فواید خواص خرمالو در طب سنتی

آرشیو

فواید خواص خرمالو در طب سنتی

خواص خرمالو در طب سنتی

ارزش غذایی خرمالو:


هر ۱۰۰ گرم خرمالو حاوی ارزش غذایی زیر است:


انرژی ۶۰ تا ۷۰ کیلوکالری

آب ۷۵.۵ گرم

فیبر ۵.۹ گرم

قند ۲۳ گرم

ویتامین ث ۷.۶ میلی‌گرم

پتاسیم ۲۱۰ میلی‌گرم

منیزیم ۱۱ میلی‌گرم

آهن ۰.۱۵ میلی‌گرم

خواص خرمالو:


خرمالو دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین‌های B3 ،B2، B1 و C است، در ضمن این میوه مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسیم و مقداری نیز سلولز دارد.

خرمالو سرشار از ویتامین‌های A ، B‌ و C می‌باشد.

خرمالو میوه ای با کالری بالا است (۱۰۰ گرم خرمالو ۷۰ کالری فراهم می کند) اما در چربی بسیار پایین است.

طبع خرمالو گرم و تر است.

خرمالو سرشار از ویتامین C


میزان ویتامین C موجود در این میوه قابل توجه است. این ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی بدن لازم و ضروری است. اگر در فصل سرما لثه‌هایتان خونریزی می‌کند امکان دارد به دلیل کمبود ویتامین C باشد.

باید بدانید که مصرف خرمالو و جذب ویتامین C آن برای بالا بردن استحکام سلامت لثه‌ها موثر است. این ویتامین برای شفافیت پوست نیز مفید است. البته توجه داشته باشید هر چه خرمالو رسیده‌تر و شیرین‌تر باشد میزان ویتامین C آن نیز کمتر می‌شود.

مصرف مرتب غذاهای غنی از ویتامین C به بدن در توسعه مقاومت در برابر عوامل عفونی، پاک کردن سموم و رادیکال های آزاد کمک می کند.

خرمالو منبع بتاکاروتن و لیکوپن


خرمالو سرشار از کاروتن یا همان پیش ساز ویتامین A و همچنین لیکوپن است. این دو آنتی‌اکسیدان قوی باعث خنثی شدن رادیکال‌های آزاد آسیب‌رسان شده و شما را در برابر بیماری‌های مختلفی مانند بیماری‌های قلبی عروقی و برخی از سرطان‌ها ایمن می‌کند.

رنگ نارنجی خرمالو ناشی از همین آنتی‌اکسیدان بتاکاروتن است. برای همین هم خرمالو مانند همه‌ی میوه‌ها و سبزیجات نارنجی برای سلامتی چشم‌ها و حافظت از شبکیه چشم مفید است.

از این گذشته بتاکاروتن موجود در آن، جریان خون سلول‌های پوست را بیشتر می‌کند برای همین هم پوستتان خوش آب و رنگ می‌شود.

خرمالو ، سرشار از فیبر


خرمالو منبع خوب فیبرهای غذایی محسوب می‌شود و حاوی میزان قابل‌توجهی فیبر پکتین می‌باشد. ۱۰۰ گرم از میوه تازه دارای ۳.۶ گرم یا ۹.۵٪ از مصرف روزانه فیبر توصیه شده است.

فیبرهای موجود در آن باعث دفع راحت و رفع یبوست می‌شود. برای این کار توصیه می‌کنیم که روزانه دو مرتبه خرمالو میل کنید. توجه داشته باشید که این میوه حاوی آهن بوده و سدیم کمی دارد.

خرمالو برای مقابله با کلسترول و فشارخون بالا


خرمالو سرشار از دو ماده معدنی بسیار مفید است. این میوه سرشار از پتاسیم و منیزیم می‌باشد که با کلسترول و فشارخون بالا مقابله می‌کند.

مزیت دیگر این میوه این است که سدیم (نمک) کمی دارد.

توصیه می‌کنیم اگر دچار بیماری‌های قلبی عروقی هستید و یا چربی و فشارخونتان بالاست از این میوه غافل نشوید.

البته حواستان به قند موجود در آن باشد.

مصرف خرمالو در سنگ کلیه


این میوه‌ی پاییزی برای افرادی که از سنگ کلیه و سنگ مثانه رنج می‌برند مفید است. به خاطر اینکه این میوه حاوی میزان قابل‌توجهی آب و ادرارآور است. هسته‌ی کوبیده شده‌ی خرمالو نیز به دفع سنگ کلیه‌ها کمک می‌کند.

مصرف خرمالو در بارداری:


مصرف خرمالو در دوران بارداری و حاملگی بسیار مفید و سودمند بوده و در رشد جنین و سلامت خانم های باردار ، نقش مهمی دارد.

مصرف خرمالو در کودکان:


خرمالو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و همچنین مقدار قابل توجهی ویتامین‌های B۱، B۲، B۳ و ویتامین C است. این میوه همچنین مواد معدنی مختلف مورد نیاز بدن را مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم دارد؛ به همین جهت برای رشد و نمو کودکان بسیار مفید شناخته شده است.

فواید خرمالو برای پوست و مو:


خرمالو، به اندازه توت فرنگی آنتی اکسیدان دارد و به همین دلیل، شما می توانید برای جوان سازی و شاداب سازی پوستتان، روزی نیم ساعت پوست خرمالو را روی صورتتان قرار دهید.

بتاکاروتن موجود در آن، جریان خون سلول‌های پوست را بیشتر می‌کند برای همین هم پوستتان خوش آب و رنگ می‌شود.

افرادی که موهایشان اصطلاحا کم پشت است و یا به قدری که باید پر نیست, می توانند با خوردن خرمالو و دریافت روی (زنیک) موجود در آن, موهای سالم و پرپشتی داشته باشند.

به خاطر حضور ویتامین ‌A در خرمالو برای پوست و ناخن و موهای خشک و شکننده مفید است.

فواید خرمالو در پیشگیری از سرطان و بیماری قلبی:


این ویتامین نوعی «آنتی اکسیدان» است. بنابراین مصرف آن باعث از بین رفتن «رادیکال های آزاد», عامل ایجاد انواع سرطان ها می شود. بنابراین خرمالو دارویی طبیعی برای جلوگیری از ابتلا به سرطان است.

خرمالو سرشار از پتاسیم و منیزیم است به همین دلیل مصرف آن برای فشارخونی‌ها می‌تواند مفید باشد. در ۱۰۰ گرم خرمالو ۱۶۰ میلی گرم و در یک عدد آن که حدودا ۱۶۸ گرم است حدود ۲۷۰ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد. از این رو مصرف آن برای بیماران قلبی عروقی و فشارخونی‌ها مفید است.

همچنین مصرف آن مانع از چسبندگی پلاکت های خونی و ایجاد لخته خون و در نتیجه بروز سکته قلبی و مغزی می شود. پس مصرف آن برای افراد مبتلا به بیماری قلبی یا افرادی که در معرض این خطر قرار دارند, مفید است.

خرمالو، ضد التهاب طبیعی:


خرمالو حاوی فلاونوئید پلی فنولیک آنتی اکسیدان مانند کاتچین و گالوکاتچین علاوه بر داشتن یک ترکیب ضد تومور مهم، اسید بتولینیک است کاتچین خواص ضد عفونی، ضد التهاب و ضد خونریزی (جلوگیری از خونریزی از عروق خونی کوچک) دارد.

سرشار از مواد معدنی:


خرمالو دارای بسیاری از ویتامین های با ارزش ب – کمپلکس مانند ( اسید فولیک، پیریدوکسین ( ویتامین  B6 )، تیامین و … ) است. این ویتامین ها کوفاکتورهایی برای توابع آنزیمی متابولیک در بدن عمل می کنند.

حاوی مواد معدنی مانند پتاسیم، منگنز (۱۵٪ از DRI)، مس (۱۲٪ از DRI) و فسفر است.

منگنز کوفاکتور برای آنزیم سوپراکسید دیسموتاز، که یک رادیکال آزاد بسیار قوی است.

مس کوفاکتور برای بسیاری از آنزیم های حیاتی، از جمله سیتوکروم C – اکسیداز و سوپراکسید دیسموتاز ( دیگر مواد معدنی به عنوان کوفاکتور برای آنزیم منگنز و روی ) است. مس همچنین برای تولید سلول های قرمز خون مورد نیاز است.

سایر فواید درمانی خرمالو:


خرمالو، مقادیر قابل توجهی ویتامین های A و C، کلسیم، پتاسیم و منیزیم دارد که وجودشان می تواند به هضم هرچه بهتر غذا، تقویت بینایی و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند.

این میوه در افراد مبتلا به نقرس و بیماری های کبدی و کلیوی بسیار مؤثر است.

خرمالو به علت دارا بودن مواد معدنی، برای رشد و نمو بدن بسیار مفید است و آهن موجود در آن عنصر اصلی خون‌سازی و پتاسیم موجود در آن اشتها آور و شستشو دهنده کلیه ، کبد و معده است.

خرمالو تقویت کننده معده است، اسهال را برطرف می کند، باعث نرمی سینه می شود، کم خونی را رفع می کند و اشتهاآور خوبی هم هست.

خرمالو آرام کننده سکسکه است.

خرمالو بندآورنده خون‌ریزی است.

خرمالو ورم و التهاب بواسیر را فرو می‌نشاند.

 خرمالو داروی مؤثری برای تیفوس و تیفوئید است باید از جوشانده کاسبرگ‌های زیرگل و دم گل استفاده شود.

اگر در فواصل غذا خرمالو خورده شود موجب باز شدن اشتها می‌شود.

برای درمان اسهال خونی ۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم میوه رسیده خرمالو را صبح ناشتا میل نمایید.

 زیاد کننده نور چشم است.

 


مصرف خرمالو در کاهش وزن:


خرمالو میوه ای شیرین و پرکالری است که یک عدد درشت آن، حدود ۸۰ کیلوکالری انرژی دارد و شما باید برای سوزاندن این مقدار انرژی، نزدیک به ۲۸ دقیقه راه بروید. پس اگر دچار اضافه وزن هستید یا رژیم دارید، حواستان به تعداد خرمالوهایی که می خورید، باشد.

مصرف خرمالو در دیابت:


در ضمن بیماران دیابتی هم به لحاظ دارا بودن قند فراوان در این میوه باید از مصرف بیش از حد آن اجتناب کنند.

 


فواید دانه خرمالو:


 از کوبیده دانه خرمالو بصورت گرد می‌توان سنگ مثانه و کلیه را دفع کرد بدین صورت که دانه را کمی حرارت داده سپس خرد نموده مانند قهوه دم کرده میل شود.

 کوبیده هسته خرمالو را با روغن منداب مخلوط کرده در یک بطری ریخته سر آن را محکم ببندید و در آب جوش به مدت یک ساعت جوشانده، سپس از این روغن می‌توان برای دردهای کمر، مفاصل و نقرس استفاده نمود و همچنین از پودر دانه آن که با حرارت بو داده شده است مانند قهوه دم کرده میل شود.

فواید برگ و گل درخت خرمالو:


در طب سنتی قدیم از برگ درخت خرمالو نیز برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌شد.

برگ درخت خرمالو حاوی فلاوونوئیدها است که خاصیت ضد فشار خون، ضد سرطان و ضدموتاژن دارد.

در عین حال برگ درخت خرمالو حاوی ماده‌ای به نام astragalin است که خاصیت آنتی‌هیستامینی داشته و واکنش‌های آلرژیک و آبریزش بینی را کاهش می‌دهد.

این ماده همچنین علائم درماتیت و التهاب را در پوست کاهش می‌دهد.

دم کرده گل خرمالو مقوی معده است.

جوشانده برگ‌های آن برای سرفه مفید است.

بهترین زمان مصرف خرمالو:


چون خرمالو یک میوه اسیدی است و مصرف آن باعث افزایش ترشح اسید معده می شود، بهتر است با معده پر آن را بخورید تا اینطوری غذایتان بهتر هضم شود.

اگر اهل مصرف میوه‌های یخ زده هم هستید باید بدانید می‌شود این میوه را نیز فریز و بعدها مصرف کرد.

هشدارها و مضرات:


اگرچه خرمالو خواص بسیار زیادی دارد، اما خوردن بیشتر از ۱ تا ۲ عدد خرمالوی نارس در روز توصیه نمی شود. ضمن اینکه خوردن همین مقدار از خرمالوی نارس و گس هم برای کسانی که به یبوست مبتلا هستند، مناسب نیست؛ چون تانن موجود در آن یبوست را تشدید می کند.

بهتر است کسانی که اختلالات روده ای دارند یا عمل جراحی روده انجام داده اند یا به بیماری سل مبتلا هستند، خرمالو نخورند یا در مصرف آن محتاط باشند.

افراط در مصرف خرمالو موجب افزایش وزن میشود.

افراط در مصرف خرمالو موجب انسداد روده میشود.

کسانی که تمایل به خوردن خرمالو با پوست دارند، حتما باید پیش از این کار، آن را خوب بشویند و به تکه های کوچک تقسیم اش کنند تا بتوانند نگام خوردن، آن را خوب بجوند تا مشکلی برایشان پیش نیاید.

 

مصرف این میوه به صورت گس و نرسیده چندان مناسب نیست و بهتر است خرمالوی رسیده و شیرین را برای خوردن انتخاب کنید.

منبع : هفت گنج

----------------------------------------

1.     طبع خرمالو گرم و تر است.

2.     میوه نارس خرمالو باعث كاهش فشار خون می‌شود.

3.     خرمالو باعث تقویت معده می شود.

4.     خرمالو قابض است و نرم كننده سینه می باشد.

5.     خرمالو آرام كنندة سكسكه است.

6.     خرمالو بندآورندة خون‌ریزی است.

7.     خرمالو ورم و التهاب بواسیر را فرو می‌نشاند.

8.     خرمالو داروی مؤثری برای تیفوس و تیفوئید است باید از جوشاندة كاسبرگ‌های زیرگل و دم گل استفاده شود.

9.     دم كرده گل آن مقوی معده است.

10.  جوشاندة برگ‌های آن برای سرفه مفید است.

11.  از كوبیدة دانه خرمالو بصورت گرد می‌توان سنگ مثانه و كلیه را دفع كرد بدین صورت كه دانه را كمی حرارت داده سپس خرد نموده مانند قهوه دم كرده میل شود.

12.  خرمالو سرشار از ویتامین‌های A ، B‌ و C می‌باشد.

13.  كوبیدة هسته خرمالو را با روغن منداب مخلوط كرده در یك بطری ریخته سر آن را محكم ببندید و در آب جوش به مدت یك ساعت جوشانده، سپس از این روغن می‌توان برای دردهای كمر، مفاصل و نقرس استفاده نمود و همچنین از پودر دانة آن كه با حرارت بو داده شده است مانند قهوه دم كرده میل شود.

14.  به خاطر حضور ویتامین ‌A در خرمالو برای پوست و ناخن و موهای خشك و شكننده مفید است.

15.  خرمالوی كاملاً رسیده یك میوه خوب برای كودكان می‌باشد به جهت رشد و نمو آنها بسیار سودمند می‌باشد.

16.  اگر در فواصل غذا خرمالو خورده شود موجب باز شدن اشتها می‌شود.

17.  وجود تانن در خرمالو امكان دارد كه باعث یبوست شود.

18.  برای درمان اسهال خونی 300 تا 500 گرم میوه رسیده خرمالو را صبح ناشتا میل نمایید.

 

19.  زیاد كننده نور چشم است

منابع بیشتر

  1. خرمالو در طب سنتی

    zendegionline.ir/articles/medicinal_plants_and_traditional_m...

    19 ا کتبر 2016 ... خرمالو یکی از میوه‌های پاییزی پرطرفدار است که از نظر طب سنتی، ... خوردن گاه گاهی چیزهای قدری سفت مثل  پوست میوه‌‌ها و سبوس به این امر کمک می‌‌کند.

  2. خواص فوق العاده خرمالو - نمناک

    namnak.com/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%AE%D8%B1%D9%85%D8%A7...

    خواص خرمالو و خواص میوه ی خرمالو و خواص بیشمار خرمالو و همه ی خواص خرمالو را در مجله ... در طب سنتی از برگ این  درخت به صورت چای برای درمان این نوع بیماری ها استفاده می شود ... خواص فوق العاده مویز پاییزی; سرکه سیب و خواص فوق العاده آن; فواید تمشک ...

  3. خواص خرمالو | کدبانوی ایرانی

    kadbanoo.net/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%AE%D8%B1%D9%85%D8%...

    خواص خرمالو - خرمالو از جمله میوه هایی است که اگر چه در حالت نارس گس و سفت است ولی اگر آن را در دمای معمولی ... یکی دیگر از مضرات رادیکال های آزاد اکسیژن، تخریب DNA است. ... در طب سنتی از برگ درخت خرمالو نیز برای درمان بیماری ها استفاده  می شود.

  4. ‌طب اسلامی وسنتی حکیم عقیلی خراسانی - خرمالو

    salamatattari.blogfa.com/tag/%D8%AE%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%84%...

    ‌طب اسلامی وسنتی حکیم عقیلی خراسانی - خرمالو - درمان بیماریها بدون مصرف دارو - ‌طب اسلامی وسنتی حکیم عقیلی خراسانی. ... هنگامی که پوست صورت قرمز و ملتهب است، خوردن دم کرده برگ مو مفید است. * گرد برگ های .... فواید میوه خرمالو برای سلامتی.

  5. خواص خرمالو چیست؟ - ستاره

    setare.com/fa/news/6870/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%AE%D8%B...

    29 ا کتبر 2016 ... خواص خرمالو، خاصیت خرمالو، فواید خرمالو، مضرات خرمالو، کیک خرمالو، .... در طب سنتی از برگ درخت  خرمالو نیز برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌شد.

  6. خواص سبزیجات,خواص خرمالو,خواص دارویی خرمالو,فواید خرمالو,خاصیت خرمالو,خرمالو در طب سنتی,فواید درمانی خرمالو,مضرات خرمالو,فوائد خرمالو,خرمالو,طب سنتی,خواص ...

  7. خاصیت غذاها قسمت اول - طب سنتی

    kimiyabahar.parsiblog.com/Posts/6/%D8%AE%D8%A7%D8%B5%D9%8A%D...

    طب سنتی. خاصیت غذاها قسمت اول. پنج شنبه 89 مرداد 28 , ساعت 12:0 صبح ... داشته باشد حتماً مضراتی هم دارد واین مضراتباخوراکهای دیگر برطرف میشودمثلا خرما یک ... 7- خرمالو- دارای طبیعت گرم میباشد ومانند موز بسیار مقویست وموافق طبع پیران وخرد ...

  8. خواص خرمالو در دوران بارداری، بدانید! - نی‌ نی‌ بان

    niniban.com/fa/news/126452/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%AE%D...

    8 ا کتبر 2016 ... با خواص و مضرات این میوه پاییزی خوشمزه بیشتر آشنا شوید: خواص خرمالو ... مصرف خرمالو در دوران بارداری و حاملگی بسیار مفید و سودمند بوده و در رشد جنین و سلامت خانم های باردار ، نقش مهمی دارد. فواید ... تقویت استخوان زنان، طب سنتی.

  9. خواص خرمالو برای زنان باردار - پرشین طب

    persianteb.com/tag/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%AE%D8%B1%D9%...

    فواید و مضرات پیاده روی در دوران بارداری. ... برای خرمالو خواص زیادی گفته شده و بیشتر این خواص هم از دیدگاه طب جدید بررسی شده است با این حال بیایید نگاهی بیندازیم به دیدگاه طب سنتی در مورد خواص خرمالو؛ میوه شیرین خرمالو می تواند در درمان سرفه ...

  10. خواص انار از دیدگاه ائمه و طب سنتی - نون و آب

    www.noonoab.ir/post/63367/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D8%A7%D9...

    ... دیدگاه ائمه و طب سنتی. یکشنبه ۹ آذر ۱۳۹۳ ۱۶:۳۰ سلامت, داروهای گیاهی و طب سنتی, ... خواص انار , فواید انار , انار در طب سنتی , انار از دیدگاه ائمه و مصرف انار از دیدگاه ...

 
    1. خواص درمانی انار از نگاه امام رضا(ع) - مشرق

      www.mashreghnews.ir/fa/news/255845/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-...

      14 ا کتبر 2013 ... امام رضا (ع) نیز همانند اجداد بزرگوار خویش همیشه بر خوردن انار تاکید می کردند ... درمانگران مکاتب طب سنتیدر جهان از خواص دارویی این میوه و دانه های آن ...

    2. نوع جنگلی و خودروی آن که به ناردان معروف است کاربرد زیادی در درمان اسهال دارد. .... پاکسازی معده با سیب و رب انار پزشک و محقق طب اسلامی گفت: مصرف رب انار و رب ...

    3. 25 نوامبر 2013 ... فواید بتاکاروتن موجود در خرمالو: بتاکاروتن ... در طب سنتی از برگ این درخت به صورت چای برای درمان این  نوع بیماری‌ها استفاده می‌شود. بنابر این از ...

    4. 30 ا کتبر 2016 ... با خواص و مضرات این میوه پاییزی خوشمزه بیشتر آشنا شوید: . ... محمد دریایی متخصص طب سنتی؛ دربارهخواص خرمالو برای دستگاه گوارش گفت: .

    5. در این مقاله به خواص خرمالو و انواع فواید خرمالو می پردازم، امیدوارم که این مقاله بتواند شما ... خرمالو که به زبان انگلیسی به آن  Persimmon می گویند دارای فواید و خاصیت های بسیار ... طب سنتی - خواص خرمالو · بیتوته - خواص خرمالو · آکا ایران - خواصخرمالو.

    6. کوی دلبر - خرمالو

      dafaabi.blogfa.com/page/khormaloo-dafaabi-google.aspx

      خرمالو. خرمالو و فواید خرمالو. Persimmon خرمالو مولتی ویتامین طبیعی ... میوه یک گونه از خرمالو تا زمانی که به طور کامل نرسد و نرم نشود، قابل خوردن نیست، اما گونه دیگر آن ... در طب سنتی قدیم از برگ درخت خرمالو نیز برای درمان بیماری‌ها استفاده  می‌شد.

    7. خواص خرمالو چیست؟ | دمادم

      damadam.ir/%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%87-setare/%D8%A7%D8%A...

      خواص خرمالو، خاصیت خرمالو، فواید خرمالو، مضرات خرمالو، کیک خرمالو، مربای. در ادامه قصد .... در طب سنتی از برگ درخت  خرمالو نیز برای درمان بیماری ها استفاده می شد.

    8. 13 دسامبر 2012 ... ۱۰٫ كسانی كه زخم معده دارند انار ترش ممنوع است. به طور كلی زیاده‌روی در مصرف انار ترش امكان به وجود آمدن زخم معده را دارد. ۱۱٫٫ جهت درمان زخمهای دهان روزی ...

    9. آشنایی با خواص و مضرات خرمالو - سلامتی

      salamati.ir/2016/11/12/%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-...

      12 نوامبر 2016 ... آشنایی با خواص و مضرات خرمالو ... فواید خرمالو برای پوست و مو: ... در طب سنتی قدیم از برگ درخت خرمالو  نیز برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌شد.

    10. بهترین زمان مصرف خرمالو و فواید بی نظیر آن! - الو دکتر

      www.alodoctor.ir/news/details/23102/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1...

      28 ا کتبر 2016 ... با ما همراه شوید تا با تمام خواص و مضرات این میوه پاییزی خوشمزه ... در طب سنتی قدیم از برگ درخت خرمالو نیز برای درمان بیماری‌ها استفاد

      1. خرمالو در عین فواید بیشمار مضراتی نیز دارد - شفاف

        www.shafaf.ir/fa/news/360957/%D8%AE%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%84%...

        18 نوامبر 2015 ... با خواص و مضرات این میوه پاییزی خوشمزه بیشتر آشنا شوید . .... در طب سنتی قدیم از برگ درخت خرمالو نیز  برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌شد.

      2. و الزیتون و الرّمان مُتَشابِهاً و غَیرَ مُتشابِه » سوره انعام آیه (141). « زیتون و انار و میوه های متشابه یکدیگر و غیر متشابه هستند ». اندام های مورد استفاده : برگ ، گل ؛ پوست ...

      3. 9 نوامبر 2015 ... خواص خرمالو,خواص و مضرات خرمالو تاثیر خرمالو برپوست ، ماسک خرمالو ... در طب سنتی قدیم از برگ درخت  خرمالو نیز برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌شد ...

      4. فواید و خواص خرمالو - SmartTry.com

        meeveh.smarttry.com/fruit-spec/129457

        13 ا کتبر 2016 ... یکی دیگر از مضرات رادیکال های آزاد اکسیژن، تخریب DNA است. ... در طب سنتی از برگ درخت خرمالو نیز  برای درمان بیماری ها استفاده می شود.

      5. خانه طب سنتی خرمالو خواص درمانی میوه هسته برگ و گل درطب سنتی ... حکمای طب سنتی طبع خرمالو را گرم و تر دانسته اند. ...فواید خرمالو برای پوست و مو و زیبایی.

      6. آشنایی با خواص و مضرات خرمالو - مفید طب

        mofidteb.ir/%D8%AE%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%84%D9%88/

        25 ا کتبر 2016 ... خواص خرمالو را می‌شناسید؟ این مطلب در مورد فواید خرمالو ، طبع آن، موارد مصرف و منع مصرف خرمالو به طور کامل و از کتاب‌های معتبر طب سنتی، توضیح ...

      7. خواص درماني انار - Iran Pomegranate Site

        www.anar-iran.ir/fa/interduce/health.aspx

        انار در طب سنتي. انار در طب نوين : خواص درماني انار در طب نوين ... در مطالعه ديگري كه در رابطه با فوايد درماني انار بر روي  موشها و انسان انجام شد، مشخص كرديد آب انار ...

      8. 4 نوامبر 2015 ... مجله سلامت طب سنتی خواص میوه ها خواص خرمالو. میوه خرمالو دارای مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان و ماده مغذی گیاهی است. این مواد مغذی رادیکال های آزاد را ...

      9. خواص میوه پاییزی خرمالو | زمزار | تفریح و سرگرمی

        www.zamzar.ir/31819/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B5-%D9%85%DB%8C%D9...

        18 دسامبر 2016 ... (خواص میوه ها) خواص میوه پاییزی خرمالو خرمالو یکی از میوه های نارنجی رنگ فصل پاییز ... این پژوهشگرطب سنتی با بیان اینکه مصرف خرمالو در دوران بارداری بسیار مفید ... وی به فواید برگ درخت خرمالو اشاره کرد و بیان کرد: ماده  موجود ...

      10. 4 دسامبر 2013 ... از خواص و فواید انار میتوان به کمک به درمان انواع بیماری و کاهش چربی فشار خون و کلسترول خون اشاره کرد. ... طب سنتی · ابزارهای تناسب

موضوع: خواص میوه ها,

نویسنده:

تاریخ: سه شنبه 28 دی 1395 ساعت: 23:11

نظرات(0)

تعداد بازديد : 500

به این پست رای دهید:

بخش نظرات این مطلب


کد امنیتی رفرش

تبلیغات

آمار

آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب : 320
کل نظرات : 3
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین : 9
تعداد اعضا : 0
آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز : 167
بازدید دیروز : 67
ورودی امروز گوگل : 1
ورودی گوگل دیروز : 0
آي پي امروز : 123
آي پي ديروز : 51
بازدید هفته : 234
بازدید ماه : 2,455
بازدید سال : 16,237
بازدید کلی : 947,768
اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی : 18.216.129.37
مرورگر : Safari 5.1
سیستم عامل :
امروز : سه شنبه 16 اردیبهشت 1404

ورود کاربران


رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی :
 
کد امنیتی
 
بارگزاری مجدد