طب سنتی و گیاهان دارویی - 1

آرشیو

سالن زیبایی نیکا – نیکا بیوتی  - NIKA BEAUTY

سالن زیبایی نیکا – نیکا بیوتی  NIKABEAUTY

سالن زیبایی نیکا یک سالن زیبایی و آرایشگاه زنانه در منطقه غرب  تهران واقع در خیابان جنت آباد شمالی – چهار راه المهدی – خیابان سیستان پلاک 21 می باشد. زیباکده نیکا از سال 13993 تاسیس و تا کنون افتخار این را داشته که در خدمت شما عزیزان در منطقه 5 و همچنین کل تهران باشد و خدمات خود را با بهترین قیمت و کیفیت ارائه می دهد.آرایشگاه زنانه دارای محیطی آرام، مناسب و بهداشتی می باشد که بهداشت و محیطی مناسب ، همیشه برای سالن زیبایی نیکا در اولویت می باشد

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

نویسنده:

تاریخ: پنجشنبه 30 آذر 1402 ساعت: 10:04

نظرات(0)

تعداد بازديد : 31

به این پست رای دهید:

مراقبت از مو با طب سنتی

مراقبت از مو

از دیدگاه طب سنتی اسلامی، مو روی بدن، مشابه گیاه روی زمین است. همان طور که از حالات گیاه به خاصیت آب و خاک آن پی می بریم، مو نیز نشان دهنده‌ی بخشی از کارکرد های بدن است. پس وقتی موهایمان می ریزد یا بیمار می شود، یعنی درون بدن مشکلی مانند کثیفی خون، کم کاری کبد و … وجود دارد. در اینجا به طور خلاصه به دلایل ریزش مو و راه های مراقبت از مو با سایت نیکا بیوتی  پرداخته‌ایم

مراقبت از مو

 

آناتومی مو

مو جسمی توخالی (مجوف) است و از این مجرا هوا وارد بدن می شود. بخشی از مو که خارج پوست قرار دارد، ساقه و بخش داخلی که داخل پوست قرار گرفته را ریشه می نامند. تغذیه و رشد مو فقط از داخل و زیر پوست و از طریق خون رسانی به فوکول آن انجام می شود. در حالت طبیعی موی سالم، روزانه ۵/۰ میلی متر رشد دارد.

مزاج شناسی مو

مزاج مو سرد و خشک ترین عضو بدن است و میزان رشد و حالت آن با توجه به مزاج عضو (ناحیه) زیرین آن تعریف می شود.

* هرچه تری بستر مو بیشتر باشد، لختی آن بیشتر است. (بلغمی ها)

* هرچه خشکی بستر مو زیاد باشد، حالت مجعد آن زیاد می شود. (صفراوی ها)

* هرچه گرمی بستر مو بیشتر باشد، رنگ آن مشکی تر و هرچه  بستر کو سردتر باشد، رنگ مو بورتر (مایل به سفیدی) خواهد بود.

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: طب سنتی وسلامت,گیاهان دارویی و زیبایی,گیاهان دارویی و سلامت,

نویسنده:

تاریخ: شنبه 23 اردیبهشت 1396 ساعت: 11:14

نظرات(2)

تعداد بازديد : 681

به این پست رای دهید:

تقویت ابرو با گیاهان دارویی

تقویت ابرو

نسخه های طبیعی برای تقویت ابرو

داشتن ابروهای زیبا و پرپشت بسیار کمک میکند تا چهره‌ای جذاب‌تر داشته باشید و در واقع ابروهای پرپشت باعث میشوند تا ویژگی‌های خوب چهره‌ی شما بیشتر به چشم آیند. در این نوشتار به همراه متخصص طب سنتی به معرفی چند نسخه طبیعی برای تقویت ابرو خواهیم پرداخت. 

برای تقویت ابرو

یونس حیدری پژوهشگر طب سنتی گفت: اصلی‌ترین علل ریزش ابرو به دلیل کم‌کاری تیروئید است.

وی افزود: استرس زیاد، شوک ناگهانی، یائسگی، تتو کردن، استفاده از برخی داروها، مصرف وازلین، کندن و دستکاری ابروها، استفاده از رنگ های شیمیایی و کم خونی از علل ریزش ابروها است.

حیدری بیان کرد: برای تقویت ابرو در طب سنتی نسخه های مفیدی وجود دارد که می تواند به صورت ماسک یا پماد بر ابرو مورد استفاده قرار گیرد.

نسخه های طبیعی برای تقویت ابرو

این پژوهشگر طب سنتی اشاره کرد: استفاده از روغن مار در کل دنیا به عنوان یک روغن‌ پرپشت کننده ابرو و موهای سر و صورت مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین روغن آمله به تقویت و پر پشت کردن ابرو و موها کمک شایانی می کند.

وی اضافه کرد: استفاده از یک تا قطره گیاه کندش هر شب قبل از خواب و ماساژ آن در رشد و پرپشت نمودن پیاز مو و ابرو موثر است.

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: گیاهان دارویی و زیبایی,

نویسنده:

تاریخ: شنبه 23 اردیبهشت 1396 ساعت: 10:53

نظرات(0)

تعداد بازديد : 1287

به این پست رای دهید:

خواص گل ساعتی در طب سنتی

فواید گل ساعتی

گل ساعتی ، گیاهی چند ساله است که به شکل درختچه با رنگ‌های آبی، قرمز، ارغوانی و سفید می‌روید. ساقه آن به درختان مجاور می‌پیچد و بالا می‌رود، به همین دلیل آن را پیچ ساعتی نیز می‌نامند. برگ‌های آن دارای بریدگی عمیق، گل‌های آن درشت و به شکل ساعت و میوه‌اش سبز یا زرد رنگ است. این گیاه بومی آمریکاست و در مناطقی از آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی و برزیل وجود دارد و به عنوان گل زینتی کاشته می‌شود.

گل ساعتی


طبیعت گل ساعتی

گل ساعتـی طبیعت گرم و خشک و گل و میوه آن استفاده دارویی دارد.

خواص درمانی گل ساعتی

* افراد سالخورده می‌توانند برای کاهش لرزش اعضای بدن، یک قاشق مرباخوری گل ساعتـی را همراه دو استکان آب جوش دم کرده و روزانه دو بار میل کنند.

* گل ساعتی برای درمان بی‌خوابی بسیار مفید بوده و با استفاده از آن حتی افراد مبتلا به کم‌خوابی (با ریشه عصبی) درمان خواهند شد. یک قاشق مرباخوری گل ساعتی را همراه دو استکان آب جوش دم کرده و موقع خواب میل کنید. همچنین از گل ساعتی برای آرام کردن کودکانی که دارای فعالیت زیاد بوده و بی‌قرار هستند، استفاده می‌شود.

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: گیاهان دارویی و سلامت,خواص گیاهان دارویی,

نویسنده:

تاریخ: شنبه 23 اردیبهشت 1396 ساعت: 10:46

نظرات(0)

تعداد بازديد : 752

به این پست رای دهید:

فواید و خواص گیاه گون در طب سنتی

خواص گیاه گون

 

اگر به دنبال گیاهی برای افزایش ایمنی بدن خود هستید گیاه گون خواسته شما را بر آورده خواهد کرد، اما باید بدانیم مصرف بیش از اندازه گون اختلالاتی هم در سیستم ایمنی بدن بوجود خواهد آورد. از این گیاه در طب سنتی استفاده های بیشماری شده است و برای بیماران قلبی بسار مفید و موثر است. در واقع گیاه گـون یک ترکیب و مکمل کامل برای سلامتی بدن شما می باشد.

گون


گَوَن چیست

گون گیاه بنشنی است برای سلامت قلب و ایمنی بدن بسیار مفید می باشد. این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان می باشد که باعث مهار رادیکال های آزاد در بدن می شود. در بدن رادیکال های آزاد باعث آسیب رسانی به سلول ها می شوند و ارتباط شدیدی با پیر شدن و مشکلات که در دوران پیری گریبان گیر انسان می شود دارد.

از گَوَن چه استفاده هایی می شود

گون یک نوع مکمل رژیمی می باشد که برای مشکلات سلامتی مختلف استفاده می شود. برای مثال برای درمان سرماخوردگی، عفونت های تنفسی و همچنین جلوگیری از دیابت بسیار پیشنهاد می شود که از آن استفاده کنید.

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: طب سنتی وسلامت,گیاهان دارویی و سلامت,خواص گیاهان دارویی,

نویسنده:

تاریخ: شنبه 23 اردیبهشت 1396 ساعت: 10:26

نظرات(0)

تعداد بازديد : 977

به این پست رای دهید:

کاهش فشار خون با گیاهان دارویی

کاهش فشار خون گیاهی

نسخه‌های گیاهی برای کاهش فشار خون

برای کاهش فشار خون میتوانید به سراغ مواد غذایی طبیعی، به خصوص سبزیجات بروید که نه تنها به کاهش فشار خون کمک میکنند، بلکه سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلفی هستند که کیفیت تغذیه شما را به طور چشمگیری افزایش میدهند. در این نوشتار به معرفی سبزی هایی که برای کاهش فشار خون مفید هستند میپردازیم. 

برای کاهش فشار خون


کرفس برای کاهش فشار خون

بسیاری از آب کرفس برای پایین آوردن فشار خون استفاده می‌کنند. در واقع تحقیقات نشان می‌دهد که تخم کرفس در پایین آوردن فشار خون موثرتر است.

جو دوسر

گفته می‌شود که جودوسر هم فشار دیاستولیک و هم سیستولیک را به حداقل می‌رساند. فیبر موجود در جودوسر کار گوارش را آسان می‌کند و فشار خون را هم کاهش می‌دهد.

زنجبیل

زنجبیل خون را رقیق می‌کند. این ماده گیاهی خاصیت ضد التهابی هم دارد. نوشیدن یک لیوان چای زنجبیل فشارخون شما را کاهش می‌دهد.

شکلات تیره

شکلات تیره حاوی کاکائو است. ماده فلاوونول موجود در کاکائو خطر بیماری قلبی و فشار خون را کاهش می‌دهد.

کنجد برای کاهش فشار خون

روغن کنجد حاوی دو ماده سسامول و سسامین است که آنتی اکسیدانت هستند. ویتامین E و سسامین موجود در این روغن فشار خون را کنترل می‌کنند.

ترب

خوردن ترب و برگ آن به پایین آوردن فشار خون کمک می‌کند. ترب پتاسیم دارد که باعث کنترل سطح نمک در بدن و پایین آمدن فشار خون می‌شود.

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: درمان بیماری ها با گیاهان دارویی,طب سنتی و مریضی ها,

نویسنده:

تاریخ: شنبه 23 اردیبهشت 1396 ساعت: 10:18

نظرات(0)

تعداد بازديد : 947

به این پست رای دهید:

خواص فلفل سیاه در طب سنتی

فواید فلفل سیاه

فلفل سیاه را می توان یکی از پر مصرف ترین ادویه های جهان دانست که از میوه گیاه فلفل سیاه به دست می آید و از خواص دارویی بی نظیری برخوردار است. ماده شیمیایی موجود در دانه های فلفل سیاه پیپرین نام دارد که این ماده به تنهایی باعث ایجاد تندی فلفل سیاه می شود. در ادامه مطلب به هرآنچه که باید درباره فلفل سیاه بدانید، خواهیم پرداخت

فلفل سیاه


فلفل سیاه بومی کرالا، ایالتی در جنوب هند است. از زمان های قدیم، فلفل سیاه یکی از پر معامله‌ترین ادویه های جهان بوده است. فلفل سیاه یک گیاه فصلی نیست و از این رو در تمام طول سال دسترسی به آن وجود دارد. هنگامی که فلفل سیاه خشک می شود از آن به عنوان دانه فلفل یاد می شود و سپس تبدیل به پودر می شود تا در پخت و پز مورد استفاده قرار گرفته و عطر و مزه بهتری به آن ببخشد.

به واسطه ویژگی های ضد باکتریایی، فلفل به عنوان ماده ای برای حفظ و نگهداری مواد غذایی نیز استفاده می شود. فلفل سیاه سرشار از منگنز، آهن، پتاسیم، ویتامین C، ویتامین K، و فیبر غذایی است. همچنین، فلفل سیاه عامل ضد التهابی بسیار خوبی است. در ادامه با فواید سلامت این ماده غذایی بیشتر آشنا می شویم.

مفید برای معده

فلفل سیاه موجب افزایش ترشح اسید هیدروکلریک در معده می شود و از این رو فرآیند گوارش را تسهیل می کند. گوارش درست و مناسب برای جلوگیری از اسهال، یبوست و گاز معده ضروری است. فلفل سیاه به پیشگیری از تشکیل گازهای روده نیز کمک می کند و هنگامی که در رژیم غذایی فردی قرار می گیرد با افزایش تعریق و دفع ادرار به خروج سموم از بدن کمک می کند. عرق کردن به خروج سموم و پاکسازی منافذ پوست از هر گونه جسم خارجی کمک می کند و همچنین می تواند آب اضافی یا انباشتگی که به نام ورم شناخته می شود را از بین ببرد. از نظر دفع ادرار، با مصرف فلفل سیاه شما می توانید اسید اوریک، اوره، آب اضافی و چربی را از بدن خود خارج کنید زیرا ۴ درصد ادرار از چربی تشکیل شده است.

فلفل سیاه با بهبود گوارش غذا به کاهش وزن در فرد کمک می کند و عملکرد کلی بدن را ارتقا داده و از برخی بیماری های دستگاه گوارش و سرطان روده بزرگ پیشگیری می کند. توانایی این ماده غذایی در خروج گاز از بدن به دلیل ضد نفخ بودن آن است که به خروج گاز به شیوه ای سالم و با حرکت رو به پایین به جای فشار آن به سمت بالا و فشار بر قفسه سینه و اندام های حیاتی دیگر کمک می کند. همچنین فلفل سیاه از تشکیل گاز بیشتر در بدن جلوگیری می کند.

کاهش وزن

لایه بیرونی دانه فلفل سیاه به تجزیه سلول های چربی کمک می کند. از این رو، مصرف غذاهای حاوی فلفل روشی خوب برای کمک به کاهش وزن به طور طبیعی است. هنگامی که سلول های چربی به اجزا تشکیل دهنده خود شکسته می شوند به راحتی توسط بدن فرآوری شده و در فرآیندها و واکنش های آنزیمی سالم‌تر به جای ذخیره در بدن و افزودن بر وزن به کار گرفته می شوند.

سلامت پوست

فلفل سیاه به درمان ویتیلیگو یا پیسی، یک بیماری پوستی که موجب می شود برخی نواحی پوست رنگ عادی خود را از دست داده و سفید رنگ شوند، کمک می کند. محتوای پیپرین فلفل سیاه می تواند پوست را برای تولید رنگدانه تحریک کند. درمان موضعی پیپرین در ترکیب با درمان نور فرابنفش بهتر از درمان های شدیدتر و مبتنی بر مواد شیمیایی برای ویتیلیگو است. این روش همچنین احتمال ابتلا به سرطان پوست به واسطه تابش بیش از اندازه نور فرابنفش را کاهش می دهد.

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: طب سنتی وسلامت,گیاهان دارویی و سلامت,خواص ادویه جات,

نویسنده:

تاریخ: جمعه 22 اردیبهشت 1396 ساعت: 20:19

نظرات(0)

تعداد بازديد : 540

به این پست رای دهید:

خواص چای و زعفران در طب سنتی

فواید چای زعفران

زعفران به گیاهی بومی نواحی آسیا و اروپا اطلاق می شود که به عنوان نوعی ادویه در مصارف غذایی و نوشیدنی از آن استفاده می کنند. متاسفانه به دلیل گران بودن زعفران نمی توان همیشه آن را مورد استفاده قرار داد. در ادامه با خواص چای زعفران آشنا خواهیم شد و پیشنهاد می کنیم این چای معطر و پر خاصیت را حتما امتحان کنید.

چای زعفران


خواص چای زعفران

کاهش درد قاعدگی

در سال های گذشته، زعفران به عنوان یک محرک برای تحرک قاعدگی در زنانی که عادت ماهیانه ی منظمی نداشتند، استفاده می شد. دم کرده ی گیاه زعفران هم چنین برای کاهش خون ریزی رحم، تسهیل خونریزی و کاهش درد ناشی از قاعدگی به کار برده می شود.

البته این چای نباید توسط زنان باردار مصرف شود چرا که در تعدادی از تحقیقات دیده شده است که موجب سقط خود به خودی جنین می شود.

ضد افسردگی

چای زعفران برای درمان افسردگی نیز استفاده می شود. گزارش شده است که دریافت مقدار زیادی از دم کرده و یا ادویه ی زعفران موجب احساس شادی و خوشحالی می شود.

پیشگیری از سرطان

زعفران حاوی کاروتنوئیدها است و بر طبق یافته های علمی، این کاروتنوئیدها ایجاد واکنش های مختلفی در برابر کارسینومای سرطانی، توده های بدخیم سرطانی (سارکوما) و لوکمی در انسان ها می کنند.

سلامت قلب

بر طبق مطالعات انجام شده، گزارش شده است که چای زعفران از تجمع کلسترول در رگ ها جلوگیری می کند و به این ترتیب از بیماری های قلبی جلوگیری می کند.

تسکین دردهای شکمی

دم کرده ی زعفران برای دردهای متوسط تا شدید شکمی و قسمت فوقانی شکم موثر است. همچنین دردهای غشای روده ی بزرگ را نیز آرام می کند.

کاهش فشار خون

دم کرده ی زعفران حاوی موادی است که به آن کروستین می گویند که فشار خون را پایین می آورد. به همین دلیل زعفران به پیشگیری از افزایش فشار خون کمک می کند.

خلط آور

دم کرده ی زعفران موجب تحریک استفراغ و سرفه به منظور تسکین درد سینه، گلو و معده می شود.

فواید دیگر

چای زعفران برای درمان بسیاری از بیماری ها مانند آسم، سرفه، خشکی پوست، حمله عصبی، گاز معده، سوزش سردل، بی خوابیو انزال زود رس مفید است.

 

از دیگر فواید زعفران این است که موجب رشد موها ی پشت سر به صورت موضعی می شود

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: طب سنتی وسلامت,خواص دمنوش ها,

نویسنده:

تاریخ: جمعه 22 اردیبهشت 1396 ساعت: 10:41

نظرات(0)

تعداد بازديد : 538

به این پست رای دهید:

خواص کدو سبز در طب سنتی

فواید کدو سبز

نگاهی به چند خاصیت کدو سبز

کدو سبز را حتما در رژیم غذایی خود جای دهید، زیرا این کدو سرشار از مواد مغذی و معدنی مورد نیاز بدن بوده و میتواند کیفیت برنامه غذایی شما را به طور چشمگیری افزایش دهد. شما میتوانید کدو سبز را به صورت پخته یا خام به انواع غذاها و سالادها اضافه کنید و از فواید بی‌نظیرش لذت ببرید. در این نوشتار قصد داریم به طور خلاصه نگاهی به چند خاصیت کدو سبز داشته باشیم

خاصیت کدو سبز


ترکیبات کدو سبز

کدو سبز از نظر تغذیه‌ای دارای ارزش زیادی است و به عنوان یک منبع خوب منگنز، ویتامین C، ویتامین A به دلیل داشتن سطوح بالای کاروتنوئید‌ها مانند بتاکاروتن منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فولات، فسفر و ریبوفلاوین شناخته می‌شود.

کدو سبز همچنین یکی از بهترین منابع غذایی منگنز نیز است.

این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامین B۱ و B۶ مورد نیاز بدن را نیز تأمین می‌کند.

از دیگر مواد مغذی موجود در کدو سبز می‌توان به پروتئین، روی، کلسیم، آهن، نیاسین، تریپتوفان و ویتامین K اشاره کرد.

کدو سبز طبع سرد و خنک دارد که به دلیل دارا بودن آلفا و بتاکاروتن در کاهش خطر سرطان پروستات مردان بالای ۶۰ سال موثر است. تحقیقات اخیر نشان داده که عصاره کدو سبز به دلیل دارا بودن ترکیباتی به نام “فیتونوترینت” به کنترل علایم بزرگی خوش‌خیم پروستات کمک می‌کند. بزرگی خوش خیم پروستات منجر به بروز مشکلاتی در عملکرد دستگاه ادراری و تولیدمثل می‌شود.

کدو سبز حاوی عناصر ضد سرطانی است و از سرطان کولون (روده بزرگ) پیشگیری می‌کند، آب کدو سبز از نظر توانایی مقابله با جهش‌های سلولی همانند سبزیجاتی از قبیل: تره فرنگی، تربچه و کدوتنبل است.

خاصیت کدو سبز

-درمان کلسترول و فشار خون بالا

-پیشگیری از افزایش قند و چربی خون

-درمان کننده آسم

-تضمین کننده سلامت چشم

-کاهش علایم دردناک آرتریت روماتوئید

-ضد پیری و تقویت کننده حافظه

-فواید مصرف کدو سبز در کاهش وزن

-خونساز برای گرم مزاجان

کدو سبز، سرشار از فیبر

-کدو یبوست و سوء هاضمه را رفع و رگهای بدن را تمیز می‌کند.

-برای یرقان بسیار مفید است و تب را پایین می‌آورد.

-کدو ادرار آور بوده و مصرف آن برای رفع اختلالات کلیه و مثانه بسیار مفید است.

-گوشت کدو زود هضم بوده و چنانچه با گوشت و حبوبات پخته شود، به هضم آن‌ها نیز کمک کرده و سبب پخته شدن سریع آن‌ها نیز می‌شود.

بهترین روش مصرف کدو سبز

-بهترین روش مصرف کدو سبز به صورت خام و بخارپز شده است که اگر طعم آن را دوست ندارید می‌توانید آن را با آب هویج مخلوط کرده و میل کنید.

-کدو را باید به صورت شسته نشده در کیسه پلاستیکی در یخچال نگهداری کرد، در این صورت تا هفت روز می‌توان آن را نگهداری کرد.

مضرات کدو سبز

گوشت کدو زودهضم است، ولی مصرف آن برای اشخاصی که طبع سرد داشته یا در مناطق سرد زندگی می‌کنند، سبب ایجاد نفخ، سنگینی و درد معده می‌شود و این افراد باید کدو را همراه با ادویه‌های گرم مانند خردل، سیر، فلفل و نعناع میل نمایند.

 

تبیان

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: طب سنتی وسلامت,گیاهان دارویی و سلامت,خواص گیاهان دارویی,

نویسنده:

تاریخ: جمعه 22 اردیبهشت 1396 ساعت: 10:36

نظرات(0)

تعداد بازديد : 566

به این پست رای دهید:

خواص ملاس چغندر و نیشکر در طب سنتی

فواید ملاس چغندر و نیشکر

ملاس چغندر و نیشکر چه خواصی دارند؟

گاهی اوقات پیش می‌آید که به یک شیرین کننده‌ی طبیعی احتیاج دارید و در اغلب موارد مردم از موادی مانند عسل، شربت افرا، شهد خرما و… استفاده می‌کنند اما نظرتان درباره ملاس چیست؟ ملاس چغندر یا نیشکر شیرین کننده‌ی طبیعی بوده و خواص فراوانی نیز دارد.

ملاس چغندر


به گزارش «کر۲»، ملاس مایعی است که پس از پردازش و فرآوری چغندر قند و نیشکر بدست می‌آید. این شربت سیاه رنگ حاوی مواد مغذی مورد نیاز بدنمان است و همچنین می‌تواند یک چاشنی عالی برای آشپزی باشد. نصف فنجان از ملاس چغندر یا نیشکر حدود ۲۱ درصد از نیاز روزانه‌ی ما به کلسیم را فراهم می‌کند که بسیار برای استخوان‌ها مفید می‌باشد. ملاس همچنین حاوی مقادیر خوبی از منیزیم و پتاسیم بوده که به عملکرد کلی بدن کمک می‌کنند. افرادی که با کمبود آهن مواجه هستند نیز می‌توانند ملاس را به رژیم خود اضافه کرده و از آن بهره ببرند.

چگونه از ملاس چغندر یا نیشکر در پخت و پز استفاده کنیم؟

-همانطور که از عسل یا شیرین‌کننده‌های دیگر برای شیرین کردن غذا استفاده می‌کنید. به طور مثال می‌توانید برای شیرین کردن اسموتی از ملاس بهره ببرید.

-از آن در تهیه‌ی خوراکی‌ها و اسنک‌های انرژی زا استفاده کنید.

-در تهیه‌ی سس‌های مختلف می‌توانید از ملاس استفاده کنید.

-در تهیه‌ی شیرینی، کیک و پای.

-ملاس را می‌توانید به خوراک‌های مختلف خانگی مانند لوبیا پخته اضافه کنید.

ملاس نه تنها یک چاشنی خوش طعم بوده بلکه بسیاری از مصرف کنندگان آن باور دارند که ملاس به آنها در بهبود شرایط سلامتی‌شان کمک شایانی کرده است. به گفته‌ی مصرف کنندگان ملاس چغندر یا نیشکر اگر به چای اضافه شود می‌تواند بسیار در بهبود و تسکین علائم دوره‌ی قاعدگی موثر باشد. برخی نیز باور دارند که ملاس برای سلامت موها بسیار مفید بوده و آنها را تقویت می‌کند. همچنین افرادی از تاثیر مثبت ملاس در کاهش درد ناشی از آرتریت خبر داده‌اند.

پیشنهاد می‌کنیم حتما از این ماده‌ی طبیعی و پرخاصیت در رژیم غذایی خود و پخت و پز استفاده کنید و فواید آن را خودتان تجربه کنید.

 

مترجم: حسین حیدری

برای مشاهده ادامه این مطلب کلیک کنید

موضوع: طب سنتی وسلامت,گیاهان دارویی و سلامت,

نویسنده:

تاریخ: جمعه 22 اردیبهشت 1396 ساعت: 10:29

نظرات(0)

تعداد بازديد : 1115

به این پست رای دهید:

ليست صفحات

تعداد صفحات : 32

تبلیغات

آمار

آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب : 320
کل نظرات : 3
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین : 9
تعداد اعضا : 0
آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز : 537
بازدید دیروز : 67
ورودی امروز گوگل : 1
ورودی گوگل دیروز : 0
آي پي امروز : 205
آي پي ديروز : 51
بازدید هفته : 604
بازدید ماه : 2,825
بازدید سال : 16,607
بازدید کلی : 948,138
اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی : 52.15.242.179
مرورگر : Safari 5.1
سیستم عامل :
امروز : سه شنبه 16 اردیبهشت 1404

ورود کاربران


رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد