یک طرح تحقیقاتی که در آزمایشگاه مركز تحقیقات گیاهان دارویی لرستان به مدت یك سال انجام شد، نشان داده است که گیاه "مرزه" با نام علمی "ساتوریا خوزستانیكا" اگر درست مصرف شود، مانند داروهای شیمیایی میزان چربی خون را در بدن انسان كاهش می دهد.
لازم است پژوهشگران گیاه را پس از تبدیل به پودر، به شكل كپسول خوراكی درآورند تا برای كنترل چربی خون افراد بیمار از آن استفاده کنند.
گیاه مرزه ، وزن را کاهش می دهد
به گزارش شبکه خبر، پژوهشگران دانشگاه علوم پزشكی لرستان با بررسی گروهی از افراد چاق دریافتند، افرادی كه از رژیم غذایی كم كالری همراه با مكمل گیاهی حاوی مرزه استفاده می كنند، در كاهش وزن خود موفق تر از افرادی هستند كه فقط رژیم غذایی كم كالری مصرف می كنند. پژوهشگران با توجه به نتایج این بررسی كه در مجله پزشكی دانشگاه علوم پزشكی تبریز منتشر شد، برای كاهش وزن، رژیم غذایی كم كالری همراه با مكمل گیاه مرزه را توصیه می كنند.
منبع : تبیان
موضوع: تحقیق گیاهان دارویی,خواص سبزیجات ,
نویسنده: paray
تاریخ: دوشنبه 14 فروردین 1396 ساعت: 11:22
تعداد بازديد : 768
به این پست رای دهید:
افزایش اسپرم با طب سنتی
براي تقويت اسپرم آب پياز روزي دو ليوان ... اگر معدتون ضعيفه آب ترب سفيد ...
پياز و ترب سفيد دوايييييييييي اسپرمه ...
------------------
براي زياد شدن اسپرم :
نسخه اول :
50 گرم خولنجان + 25 گرم زنجبيل + يك كيلو مغز پسته
مواد رو كاملا پودر كنيد و روزانه سه قاشق چايخوري ميل كنيد ...
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نسخه دوم :
گياهاني رو كه ميگم تو قوري چينييييييييييي( حتما چيني باشه ) به مدت 30 دقيقه خوب دم كنيد و هر وقت خواستيد ميل كنيد :
گل گاوزبان + گل بابونه+ گل اسطوخدوس + ريشه شيرين بيان + عناب + مرزنجوش
ــــــــــــــــــــــــــــــــ
حالا درمان سيلان مني يا انزال بي مورد و زودرس
نسخه اول :
2 مثقال كندور+ 2 مثقال شكر سفيد+ 2 مثقال رازيانه + 2 مثقال سياهدانه + 1 مثقال مسطكي
پودرشون كنيد و روزيانه بعد از هر وعده غذايي سبح ظهر و شام يك قاشق چايخوري بخوريد
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
درمان ناتواني جنسي ( اختلال در سرعت انزال )
نسخه اول :
گرد خرما+ تخم پنبه + تخم يونجه +تخم شلغم
پودرشون كنيد و شيرشو بكشيد و ميل كنيد ...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نسخه دوم :
اگر سوداوي مزاج هستيد اينو استفاده كنيد :
افتيمون شامي + اسطوخدوس + بوزيدان
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نسخه سوم :
اگر بلغمي مزاج هستيد كافيه داروهاي با طبيعت گرم بخوريد مثل ادويه جات ( دارچين يا زنجبيل يا عرق نعناع رو با نبات بحوشونيد و بخوريد )
منبع : نی نی سایت
موضوع: طب سنتی وسلامت,طب سنتی و مسائل جنسی,
نویسنده: paray
تاریخ: دوشنبه 14 فروردین 1396 ساعت: 11:11
تعداد بازديد : 2849
به این پست رای دهید:
خواص پونه در طب سنتی
پونه از خانواده نعناع است و ترکیب اصلی موجود در این گیاه، اسانس روغنی فرار یا روغن منتول است.
به علاوه در اعضاى این گیاه مقدارى تانن، مواد رزینى و قند نیز وجود دارد و حاوی مقدار زیادی ویتامین است.
گیاه پونه در فصل گرما می روید، اما سایه روشن را بهتر می تواند تحمل کند.
این گیاه در خاک های مرطوب و غنی از مواد آلی مانند کود برگ به خوبی رشد می کند.
کاربردهای پونه
با گیاه پونه می توان یک دم کرده ی گیاهی فوق العاده تهیه نمود. برای تهیه ی یک فنجان دم کرده ی این گیاه، یک قاشق غذاخوری سرخالی از برگ یا گل پونه ی تازه و یا یک قاشق چای خوری برگ پونه خشک شده را در چای صاف کن درون یک لیوان ریخته و یک فنجان آب در حال جوش را روی آن بریزید. اجازه دهید مدت 10 دقیقه دم بکشد و رنگ چای در بیاید. اگر دوست داشتید می توانید آن را کمی شیرین کنید.
دم کرده پونه
برگ ها و گل های پونه و همچنین ساقه های آن می توانند جایگزین مناسبی برای بسیاری از آنتی بیوتیک ها باشند. این گیاه همچنین بادشکن، معرق، مدر و محرک نیز می باشد.
از دم کردهی این گیاه برای درمان سرماخوردگی، زکام، سردردها، مشکلات گوارشی، کم کردن تب خفیف، تسکین گلودرد و برای بهبود نفخ شکم، حالت تهوع، دردهای قاعدگی و بی خوابی استفاده می شود.
پونه را به عنوان تحریک کننده تولید صفرا نیز می شناسند.
تزریق عصاره ی پونه به موش های آزمایشگاهی نشان داد که این گیاه دارای خواص آرام بخشی خوبی است.
عصاره ی پونه دارای خاصیت تسکین دهنده ی درد نیز می باشد.
در محیط آزمایشگاه دیده شد که عصاره ی پونه در مقابل ویروس تب خال، ویروس آنفلوآنزا، بیماری نیوکاسل و ویروسهای مختلف دیگر فعال است.
فواید پونه:
پونه برای مقابله با بیماریهای زیر سودمند است:
پونه
- حالت تهوع و استفراغ
- مشکلات و ناراحتی های گوارشی به طوری که از ترش کردن معده جلوگیری می کند و برای هضم غذا و برطرف کردن سکسکه مفید است.
- سرماخوردگی، آنفلوآنزا، آسم
- سرفه و سیاه سرفه
- گرفتگی بینی
- با توجه به خواص ضدمیكروبی كه در عصاره و اسانس پونه وجود دارد، می توان از این فرآوردهها به عنوان جایگزین طبیعی برای آنتی بیوتیك ها استفاده كرد.
مقدار مصرف:
دم کرده ی پونه از ترکیب یک لیوان آب جوش با 2 گرم برگ خشک شده ی پونه که به مدت 5 تا 10 دقیقه دم کشیده و صاف شده حاصل می شود.
این دم کرده به طور معمول 2 تا 3 فنجان در روز استفاده می شود و محدودیتی در طول درمان وجود ندارد
موضوع: خواص سبزیجات ,
نویسنده: paray
تاریخ: دوشنبه 14 فروردین 1396 ساعت: 10:09
تعداد بازديد : 1107
به این پست رای دهید:
خواص ترخون در طب سنتی
ترخون یک گیاه قدیمی چند ساله است که که ارتفاع آن ممکن است به 60سانتی متر و بیشتر نیز برسد. ترخون دارای برگ های سبزرنگ بلند و باریکی است که ضعیف نیز می باشند. گیاه ترخون از خانوادهی گل آفتاب گردان ها است. گل های این گیاه زرد رنگ هستند که در فواصل تیر تا مهر ماه شکوفه می دهند. قدمت این گیاه به 500 سال قبل از میلاد برمی گردد ترخون برای اولین بار در مناطق جنوبی روسیه و سیبری دیده شده است.
امروزه 2 نوع از این گیاه کشت می شود: روسیه و فرانسه.
برگ های گونه فرانسوی براق تر و تند و تیزتر از گونه ی روسیهای آن می باشد. اکثر ترخونهایی که به منظور استفاده در تجارت و بازرگانی استفاده می شوند از برگ های خشک شدهی گیاه ترخون فرانسوی حاصل می شوند. البته برخی معتقدند که این گیاه آلمانی می باشد و به اشتباه فرانسوی نام گرفته است.
خواص مفید ترخون
ترخون منبع بسیار خوبی از آهن، کلسیم و منگنز می باشد. این سبزی همچنین دارای پتاسیم، منیزیم و ویتامین های A و C می باشد.
ترخون بیشتر به صورت یک سبزی در پخت و پز استفاده می شود اما از آن برای مصارف پزشکی نیز استفاده می کنند. به دلیل داشتن خاصیت بی حس کنندگی در دهان، یونانیان باستان این گیاه را برای تسکین دندان درد می جویدند. این گیاه همچنین در قرون وسطی به عنوان یک پادزهر برای درمان سم مارگزیدگی استفاده می شد. از دیگر خواص مفید ترخون می توان به مواردی چون کمک به هضم بهتر غذا، مسکن ملایم و یک کمک کننده ی خوب به پیشگیری از بیماری های قلبی و چاقی اشاره کرد(البته به شرط این که به جای نمک استفاده شود.).
دم کرده ترخون
از قدیم الایام برای درمان دردهای شکمی و افزایش اشتها از ترخون استفاده می شده است. ترخون تنظیم کننده قاعدگی در زنان است. این گیاه مخصوصاً اگر به شکل دم کرده مصرف شود برای رفع خستگی و آرامش اعصاب بسیار سودمند است به همین دلیل برای افراد بیش فعال مفید است.
ترخون تولید صفرا به وسیله ی کبد را افزایش می دهد و به این ترتیب به هضم و گوارش غذا کمک میکند و موجب افزایش سرعت فرایند سم زدایی در بدن می شود.
افرادی که فشار خون بالایی دارند میتوانند از این سبزی به جای نمک در غذا استفاده نمایند.
ترخون توانایی بسیار زیادی برای مبارزه با کرمهای رودهای نیز دارد.
خواص مفید روغن های فرار ترخون:
روغنهای ضروری ترخون به وسیله تقطیر با بخار آب از برگ ها و گل های این گیاه استخراج میشوند و شامل سینئول، استراگول، اوسیمن و فلاندرن می باشند.
روغن های ضروری یا همان اسانس های فرار موجود در ترخون دارای خواص زیادی می باشند که از آن جمله می توان به مواردی چون ضدرماتیسم، اشتها آور، کمک به بهبود گردش خون، کمک به گوارش بهتر غذاها، برطرف کننده بوی بد، قاعدهآور، محرک و کرم زدا اشاره کرد.
حالا چگونگی تاثیر روغنهای فرار بر روی برخی بیماری ها را برای تان توضیح می دهم:
* ضد روماتیسم
ترخون
بد نیست که بدانید دو عامل مهم در ایجاد رماتیسم (درد مفاصل) و آرتریت (التهاب و ورم مفاصل) دخیل هستند؛ 1) گردش خون و لنف نامناسب مخصوصاً در اندام هایی مثل دست و پا و 2) تجمع مواد سمّی مانند اسید اوریک در بدن. خوب با این توضیحات برای درمان این بیماری باید 2 اتفاق بیفتد: یا این که ماده ی درمان کننده به جریان خون کمک کند و آن را آسان تر نماید یا باید سم زدا باشد یعنی باید سم ها را از بدن خارج کند.
روغن های فرار ترخون بیشتر به دلیل اول برای این بیماری مفید هستند یعنی توانایی بسیار خوبی برای افزایش جریان خون دارند. بدین ترتیب موجب گرم شدن ناحیه ی آسیب دیده می شوند و علاوه بر این نمی گذارند که اسید اوریک در آن مکان های خاص تجمع کنند. ترخون همچنین به سم زدایی نیز به وسیله ی تحریک دفع ادرار و مدفوع کمک می کند.
* اشتهارآور
ترخون ترشح شیره های گوارشی معده را تحریک می کند و به همین دلیل موجب افزایش اشتها می شود. این اتفاق درست در زمانی شروع می شود که شما آن را در دهان تان قرار می دهید جایی که در آن بزاق تولید می شود. در قسمت های پایین تر دستگاه گوارشی، شیره ی معده و صفرا ترشح می شوند تا اگر غذایی در معده باشد سرعت هضم مواد غذایی را افزایش دهند و اگر نباشد و به عبارتی معده خالی باشد به نوبه ی خود موجب افزایش اشتها شوند.
* کمک به بهبود گردش خون
روغن های فرار موجود در ترخون گردش خون و مخاط را بهبود می بخشند و به توزیع مناسب مواد مغذی، اکسیژن، هورمون ها و آنزیم ها در سراسر بدن کمک می کنند.
* کمک به هضم مواد غذایی
این روغنها یا به عبارتی اسانس ها همان طور که در بالا ذکر شد موجب افزایش شیره های گوارشی در سراسر دستگاه گوارش می شوند و بدین ترتیب به افزایش توانایی بدن به هضم مواد غذایی از طریق تجزیه ی غذاها به مواد مغذی مختلف کمک می کند(ترخون به خصوص برای هضم پروتئین ها و چربی های گوشت کمک کننده ی خوبی است) و به وسیله ی تحریک حرکات دودی روده ها موجب تسهیل حرکت غذاها در کل سیستم گوارشی می شوند.
اسانس ترخون
* بوزدایی
بوی تند و معطر ترخون برای دور کردن بوی بد از بدن استفاده می شود. ترخون همچنین موجب مهار رشد میکروب های روی پوست نیز می شود و به این ترتیب موجب کاهش بیشتر بوی بدن می شود.
* قاعدهآور
ترخون قاعدگی را آسان تر و آن را منظم می کند. علاوه براین، ترخون موجب تسکین مشکلاتی چون دردهای شکمی، حالت تهوع، خستگی و دیگر آزار و اذیتهای این دوران خواهد شد.
* محرک
ترخون موجب تحریک و تهییع مغز، سیستم عصبی، سیستم گوارشی، سیستم گردش خون و سیستم هورمونی(اندوکرینی) می شود. به عبارتی این گیاه به نوبه ی خود همه ی سیستم های متابولیکی را تحریک می کند و در نتیجه رشد و ایمنی بدن را ارتقا می بخشد.
* کرمزدا
سمیّت این روغن کرم های بدن را می کشد. این ها شامل کرمهای گرد و نواری که در روده یافت می شوند، کرم قلاب دار که می تواند به هر جایی از بدن برود و حتی کرم حشره که بر روی زخم ها وجود دارد، می شوند.
البته دقت داشته باشید که تا وقتی این روغن ها به صورت موضعی و خارج از بدن استفاده می شوند جای نگرانی وجود ندارد اما هنگامی که به صورت خوراکی مصرف میشوند باید مراقب بود زیرا اینها سمّی هستند.
چند نکته که باید توجه کنید:
- این روغنها به دلیل وجود استراگول سمّی هستند، استراگول نام دیگر میتل چاویکول است و از این رو نباید به کودکان کم سن (زیر 4 سال) و زنان باردار داده شود.
ترخون خشک
- ترخون را به صورت تازه 10 تا 14 روز می توان در یخچال نگهداری کرد. اما در فریزر 4 تا 6 ماه قابل نگهداری است.
- برای خشک کردن ترخون، ابتدا آن را پاک کرده و خوب بشویید و سپس در یک محل تاریک و گرم قرار دهید وقتی که خشک شدند آن ها را درون شیشه ی تمیزی ریخته و در جای خنک و تاریک نگه داری کنید.
ترخونهای خشک شده دارای طعم و مزه ی همانند ترخون های تازه نیستند، اما به هر حال برای زمانی که سبزی تازه در دسترس نیست مناسب هستند.
منبع : تبیان
موضوع: خواص سبزیجات ,
نویسنده: paray
تاریخ: دوشنبه 14 فروردین 1396 ساعت: 10:03
تعداد بازديد : 1161
به این پست رای دهید:
درمان ترشحات بدبوی واژن با طب سنتی
ترشحات واژن مایعات بیولوژیک خارج شده از مهبل می باشد. می تواند رنگ های مختلف داشته باشد که معمولا نزدیک به سفید، زرد یا مایل به سبزاست.اکثر ترشحات طبیعی است و در طی مراحل مختلف بازتابی از چرخه قاعدگی است. برخی از ترشحات می تواند در نتیجه یک عفونت، از قبیل بیماری های مقاربتی رخ دهد
ترشح واژن یا عفونت واژن یکی از رایجترین مشکلات دختران جوان و به ویژه بانوان است که ما در این سری نسخه های ساده و در دسترس قصد داریم
نسخه ۱ : ۲۰ گرم اسطوخودوس را با یک لیتر آب سرد یک دقیقه بجوشانید بعد حدود نیم ساعت آنرا دم کرده بعد از صاف کردن بریزید داخل آفتابه بعد واژینال را شستشو دهید روزی دو مرتبه ادامه تا بهبودی .
نسخه ۲ : پنجاه گرم گزنه سفید را به یک لیتر آب سرد بگذارید جوش آید یک جوش که زد نیم ساعت آنرا دم کرده بعد از دم صاف کرده در آفتابه ریخته واژینال را شستشو دهید دو مرتبه در روز این دستور به بهبودی اجرا گردد .
نسخه ۳ : یک تشت کوچک آب ولرم که قابلیت نشستن در آن وجود داشته باشد ۱ لیوان سرکه سفید در آب مخلوط کرده سپس به مدت ۱ ساعت در مخلوط بنشینید نیاز به شستشو با آب نیست همزمان با اجرای این دستور مقدار ۱ قاشق مرباخوری تخم شوید را با ۲ استکان آب جوش مانند چای دم کرده میل گردد
نسخه ۴ :
گل سرخ (محمدی) پنج گرم
گل درخت اقاقیا پنج گرم
پوست انار ترش پنج گرم
اسطوخدوس یک گرم
تمامی را بعد از بهداشتی کردن با یک لیوان آبگرم تهیه مرتب شستشو دهید بعد در ظرفی بهداشتی مانند پیرکس یا استیل یا لعاب یک دقیقه بجوشانید بیست دقیقه دم کنید بعد با صافی بسیار ریز بهداشتی آنرا صاف کرده داخل پوار بریزید با آن داخل واژینال را شستشو دهید حداقل یک روز در میان تا بهبودی انجام شود پوار توپ کوچک و لاستیکی است که روی آن یک لوله نصف شده این دستگاه در داروخانه ها و لوازم پزشکی ها فراوان است
منبع : سلام دکتر
موضوع: گیاهان دارویی و سلامت,طب سنتی و مریضی ها,طب سنتی و مسائل جنسی,
نویسنده: paray
تاریخ: دوشنبه 14 فروردین 1396 ساعت: 9:55
تعداد بازديد : 1006
به این پست رای دهید:
خواص نعناع در طب سنتی
خواص نعناع برای سلامتی
نعناع و رفع مشکلات گوارشی
نعناع برای کمک به هضم غذا بسیار عالی است. برگ نعناع سرشار از آنتی اکسیدان و فیتونوترینت (فیتونوترینت ها مواد مغذی گیاهی هستند و ترکیبات فعالی هستند که می توانند بدن ما را در برابر بیماری های قلبی و سرطان ها مقاوم سازند) است که برای معده و گوارش بسیار مفید می باشد. رایحه نعناع به تنهایی به ترشح غدد بزاقی که تولید کننده ی آنزیم های گوارشی ضروری هستند کمک می نماید، عضلات معده را ریلکس کرده و در نتیجه احتمال اسپاسم و بدهضمی را کاهش می دهد.
در صورت باد معده، آروغ و نفخ ۱ تا ۲ قاشق چایخوری برگ نعنای تازه یا خشک را با ۱۵۰ میلی لیتر آب جوش مخلوط کرده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشانید. محلول را صاف کرده و بعد از غذا یک فنجان میل کنید.
برای مقابله با حالت تهوع روزانه ۳ فنجان جوشاندهی نعناع (ترجیحاً بین غذا) میل کنید.
در صورت بروز اسهال ۳ قطره افشرهی خوراکی نعناع را با یک قاشق چایخوری عسل مخلوط کرده و بخورید. توجه داشته باشید که روزانه نباید بیش از ۹ قطره از این افشره مصرف شود.
خواص نعناع برای تسکین درد
زمانی که دچار آسیبدیدگی، ضربه و حتی دندان درد میشوید به افشرهی خوراکی نعناع اعتماد کنید. خاصیت خنک کنندگی این گیاه، پوست را بی حس میکند. نعناع همچنین التهاب را از بین برده و درد را کاهش میدهد.
در صورتی که دچار شوک، دردهای عضلانی، ضربه یا پیچ خوردگی شدید، ۱ تا ۳ قطره از افشرهی خوراکی نعناع فلفلی را روی محل درد زده و ماساژ دهید. هر روز حداکثر ۳ مرتبه این کار را تکرار کنید.
برای مقابله با دندان درد یا دردهای مربوط به لثه، ۱ تا ۲ قطره افشرهی خوراکی نعناع فلفلی را روی یک گوش پاک کن تمیز بچکانید و روی لثه یا اطراف دندان دردناک بزنید
بوی خوش و فرح بخش نعناع علاج فوری و مؤثر برای حالت تهوع و سردرد است. نعناع ماده ای طبیعی و آرام بخش است که می توانید با مالیدن روغن آن روی پیشانی و بینی تان به راحتی سردرد را تسکین دهید.
برای مقابله با دردهای مربوط به دستگاه گوارش، ۱۵۰ میلی لیتر آب جوش را روی ۱ تا ۲ قاشق نعنای تازه یا خشک ریخته و ۱۰ دقیقه بجوشانید. محلول را صاف کرده و روزانه ۲ تا ۳ فنجان از این جوشانده میل کنید.
خواص نعناع برای تسکین درد
خواص نعناع برای تسکین درد
نعناع برای کم خون ها
کمبود آهن به خصوص در بین زنان رایج است. وجود آهن برای ساخت گلبولهای قرمز که وظیفهی حمل اکسیژن را دارند لازم و ضروری است. برای جلوگیری از کمبود آهن هر روز به غذاهایتان نعناع اضافه کنید. نعناع منبع آهن است. بدین منظور روزانه از نعناع به صورت نعنای تازه، خشک و جوشانده استفاده کنید. توجه داشته باشید برای اینکه آهن راحتتر جذب بدن شود باید به همراه آن ویتامین C مصرف کنید. برای همین نعناع را با پرتقال، کیوی و … بخورید.
نعناع و سرطان
نعناع از ابتلا به سرطان پیشگیری میکند به خاطر این که حاوی فلاوونوئیدها و رزمارینیک اسید میباشد. این مواد آنتی اکسیدانی از بدن در مقابل بیماریها محافظت میکند. تغذیهی متنوعی داشته باشید و نعناع را وارد برنامهی غذایی خود کنید. توصیه میکنیم بیشتر از نعنای تازه استفاده کنید. به خاطر این که نعنای تازه حاوی آنتی اکسیدانهای بیشماری است. زمانی که از جوشاندهی نعناع استفاده میکنید تنها از ۷۵ درصد این آنتی اکسیدانها بهرهمند میشوید.
خواص نعناع برای پاکسازی مجاری تنفسی
رایحه قوی نعناع می تواند بینی، گلو و ریه های تان را هم، زمانی که احساس احتقان و تنگی نفس دارید تمیز کند. اگر زیاد سرفه می کنید، بوی آرام بخش نعناع برای پاکسازی گلو، بینی و سایر راه های تنفسی فوق العاده است. نعناع همچنین دارای ویژگی های آنتی باکتریال و ضدالتهابی می باشد که می تواند به کاهش التهاب در مجرای تنفسی کمک کند. نوشیدن چای نعناع، خلط آوری بسیار مفید است.
مقاله مرتبط: خواص تخم شربتی – 13 خاصیت تخم شربتی برای سلامتی
نعناع و کاهش علائم آسم
از آنجایی که نعناع به پاکسازی مجرای تنفسی کمک می کند، مصرف مداوم آن توسط کسی که از آسم رنج می برد خوب است. نعناع همچنین حاوی اسید رزمارینیک است که به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی، لوکوترین های مسبب آلرژی را مهار می کند.
خواص آرامش بخشی و نشاط آوری نعناع
یکی از خواص معجزهآسای نعناع خاصیت آرامبخشی و نشاط آوری آن است. تهیه شربت نعناع که از دم کرده این گیاه و مقداری زعفران و شکر تهیه شده باشد در لحظاتی که دچار ناراحتی و اندوه هستید به افزایش نشاط و برطرف شدن اندوه کمک میکند و در زمان عصبانیت و خشم، آرامبخش و تسکیندهنده است. برای تهیه این شربت کافی است ۲ قاشق برگ خشک و پودر شده نعناع را در ۲ لیوان آب جوش دم کنید و پس از صاف کردن آن یک لیوان از آن را با یک قاشق شکر و مقدار اندکی زعفران مخلوط کرده و بهصورت سرد یا گرم میل کنید.
خواص نعناع برای سلامتی - آرامش بخش و نشاط آور
خواص نعناع برای سلامتی – آرامش بخش و نشاط آور
نعناع و مراقبت از پوست
نعناع نه فقط مصرف طبی دارد بلکه برای پاکسازی جوش ها، تسکین خارش پوست و تاراندن حشرات هم خوب است. می توانید از نعناع برای درمان جای گزش حشراتی چون پشه، زنبورسرخ و زنبورعسل استفاده کنید. رایحه ی تند آن به دور کردن حشرات از شما هم کمک می کند. برگ های نعناع سرشار از آنتی اکسیدان می باشد که به پوستتان درخششی طبیعی می دهد. خواص ضدالتهابی و ضدمیکروبی موجود در برگ نعناع در برطرف کردن آکنه هم مؤثر است.
خواص نعناع برای لاغری و چربی سوزی
با افزودن نعناع به رژیم غذایی تان به بدنتان کمک می کنید تا زودتر وزن کم کند، زیرا همان طور که می دانید نعناع به عنوان یک محرک برای آنزیم های گوارشی عمل می نماید. این آنزیم ها، مواد مغذی را جذب می کنند، اما چربی را هم برای تبدیل به انرژی مورد نیاز بدن مصرف می نمایند و اجازه نمی دهند چربی ذخیره شود. در واقع نعناع یک گیاه چربی سوز است.
منبع : http://www.noavard.co
موضوع: گیاهان دارویی و سلامت,خواص سبزیجات ,
نویسنده: paray
تاریخ: دوشنبه 14 فروردین 1396 ساعت: 9:48
تعداد بازديد : 408
به این پست رای دهید:
خواص پیازچه در طب سنتی
پیازچه بیشتر برای بهبود طعم و مزه غذاها مصرف می شود. اما علاوه بر این که این گیاه بسیار خوش مزه و خوش طعم است، دارای فواید تغذیه ای زیادی نیز می باشد.
پیازچه مانند سیر و تره فرنگی از خانواده آلیوم است و پیاز آن قبل از این که به طور کامل رسیده شود از زمین چیده می شود.
فواید تغذیه ای پیازچه:
پیازچه فواید زیادی دارد که بیشتر آن ها مانند پیاز است. از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- کاهش قند خون
- کاهش کلسترول خون بالا
- کاهش فشار خون بالا
- کاهش خطر پیشرفت سرطان کولون و دیگر سرطان ها
- کاهش التهاب
از اجزای تشکیل دهنده ی پیازچه می توان به موارد زیر اشاره نمود:
آلیل پروپیل دی سولفاید
این ترکیب سطوح قند خون را کاهش می دهد. آلیل پروپیل دی سولفاید این کار را با افزایش میزان انسولین در دسترس انجام می دهد. به این ترتیب که به دلیل داشتن دی سولفید با انسولین رقابت می کند و جای انسولین در کبدرا اشغال می نماید؛ انسولین در کبد غیر فعال است.
کوئرستین
این ترکیب موجود در پیازچه دارای فواید ضدالتهابی وآنتی اکسیدانی می باشد.
کروم
پیازچه غنی از کروم است. کروم نوعی ماده معدنی ضروری است که بدن از آن برای تنظیم گلوکز، سوخت و سازبدن و ذخیره سازی ماکرونوترینت ها استفاده می نماید. در واقع کروم جزئی از فاکتور تحمل گلوکز است.
همچنین کروم باعث کاهش کلسترول تام همراه با افزایش کلسترول خوب(HDL) و کاهش تری گلیسیرید می شود.
ویتامین C
پیازچه غنی از این ویتامین است. ویتامین C به ارتقاء سیستم ایمنی بدن کمک می کند و از بدن در برابر بیماری های قلبی - عروقی، بیماری های چشمی و چین و چروک های پوستی محافظت می نماید.
از مواد مغذی دیگریکه در پیازچه موجد است می توان به فیبر، منیزیم، ویتامین B6، پتاسیم و مس اشاره نمود.
چگونه از پیازچه استفاده کنیم؟
پیازچه دارای طعمی ملایم است که به عنوان یک سبزی چند منظوره می توان از آن در غذاهای مختلف استفاده نمود.
هر دو قسمت حبابی شکل سفید رنگ و رشته های سبز رنگ پیازچه قابل مصرف می باشند.
پیازچه را می توان به صورت خام همراه با سبزی خوردن مصرف نمود یا این که آن را به صورت خام در کنار خوراک های مرغ و گوشت به صورت تزئین زیبایی قرار داد و البته همراه با غذا آن را خورد!
همچنین، پیازچه های ریز و خرد شده را می توان درون سالادها، سُس ها و سوپ ها ریخت و یا این که آن را در غذاهایی مانند پیتزاها، ماکارونی ها و... استفاده کرد.
برخی افراد با پیازچه املت درست می کنند که بسیار خوشمزه است.
منبع : بیتوته
موضوع: خواص سبزیجات ,
نویسنده: paray
تاریخ: دوشنبه 14 فروردین 1396 ساعت: 9:42
تعداد بازديد : 671
به این پست رای دهید:
خواص گشنیز در طب سنتی
از خواص گشنیز چه میدانید ؟ آیا با فواید خوردن گشنیز آشنایی دارید ؟ گشنیز سبزی ای با طبیعت سرد و خشک است. کسانی که بیخوابی دارند میتوانند در وعده شام خود از این سبزی استفاده کنند زیرا خاصیت خواب آور بودن دارد . درمان جوش های دهان و تسکین درد دهان با این سبزی امکان پذیر است. گشنیز مانع ترش شدن غذا در معده میشود همچنین درد صفرا را تا حد بسیار زیادی تسکین می دهد. تخم گشنیز برای درمان وسواس و خفقان بسیار خوب است .
دم كرده تخم گشنيز از سيلان مني جلوگيري ميكند.
مقدار خوراك تخم گشنيز ۲ تا ۶ گرم در ۱۰۰ سيسي آب است.
زيادخوردن گشنيز فراموشي و اختلال حواس ايجاد ميكند.
خوردن زياد گشنيز باعث ضعف نيروي جنسي و تقليل و كمشدن اسپرم ميشود.
كساني كه تنگي نفس دارند گشنيز براي آنها خوب نيست.
تخم گشنيز قاعدهآور است به صورت دم كرده ميل شود.
گشنيز مقوي مغز است.
سعي كنيد شبها زياد گشنيز نخوريد چون باعث ميشود خوابهاي پريشان ببينيد.
خوردن زياد گشنيز باعث لكنت زبان ميشود.
تخم گشنيز محرك اشتها و محلل غذا است به صورت دم كرده ميل شود.
تخم گشنيز ضدكرم و از رشد آن در معده جلوگيري ميكند.
براي شب كوري آب گشنيز را با گلاب مخلوط كرده به چشم بماليد.
براي خارش پوست آب گشنيز را با عرق كاسني مخلوط كرده به پوست بماليد.
براي سوزش و سختي ادرار آب گشنيز ۴ قاشق همراه يك ليوان عرق خارخاسك يا خارشتري استفاده شود.
براي شب ادراري كمي گشنيز همراه شكر ميل شود.
براي اوره خون يك قاشق چايخوري تخم گشنيز با يك سوم استكان آبغوره خيسانده سپس مخلوط با آب ميل شود.
براي سوءهاضمه و نفخ از دم كرده تخم گشنيز استفاده شود.
براي سينوزيت ۵ گرم تخم گشنيز در ۳۰۰ سيسي آب جوشانده صاف نموده استنشاق نماييد.
جهت درمان ورم رگ بيضه گشنيز تازه + عسل + روغن زيتون مخلوط نموده به صورت ضماد بگذاريد.
براي درمان اگزما آش آبغوره كه در آن گشنيز و برگ چغندر باشد مؤثر است.
براي تشنج ۵ گرم گشنيز در ۱۵۰ سيسي آب دم كرده به ۳ نوبت بنوشيد.
براي برطرف شدن خارش چشم يك قطره آب گشنيز با احتياط در چشم بچكانيد.
براي ديفتري آب گشنيز + آبغوره مخلوط كرده غرغره كنيد بهتر است بيمار حتماً نزد پزشك برود.
براي برفك دهان آب گشنيز را مزمزه كنيد.
براي مخملك آب گشنيز + آب هندوانه + شيرخشت مخلوط كرده سه روز اول روزي ۳ قاشق بخورند.
براي تورم زبان گشنيز را بجويد.
براي درمان خارش بدن، مقعد و رحم، آب گشنيز را با آرد به صورت ضماد بگذاريد.
براي درمان ضربان چشم و پرش پلك گشنيز را با شير دختر مخلوط كرده به صورت ضماد بگذاريد.
براي درمان چين و چروك صورت ۱۰ گرم تخم گشنيز + ۱۰ گرم اسطوخودوس + ۱۵۰ سيسي آب را ۱۵ دقيقه دم كرده سپس صاف نموده وقتي سرد شد با چهار قاشق عسل مخلوط كرده و يك قاشق روغن زيتون به آن اضافه كرده به صورت ماسك بماليد.
براي درمان غلظت خون از جوشانده تخم گشنيز استفاده شود.
براي درمان برص از آش گشنيز با آبغوره استفاده شود.
آش گشنيز براي كهير مناسب است.
براي تسكين درد گوش و درد عصب صورت يك قاشق غذاخوري پودر تخم گشنيز را در يك ليوان آب بجوشانيد و گوش را بخور دهيد.
براي تقويت حافظه ۱۵ گرم تخم گشنيز و ۱۵ گرم تخم شنبليله را با هم كوبيده با عسل مخلوط كرده صبح به صبح يك قاشق ميل شود.
براي سردردي كه از حرارت بدن توليد شده باشد تخم گشنيز را كوبيده در سركه خيس كرده به سر بمالند.
براي درمان گوش درد و كري گشنيز خشك را جوشانده ۵ گرم در ۱۰۰ سيسي آب جوشانده هر ساعت يك قاشق به مدت ۳ روز ميل شود.
براي اختلال حواس كه با عصبانيت همراه باشد آب گشنيز + آب ليمو شيرين + كمي عرق كاسني صبح ناشتا يك ليوان ميل كنند.
براي تسكين درد صورت (نورالژي فاسيال): سر و صورت را با دم كرده تخم گشنيز بخور دهيد و ۵ گرم تخم گشنيز در ۱۵۰ سيسي آب دم كرده روزي ۳ استكان ميل شود.
كساني كه ديابت دارند روزي ۲ گرم تخم گشنيز را دم كرده هر ماه سه روز بيشتر ميل نشود.
براي درمان سرطان پوست چه زخمي يا غيرزخمي از پماد گشنيز استفاده كنيد. طرزتهيه: سرب را با آب گشنيز بساييد و با روغن گل سرخ مخلوط كنيد. البته سرب مسموميت ايجاد مي كند بهتر است با نظر پزشك باشد.
منبع : دکتر سلام
موضوع: خواص سبزیجات ,
نویسنده: paray
تاریخ: دوشنبه 14 فروردین 1396 ساعت: 8:59
تعداد بازديد : 682
به این پست رای دهید:
تبلیغات
آمار
ورود کاربران
مطالب پیشنهادی