موضوعات
آخرین مطالب ارسالی
پربازدید ترین مطالب سایت
خواص تربچه در طب سنتی
یکی از سبزیجاتی که از دیرباز در تهیهی آش ها و سوپ ها بسیار استفاده می شده ترب است، اما باید بدانید این سبزی که انواع مختلفی دارد، در طب قدیم برای درمان بیماری ها نیز کاربرد داشته است. در این نوشتار به بررسی خواص این گیاه پرفایده میپردازیم.
ترب
گیاه شناسی
ترب گیاهی یک ساله با برگ های پهن، ناصاف، کرکدار و بریدگی های نامنظم است که ارتفاع ساقهی آن به یک متر می رسد. تـرب معمولا سفید و به شکل های مختلف با قطرهای متفاوت است. همچنین رنگ پوست آن ممکن است قرمز، بنفش، سبز یا مایل به سیاه باشد.
موضوع: طب سنتی وسلامت,خواص سبزیجات ,
نویسنده: paray
تاریخ: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396 ساعت: 19:44
تعداد بازديد : 554
به این پست رای دهید:
خواص ساپادیل در طب سنتی
اخیرا پژوهشگران به خواص شگفت انگیز میوه ساپادیل پی برده اند و از اعجاب انگیز بودن آن در درمان سرطان حرف می زنند. این میوه خواص دارویی فوق العاده زیادی برای از بین بردن سلولهای سرطانی دارد که حتی اثر بخش بودن آن از شیمی درمانی هم بیشتر می باشد. در ادامه مطلب، با این میوه باورنکردنی آشنا خواهیم شد.
ساپادیل
ساپادیل دارای پوست تیغ دار و گوشت متراکم سفید است؛ به آن گراویولا و سرسُپ هم می گویند. این میوه در آفریقا، آمریکای جنوبی و جنوب شرقی آسیا به وفور یافت میشود و مزه آنچیزی بین توت فرنگی و آناناس است و طعم ترش و تلخی دارد.
محتوای سفید سـاپادیل در تولید شکلات، نوشیدنی ها و طعم دهنده های خوراکی استفاده میشود و برگ آن نیز در طب سنّتی کاربردهای فراوانی دارد.
ساپادیل واقعا شگفت انگیز است
ناتالی گابرایان یک متخصص تغذیه کشف خواص این میوه را شگفتی جدید می داند و بر این باور است، شناسایی خواص ساپادیل میتواند درمان سرطان را با تحوّل جدی مواجه کند. این میوه سرشار از ألیاف، کربوهیدرات، ویتامین B و C، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، آهن، سدیم، چربی و … است.
بر اساس پژوهش هایی که در مجله (Cancer Research) به چاپ رسیده است گراویولا (ساپادیل) قدرت فوق العاده ای در درمان سرطان دارد؛ قدرت آن از شیمی درمانی هم بیشتر است.
اما آیا میوه سـاپادیل به رویای علم پزشکی برای درمان سرطان رنگ واقعیت خواهد داد؟!
ناتالی گابرایان می گوید برای پاسخ دادن شفاف و صد در صدی به این پرسش باید تحقیقات بیشتری صورت بگیرد که در نهایت نتایج آن متعاقبا اعلام خواهد شد
موضوع: گیاهان دارویی و سلامت,خواص میوه ها,
نویسنده: paray
تاریخ: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396 ساعت: 19:38
تعداد بازديد : 967
به این پست رای دهید:
جلوگیری از نازک شدن مو
مطمئنا موها نقش به سزایی در زیبایی و جلوه ی ظاهری فرد دارند و داشتن موهای سالم کمک میکند تا ظاهری آراسته تر و جذاب تر داشته باشیم. یکی از عواملی که باعث ضعیف شدن مو و از دست دادن زیبایی آن میشود، نازک شدن آنهاست. در این نوشتار کوتاه شما را با ۳ روش برای پیشگیری از نازک شدن مو ها آشنا میسازیم
نازک شدن مو
جلوگیری از نازک شدن مو با آب پیاز و عسل
دو عدد پیاز متوسط را رنده کنید و آب آن را از صافی عبور داده و با مقداری عسل مخلوط کنید و هفتهای دو بار به مدت دو ماه این مخلوط را ازریشه تا ساقهٔ موهایتان بمالید.
جلوگیری از نازک شدن مو با کاهش استفاده از لوازم گرمایشی برای موها
خشک کردن یا حالت دادن موها به کمک لوازم گرمایشی از قبیل سشوار یا اتو باعث نازک شدن، ریزش و شکنندگی موها میشود بنابراین بهتر است از استفادهٔ این لوازم اجتناب کنید.
جلوگیری از نازک شدن مو با تغییر عادت غذایی
برای جلوگیری از ریزش و نازک شدن موها حتما باید خوردن تنقلات را کنار بگذارید و مواد غذایی غنی از پروتئین همچون شیر، پنیر، سویا، گوشت، میوهها و سبزیجات بخورید
منبع
موضوع: طب سنتی وسلامت,گیاهان دارویی و زیبایی,
نویسنده: paray
تاریخ: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396 ساعت: 19:24
تعداد بازديد : 1074
به این پست رای دهید:
رابطه زناشویی سالم با طب سنتی
یکی از مشکلاتی که برخی از زوجهای جوان گرفتار آن هستند، اختلال در رابطه زناشویی است که متاسفانه به دلیل عرف و فرهنگ حاکم بر جامعهی ما، معمولا پنهان میماند و هیچ یک از طرفین به دنبال راه حلی برای آن نیستند. در واقع ریشهی این مشکل در بسیاری از زوجهای جوان به دلیل نداشتن آگاهیهای لازم در زمینهی آمادگی روحی و جسمی است. خوب است بدانید در طب سنتی نسخههای شفابخشی برای خداحافظی با اختلالاتی مانند سردمزاجی یا بیمیلی جنسی وجود دارد.
رابطه زناشویی
مواد غذایی و نوشیدنیهای گیاهی وجود دارند که میتوانند به بهبود روابط زناشویی کمک کنند. علم ثابت کرده سلامت، تازگی و مغذی بودن مواد غذایی و نوشیدنیهای طبیعی تاثیر مستقیمی بر کیفیت و چگونگی رابطه میان همسران دارد و حتی در مواردی به پیشگیری از بروز برخی اختلالها کمک میکند. این نوشیدنیهای گیاهی به افزایش سطح هورمونها، بهبود جریان گردش خون در بدن، افزایش برانگیختگی و تقویت بنیه کمک میکنند.
موضوع: گیاهان دارویی و سلامت,طب سنتی و مسائل جنسی,
نویسنده: paray
تاریخ: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396 ساعت: 19:17
تعداد بازديد : 1028
به این پست رای دهید:
عوارض مصرف زیاد نمک
مصرف زیاد نمک چه عوارضی دارد؟
شاید بتوان گفت که نمک پرمصرفترین و محبوبترین چاشنی آشپزی در سراسر جهان است. این ماده تقریبا در هر دستور غذایی، برای خوش طعم کردن غذا مورد استفاده قرار میگیرد. حتی اغلب مردم در خانه بر سر سفرهی خود نمکدانهایی را دارند تا در صورت کم نمک بودن غذا، خودشان به آن نمک اضافه کنند. متاسفانه در کشور خودمان ایران، ذائقهی بسیاری از افراد به نمک وابسته شده و مصرف غذای کم نمک میتواند برایشان آزاردهنده باشد. با توجه به گزارش سازمان غذا و داروی ایالات متحده، حداکثر میزان مصرف نمک در طول روز ۲۳۰۰ میلیگرم میباشد و برای پیشگیری از مشکلات مختلف، نباید بیشتر از این مقدار نمک به صورت روزانه مصرف گردد. در این نوشتار به بررسی مضرات مصرف زیاد نمک میپردازیم. لطفا با گیاه یاب همراه باشید.
مصرف زیاد نمک
مصرف زیاد نمک چه عوارضی دارد؟
مردم باید دریافتی پتاسیم خود را به جای سدیم افزایش دهند. بزرگسالان باید مصرف ۴,۷۰۰ میلی گرم پتاسیم در روز را مد نظر قرار دهند و مصرف مواد غذایی سرشار از این ماده مغذی مانند موز، اسفناج، عدس و گوجه فرنگی می تواند در تحقق آن کمک کند. مصرف کمتر از میزان توصیه شده پتاسیم به عدم تعادل الکترولیت و استرس بیشتر در رگ های خونی منجر می شود.
افزون بر دستورالعمل های مراکزی مانند سازمان غذا و داروی آمریکا، پژوهشگران نیز در حال تغییر دیدگاه خود نسبت به آثار نمک بر بدن هستند. طی یک مطالعه، پژوهشگران دو گروه ۱۰ نفره از مردان را در یک محیط کنترل شده به مدت بیشتر از ۱۰۰ روز مورد آزمایش قرار دادند. هر دو گروه رژیم غذایی یکسانی داشتند و تنها سطوح نمک دریافتی آنها متفاوت بود.
در کمال تعجب، پژوهشگران دریافتند مردانی که نمک بیشتری مصرف می کردند، مایعات کمتری می نوشند. نمک کلیه ها را وادار به احتباس آب در بدن و تولید اوره می کرد. این فرآیند در افزایش گرسنگی به جای تشنگی موثر بود. این پژوهش نشان داد فردی با یک رژیم غذایی سرشار از نمک و غذاهای فرآوری شده به طور قابل توجهی با خطر افزایش یافته پرخوری به واسطه افزایش احساس گرسنگی مواجه است.
موضوع: طب سنتی وسلامت,
نویسنده: paray
تاریخ: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396 ساعت: 13:39
تعداد بازديد : 769
به این پست رای دهید:
درمان آفتاب سوختگی با طب سنتی
درمان های خانگی آفتاب سوختگی
قبل از هرچیز باید بدانید که اگر قرار است مدت زیادی را زیر نور آفتاب شدید باشید، حتما برای جلوگیری از آفتاب سوختگی باید از کرم ضدآفتاب با کیفیت استفاده کنید. اما اگر اینکار را انجام ندادهاید و دچار آفتاب سوختگی شدهاید، برای سرعت بخشیدن روند درمان آفتاب سوختگی پیشنهاد میکنیم از نسخههایی که در ادامه معرفی شدهاند استفاده کنید
آفتاب سوختگی
بلغور جوی دو سر
بلغور، مانند یک بمب در برابر آفتاب سوختگی واکنش نشان میدهد. زمانی که به شدت دچار آفتاب سوختگی میشوید کافیست آن را با آب سرد شسته و مستقیم روی پوست ملتهب قرار دهید آنگاه تاثیر شگفت انگیز و تسکین دهنده آن را متوجه خواهید شد.
کمپرس سرد
دوش آب سرد اولین اقدامی است که در مواجه با آفتاب سوختگی انجام میدهید. اما دراز کشیدن طولانی در آب سرد فکر خوبی نیست چرا که بعد از مدتی دچار سوزش شدیدی میشوید. شما میتوانید با قرار دادن مسقیم یک حوله با چند تکه یخ التهاب و آفتاب سوختگی را بهبود بخشید.
ماست
مصرف ماست به طور طبیعی برای خشکی پوست بسیار مفید است و مالیدن آن روی پوست آفتاب سوخته مانند یک سحر و جادو عمل میکند. ماست را به عنوان یک کرم موضعی حدود ۵ دقیقه روی پوست بمالید و سپس با گرفتن دوش آب سرد آن را پاک و پوستتان را التهام بخشید.
روغن گیاه عنبر سائل
این گیاه ضد التهاب است و مصرف آن هنگام آفتاب سوختگی از شدت پیدایش آکنه، درد و سوختگی جلوگیری میکند فقط کافیست چند قطره از آن را با یک پارچه یا پنبه مرطوب روی پوست قرار دهید تا تاثیر شگفت انگیز آن را به سرعت متوجه شوید.
آفتاب سوختگی
جوش شیرین
اگر درد و سوزش زیادی را تحمل میکنید جوش شیرین برای تسکین درد موقتی بسیار مفید و مناسب است. وان حمام را با آب خنک پُر کنید و مقداری جوش شیرین درون آن بریزید و برای مدت کوتاهی در آن دراز بکشید. فقط به خاطر داشته باشید هنگامی خروج از حمام پوستتان را خشک کنید تا جوش شیرین ماندگاری و جذب بالاتری داشته باشد.
موضوع: طب سنتی وسلامت,گیاهان دارویی و سلامت,درمان بیماری ها با گیاهان دارویی,
نویسنده: paray
تاریخ: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396 ساعت: 13:30
تعداد بازديد : 731
به این پست رای دهید:
خواص گوجه سبز در طب سنتی
نگاهی به خواص گوجه سبز
فصل گرما فرا رسیده و بالطبع میوههای تابستانی نیز به میوه فروشیها بازگشتهاند. یکی از این میوهها که طرفداران بسیار زیادی دارد، گوجه سبز است. این میوهی سبز و کوچک با طعم ترش و دلچسبی که دارد، افراد زیادی را به خود جذب کرده و از محبوبترین میوه های تابستانی میباشد. خواص گوجه سبز فراوان است و ما در این نوشتار قصد داریم به طور خلاصه مهمترین آنها را برای شما به اشتراک بگذاریم.
خواص گوجه سبز
خواص گوجه سبز
گوجه سبز باعث تعادل اسید معده می شود.
این میوه اثرات قابل توجهی در جلوگیری از بیماری هایی مانند سرطان، چربی خون بالا و پیری سلولی دارد و در مقابله با میکروب ها و عفونت ها موثر است.
فیبر موجود در آن باعث بهبود سیستم گوارشی می شود.
گوجه سبز تازه سرشار از ویتامین C است که نقش آنتی اکسیدان دارد.
خشک شده این میوه که دارای فیتونوترینت است کارکرد آنتی اکسیدانی دارد و برای درمان اعصاب و کم خونی مفید است.
مصرف گوجه سبز برای درمان شب کوری، بیماری های نقرس، روماتیسم و تصلب شرایین مفیداست.
موضوع: طب سنتی وسلامت,خواص میوه ها,
نویسنده: paray
تاریخ: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1396 ساعت: 13:24
تعداد بازديد : 409
به این پست رای دهید:
فواید و خواص ریشه گیاه مکا در طب سنتی
مکا در واقع به ریشه گیاهی گفته می شود که در اتفاع سه هزار و پانصد متری از سطح دریا در کوههای پرو رشد می کند. از مکا استفاده های گوناگونی می شود. این گیاه شباهت زیادی به شلغم و تربچه دارد و از خواص دارویی بی نظیری برخوردار است و برای افزایش انرژی بسیار سودمند است، در ادامه به خواص مکا خواهیم پرداخت.
مکا
به چه منظور از مکا استفاده می شود
مـکا حدود ۲۰۰۰ سال پیش توسط کشاورزان سرخپوست که دام خود را در کوههای مرتفع می چراندند، کشف شد. آنها متوجه شدند هنگامی که حیواناتشان در هنگام چرا مکا می خورند، سالم ترو قوی تر می شوند و تمایل به جفت گیری و بچه های سالم بیشتری دارند. از آن پس آنها شروع به استفاده از مـکا برای خودشان کردند. امروزه نیز از مکـا به منظور افزایش باروری، عضله سازی، افزایش استقامت، از بین بردن علائم دوران یأسگی، افزایش انرژی، کمک به حفظ سلامت پروستات، افزایش تراکم استخوان، کاهش افسردگی، افزایش میل جنسی و متعادل سازی هورمونها برای مردان و زنان استفاده می شود.
فواید مکا چیست
مصرف مداوم و پیوسته ی مکای با کیفیت باعث بهبود شرایط هورمونی، فیزیکی و روحی افرد می شود. اینها رایج ترین فواید مکا هستند:
۱-افزایش انرژی و مقاومت
۲-افزایش استقامت
۳-کمک به بهبود سندرم خستگی مزمن
۴-افزایش عملکرد جنسی و میل جنسی در زنان و مردان
۵-کمک به باروری در انسان و حیوانات
۶-کاهش اختلال عملکرد هورمونی در دوران یائسگی
۷-متعادل کردن اختلالات هورمونی
۸-کاهش افسردگی
۹-کاهش ترس و اضطراب
۱۰-افزایش گردش خون که موجب بهبود کم خونی و بهبود سریع تر جراحت می شود
۱۱-کمک به حافظه، یادگیری و توانایی های ذهنی
۱۲-بهبود سلامت و افزایش جوانی پوست
۱۳-کمک به سلامت دندان و استخوان
همچنین مـکا
۱-به عنوان یک ضد باکتری و ضد قارچ عمل می کند
۲-یک ضد سرطان می باشد
۳-به عنوان جایگزینی برای استروئید آنابولیک، به عضله سازی کمک می کند.
موضوع: طب سنتی وسلامت,گیاهان دارویی و سلامت,خواص گیاهان دارویی,
نویسنده: paray
تاریخ: سه شنبه 19 اردیبهشت 1396 ساعت: 17:43
تعداد بازديد : 1056
به این پست رای دهید:
درمان طبیعی بوی بد عرق با طب سنتی
نسخههایی برای از بین بردن بوی بد عرق
یکی از مشکلاتی که با فصل گرما به سراغ بسیاری از افراد میآید، تعریق زیاد است. در برخی از مناطق گرمسیر به قدری هوا گرم میشود که کافیست تنها چند دقیقه از خانه خارج شوید تا لباسهایتان خیس عرق شود. البته عرق کردن بدن نیست و در واقع واکنش طبیعی بدن برای متعادل سازی دمای خود است، اما عرق زیاد ممکن است باعث بد بو شدن بدن گردد. بوی بد عرق میتواند مشکل ساز باشد و به خصوص در محیط های عمومی باعث اذیت شدن اطرافیان گردد. در این نوشتار قصد داریم نسخه های طبیعی برای رفع بوی بد عرق بدن را معرفی کنیم
بوی بد عرق
کلروفیل
وجود این نوع ماده در بدن و جریان یافتن آن در روده و خون، باعث از بین بردن بوی نامطبوع بدن میشود.کلروفیل در گیاهان با برگ سبز مثل اسفناج و کاهو به وفور یافت میشود.
روی
روی مادهای است که در بسیاری از محصولات بهداشتی دهان و دندان هم به کار برده میشود. مواد غذایی همچون غذاهای دریایی، گوشت، ماست، آجیل، لوبیا، قارچ سفید و دانه کدو تنبل به دلیل آن که سرشار ازروی هستند از بوی نامطبوع بدن میکاهند.
موضوع: گیاهان دارویی و سلامت,درمان بیماری ها با گیاهان دارویی,
نویسنده: paray
تاریخ: سه شنبه 19 اردیبهشت 1396 ساعت: 17:37
تعداد بازديد : 620
به این پست رای دهید:
درمان طبیعی نقرس با طب سنتی
نقرس نوعی از آرتریت است که معمولا باعث بروز درد در ناحیه شست پا میشود. البته نقرس تنها محدود به شست پا نیست و میتواند در سایر مفاصل کوچک دستها و پاها نیز دیده شود. افرادی که نقرس را تجربه کردهاند میدانند که این عارضه میتواند حتی انجام سادهترین کارها مانند راه رفتن را مشکل سازد. خوشبختانه روشهای طبیعی و کارسازی برای درمان نقرس وجود دارد.
درمان نقرس
به گزارش«کر۲» قبل از اینکه به بررسی روشهای درمانی بپردازیم، در ابتدا قصد داریم غذاهای ممنوعه را در روند درمانی نقرس معرفی کنیم. اگر به دنبال درمان نقرس هستید، از خوردن این غذاها خودداری کنید:
-گوشت اندامهای درونی مانند کبد
-گوشت گاو
-گوشت بره
-گوشت خوک
-ماهی کولی
-میگو
-خرچنگ
-حلزون اسکالوپ
-مرغ
-نوشیدنیهای الکلی (به خصوص آبجو)
-مارچوبه
-قارچ
-غذاها و نوشیدنیهایی که مقدار زیادی فروکتوز دارند، مانند شربت ذرت
روشهای درمانی
آب گیلاس و آلبالو
هنگام شعلهور شدن نقرس، اغلب افراد به سراغ آسپرین میروند، اما جالب است بدانید که آسپرین میتواند مشکل را شدیدتر کند. عصاره آلبالو میتواند به کاهش التهاب کمک کرده و درد ناشی از نقرس را کاهش دهد. مصرف روزانه ۲ قاشق غذاخوری از آب آلبالو غلیظ میتواند فواید بسیاری برایتان داشته باشد. همچنین میتوانید برای درمان نقرس روزی ۲۰ عدد گیلاس میل کنید.
کرفس و دانههای آن
مطالعات نشان میدهند که بیش از ۲۰ ترکیبِ ضدالتهابی در کرفس و دانههای آن وجود دارند. شما میتوانید به راحتی کرفس را خام میل کرده و یا دانههای آن یا خودِ کرفس را به سوپ، سالاد، خوراک و غذاهای دیگر اضافه کنید.
درمان نقرس
سرکه سیب
نوشیدن یک لیوان آب به همراه یک قاشق چایخوری سرکه سیب میتواند برای بهبود و درمان نقرس مفید باشد. هنگام خرید سرکه سیب حواستان باشد که نوع پاستوریزهی آن را تهیه نکنید، زیرا فرآیند پاستوریزه کردن، باکتریهای مفید موجود در سرکه را از بین میبرد. این باکتریها به کاهش و بهبود التهاب کمک میکنند. سرکه سیب همچنین حاوی اسید کلروژنیک است که در کاهش التهاب ناشی از نقرس بسیار موثر میباشد.
موضوع: گیاهان دارویی و سلامت,درمان بیماری ها با گیاهان دارویی,طب سنتی و مریضی ها,
نویسنده: paray
تاریخ: سه شنبه 19 اردیبهشت 1396 ساعت: 17:31
تعداد بازديد : 576
به این پست رای دهید:
تبلیغات
آمار
ورود کاربران
مطالب پیشنهادی